Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw E39 alternátor

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rzich

bmw E39 alternátor

#1 Příspěvek od rzich »

Nějak se to sype..v pondělí jsem nenastartoval asi prý přechlastáno(auto) ale hodně.. a navíc asi alternátor špatně nabíjí pokud mám zapnutá světla, klimu a tak.
Další den jsem normálně odjel do práce a pak jsem chtěl zase zpět.Po nastartování to začlo bučet jak kráva, servo přestalo fungovat ale domů jsem dojel.tak jsem objednal repasovaný alternátor a pro jistotu i novou servo pumpu.
Alternátor sice už dorazil ale chci mít jistotu že mi to nebude cvrlikat protože se mi to nechce pak dělat znova (uz jsem tento rok dělal těsnění domku olejového filtru nebo jak se to jmenuje,motorový olej, ATFko v převodovce a 2 zadní ramena a ještě mám v plánu 4 tlumiče na 5 dveře a sklo- to bude zřejmě zábavné) tak se ptám jetli je normální ten zvuk na videu.Můžou to být třeba nezajeté kartáče ale nevím.
https://youtu.be/knD9HN1wG3s
Naposledy upravil(a) rzich dne sob 05.09.2020 19:31, celkem upraveno 1 x.
rzich

Re: bmw E39 alternátor

#2 Příspěvek od rzich »

kašlu na to je tam.. ale alternátorem to není (shora se zdálo že to jde z altu *ten zvuk asi přenášel odspodu)
počkám si teda na pumpu.. jezdit bez posilovače nic moc, zvukový doprovod při rejdu je trochu děsívý ale musím
dodělat jednu práci.
rzich

#3 Příspěvek od rzich »

no jo Veteráni nejsou v kurzu a prachy jsou přednější- smáznout PROSÍM ať to tady nezabírá flek
rzich

!

#4 Příspěvek od rzich »

rzich píše:no jo Veteráni nejsou v kurzu a prachy jsou přednější- smáznout PROSÍM ať to tady nezabírá flek

Asi teda lepší volba než E61 bude Volvo V70!
cheater

#5 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 15:33, celkem upraveno 1 x.
rzich

#6 Příspěvek od rzich »

cheater píše:Ale taky to nebude žádná velká výhra
to teda ještě mohli tu E61 udělat pro chudáky trochu líp :lol: :lol:
neříkám žě mě výměna tlumičů zadních dveří a skla (E39) nějak speciálně nadchla
ale bavím se tento rok i když.. to třeba nemá cenu.Občas blbě chytá ..... a ještě... no a pak bych mohl....
a nebo vyměnit celé auto.
Odpovědět