Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Verze iDrive
Verze iDrive
Podle čeho poznám, jakou verzi iDrive mám namontovanou. Dle vin decoderu jsem na šel S606 Navigation system Business , obrazovka 6,5 E91 r.r. 6/2009. Díky za info.
-
- Člen Klubu
Re: Verze iDrive
Jo asi jo, strčíš DVD s mapama a jezdí se. Fotky videa rúzně po netu.
Moc jsem tu odpověď nepochopil. Otázka zněla , podle čeho pozná systém iDrive, aniž bych to musel rozmontovat. Jde mi hlavně o systém MASK a CIC MID. Nejsem si jistý, co z toho mám a jak to vlastně poznám. Mapy na DVD fungují ve verzi ROAD Business
pokud davas mapy na dvd,tak mas mask,pokud cic,tak jsou mapy v jednotce na disku 

-
- Člen Klubu
Pokud má MASK a CIC MID obě menší obrazovku tak by se to mělo poznat dle controleru, CIC má kolečko s 9 tlačítky už. U tvého MASK tam máš jen tl. Menu (ať to umí Navi nebo ne).
myslim ze prvni face meli malou mask s novejsim kontrolerem 

-
- Člen Klubu
To je vlastně dobrej point. Bylo to v 3er, nebo i v 5er? Mám totiž v E60 dodělanou MaskII Navi a chtěl bych k tomu i controler 9tl. (s přehozením dekoru počítám). Měl jsem za to, že se dá libovolnej spárovat a nakodovat, nebo jsou naopak kompatibilní určitý ročníky. Třeba se pletu nebo jak to je? Kdo by věděl předem dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesne tak kontroler novej, mam to ve FL e91 325d 2008 rijen. Myslim si ze to bylo jen na prechodnou dobu. Od zari se delal FL a snad do konce roku, max zacatek roku 2009 to montovali, pak zacal CIC.hansm5 píše:myslim ze prvni face meli malou mask s novejsim kontroleremTotic píše:Pokud má MASK a CIC MID obě menší obrazovku tak by se to mělo poznat dle controleru, CIC má kolečko s 9 tlačítky už. U tvého MASK tam máš jen tl. Menu (ať to umí Navi nebo ne).
-
- Člen Klubu
Tak do E60 to aplikovat taky jde MaskII s CIC controlrem, nevim jestli to bylo někdy origo to už teď jedno: https://forum.bmw5.co.uk/topic/83300-e60-coding-help/
Jinak ještě info k obrazovkám co mám, lepší rastr/rozlišení měly až CIC monitory. CCC popř. MASK před/po LCI mají být grafikou stejné, leda tam prý přibylo nějaký lepší odvětrání proti přehřátí.
Jinak ještě info k obrazovkám co mám, lepší rastr/rozlišení měly až CIC monitory. CCC popř. MASK před/po LCI mají být grafikou stejné, leda tam prý přibylo nějaký lepší odvětrání proti přehřátí.