Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Třeba do Mostu na okruh, nebo do Sosnové?
S Klabosem naprosty souhlas.
Xalere bydlis snad v centru Prahy? Ja vidim Louny. Nemas kamarady co nezivi ridicak? At tak ci tak, tak zase souhlas s Klabosem...opravovat auto, o kterym nevis jestli jezdi. Ale to se zase opakuju
Xalere bydlis snad v centru Prahy? Ja vidim Louny. Nemas kamarady co nezivi ridicak? At tak ci tak, tak zase souhlas s Klabosem...opravovat auto, o kterym nevis jestli jezdi. Ale to se zase opakuju

Psal to tady tuším Don, že tam byl někdo na prohlídce a to auto bylo k zblití.JaraX píše:hele, co vím tak u Snejka asi pákrát bylo ale vše se řešilo jinde.
To myslíš vážně, že mám jít za nějakým kamarádem jestli nechce přijít o papíry místo mě, protože je tolik nepotřebuje?zzeli píše:S Klabosem naprosty souhlas.
Jestli ti to prijde ujety, tak nevim co rikas na tohle:
Nic ve zlym, ale neco je spatne. Hodne stesti pri dalsi ceste na STK.xaler píše:...
Já se třetí měsíc hrabu v autě, které jsem neviděl jet.
Já už raději nic nepíšu..
Ale jinak jsem to prve nemyslel zle, jen svůj pohled na tuto problematiku 

Ta je na švýcarské poměry hodně dobrá. V longu bych jí asi bralettore píše:https://autoscout24.ch/de/d/bmw-750-limousine-2006-occasion?vehid=8030326&sourceid=12
tys kdysi říkal že nascu nechceš ne? nebo to byl někdo jinej?
Jj říkal, ale už čekám tak dlouho, že slevuju z nároků 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:57, celkem upraveno 1 x.
v pátek jedu na další 3ks tak uvidíme 

Pokud vím, tak za poslední rok jen tady byly 3 sedmičky před FL servisovaný u Snejka s LPG a u všech bych se vešel do 170k, nemám přesné informace za kolik se nakonec prodaly, ale jedna byla nabízená za 125k od Střípka a pak ty další dvě do 170k. Co je TOP stav u skoro 20 let starýho auta?cheater píše:V inzerci je hodně sedmiček cca kolem 200k. Ale prý jsou to vraky. Mě by zajímalo jestli má někdo na prodej nebo se dá sehnat sedma, která má horší výbavu, kůži atd, ale po technické stránce je to "TOP". S cenou právě kolem 200k.??
-
pravidelný servis ale taky přece nic neznamená když do toho nechce pustit kačky.
-
takovych je malo
Dá - nedávno tu byl případ mojí ex ex - stříbrná 745i, poctivej servis u snejka, přetěsněno, LPG, měla DD+EDC,L7, plnou nascu, Face monitor atd.. Byla za 170k, což mě přišlo jako hodně dobrej dealcheater píše:Z nároků ale nesmíš slevovat.
V inzerci je hodně sedmiček cca kolem 200k. Ale prý jsou to vraky. Mě by zajímalo jestli má někdo na prodej nebo se dá sehnat sedma, která má horší výbavu, kůži atd, ale po technické stránce je to "TOP". S cenou právě kolem 200k.??