Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
proč nekupuješ z ověřenych zdroju?
Myslel jsem že 7er klub na FB je prověřený zdroj. Zkusím tam nalejt cosi na utěsnění, už je ho tam spoustu a evidentně to předchozímu majiteli jezdilo. Jak jste psal ty recenze na ty auta co jste objížděli tak by mě zajímalo jak by dopadl můj vrak. Tak 3x A4 závad?
-
- Kontaktovat uživatele:
nejsem schopen na dálku posoudit.
FB 7er klub je největší odpad, většina lidi tam má vraky, zakladatelé jezdí ve škodovkách, tam se moc nedozvíš
beru jen z od lidí co jsou ochotni se za díly zaručit, JaraX, Snejk, David Kosinka z Písku, Vrakoviště chotětov,
FB 7er klub je největší odpad, většina lidi tam má vraky, zakladatelé jezdí ve škodovkách, tam se moc nedozvíš

beru jen z od lidí co jsou ochotni se za díly zaručit, JaraX, Snejk, David Kosinka z Písku, Vrakoviště chotětov,
Pán z Písku dostal seznam dílů a po dvou týdnech urgencí mě nacenil asi tři díly, ten moc spolehlivý nebude.
A ten Jarax se ti osvědčil? Znáš ho dobře?JaraX píše: beru jen z od lidí co jsou ochotni se za díly zaručit, JaraX, Snejk, David Kosinka z Písku, Vrakoviště chotětov,

-
- Kontaktovat uživatele:
Vyjímečně s tebou souhlasím, zní to blbě.
ale šlo prostě o to že když něco koupí ode mě, Snejka apod, druhý den napíše, hele, jarax to cos mi poslal je nahovno, teče to, ta Jarax (Snejk) pošle druhy, a když nepošle, tak napíšeš na klubu, jarax poslal shit, neřeší to, a to bys viděl jak by to fungovalo.
ale šlo prostě o to že když něco koupí ode mě, Snejka apod, druhý den napíše, hele, jarax to cos mi poslal je nahovno, teče to, ta Jarax (Snejk) pošle druhy, a když nepošle, tak napíšeš na klubu, jarax poslal shit, neřeší to, a to bys viděl jak by to fungovalo.
-
- Kontaktovat uživatele:
hele, všichni jsme max vytížení, ja včera třeba vyrazil do práce v 5 ráno, v 7 vyrazil na auta, domů dojel v 1:00 ráno, já prostě potřebuju aby ten kdo po mě něco chce se mi připomínal, hlava už nestačí, poznámky taky ne.xaler píše:Pán z Písku dostal seznam dílů a po dvou týdnech urgencí mě nacenil asi tři díly, ten moc spolehlivý nebude.
- soukupadam
Pritom Kosinka je na dily uplne top clovek. Cokoliv bez problemu, posila kuryrem, kdyz chces nejaky drobnosti tak zdarma a jeste mi venoval nekolik hodin casu a pomohl prehodit stropnici a nic za to nechtel.
Jarax a Snejk urcite samozrejme taky, ale od tech jsem nic nebral.
Jarax a Snejk urcite samozrejme taky, ale od tech jsem nic nebral.
Asi jste zajímavější odběratelé než nějaký patlal.
Jasan, já myslím, že to každej chápe.JaraX píše:Vyjímečně s tebou souhlasím, zní to blbě.
-
- Kontaktovat uživatele:
to asi jo, proto se musí patlal víc připomínatxaler píše:Asi jste zajímavější odběratelé než nějaký patlal.
Mě osobně je to třeba blbý pořád někoho uhánět, jinak když jsem obědnával něco od Jaraxe tak to je prostě fullservice k tomu není co dodat, Snejk ten mi rovnou řekl ať si zajedu, což to chápu a tam bych taky problém neviděl.
Já jsem uháněl a bylo mi to hovno platný.
Poradil by někdo jakou chladící kapalinu do 745i, nedaří se mi to najít údajně by měla mít označení C11. Děkuji.
Děkuju.
Mě přijde že to je všechno stejný když kouknu na složení a vlastnosti.
Mě přijde že to je všechno stejný když kouknu na složení a vlastnosti.
Jak jste na tom podařilo se někomu získat fungující TIS a WDS? Na ebay se prodávaj, ale na netu jsem četl, že to pořádně nefunguje pod Win7. Bez toho už to auto nedám nikdy dohromady.
- Don
- Klubové ID: 1990
virtualni xp
A co to zkusit spustit v režimu kompatibility pro XP, to nestačí?
- HyndaDan
- Klubové ID: 3953
Režim kompatibility nestaci, musis mít virtuální xp.
Odkaz ke stazeni v popisu tohoto videa.
https://www.youtube.com/watch?v=EZsSSspv8PE&t=149s
ve win xp mountnes iso, a nainstalujes ze slozky WIN95\BMW\TIS\SETUP.EXE
Odkaz ke stazeni v popisu tohoto videa.
https://www.youtube.com/watch?v=EZsSSspv8PE&t=149s
ve win xp mountnes iso, a nainstalujes ze slozky WIN95\BMW\TIS\SETUP.EXE
e66 750Li