Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Mě osobně by ten nájezd dost bavil 

Tam stejne probehla renovace interieru a jestli to jezdilo dalnice, tak bych se toho nebal.
vubec nerozumim tomu, jak tohle mohl prodejce pustit do vyroby....
Sice to vypadá na Nascu... Ale třeba to někoho zaujme
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... 50040a89c9
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... 50040a89c9
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Ten interier je nadhery, to je proste jine auto. Nevidim problem to koupit a koupit od Snejka komforty a prehodit to. Jde o to jestli by je prodal zvlast.petr3141 píše:Tady se šetřilo na nesprávným místě![]()
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =305235622&
zas takovy exces to nemusel byt... proste prijel pan co vedel co chce a co nechce, to samy s drzaky napoju.. chtel to nejlepsi, ale nechtel ovladani sedacek, protoze si to zkusil v salonu a nelibilo se mu to, treba... uz tak musel byt ten clovek hotovej z iDrive tak treba chtel "jednodussi" variantu, tady to nebylo o penezich jako u 730d. Jakej byl asi rocnik ten pan (pani asi ne) co to kupoval...jurajof píše:vubec nerozumim tomu, jak tohle mohl prodejce pustit do vyroby....
- Don
ono, kdyz jezdis vzadu, tak je ti celkem jedno na cem ridic sedi... i kdyby tam mel bedynku od rajcat
Jak vůbec někdo může uvažovat dát za takovej starej krám 400 tisíc a ještě si tam něco dodělávat.
- soukupadam
Hlavně to auto je zelený, nebo mě šálí zrak?
JJ je to hajný paket.. 

Protoze to bude nekdo, kdo vi, co chce a proc to chce. Co by sis za 400 000 kc chtel koupit za zazrakxaler píše:Jak vůbec někdo může uvažovat dát za takovej starej krám 400 tisíc a ještě si tam něco dodělávat.

Xaler, v cem ted jezdis?
Hele 528cka je taky super. Melnji kamos a byl jsem z ni kdysi ustriklej, ale zkus se svezt v E66tce a mozna pochopis, proc jsou nekteri lide ochotni dat 400 000 kc za starou E66tku v individualu. Mraky lidi ani netusi, co je to za rok. Dneska ke mne prisel kluk, ktery se w BMW nevyzna myslel si, ze je to rok 2007. Bylo to navoskovane, vysate a ciste. Takze mraky lidi si mysli, ze to stoji 500 000 kc
. Rekl, ze mu to pripada zajmavejsi nez ty dalsi modely. Ty mu pripadaj, jak Korejsky plecky.

Neupsal jsi se...nemyslel si, že si borec myslel, že to je rok 2017?
Mě se už párkrát s e63 2006 stalo, že si lidi mysleli, že je to nový !!
Mě se už párkrát s e63 2006 stalo, že si lidi mysleli, že je to nový !!

- soukupadam
Ja kdyz mel e39, kterou jsem tehda koupil za necelych 6k euro, tak jeden zevlak prej na me kdyz mam auto za milion at mu dam naky drobny.
Ta moje E39 vypadá tak na 32 tisíc, ale stála 27, taky to není hned poznat.
Xalere a ta tvoje sedma, na kterou jsi sbíral rady, tak ještě nejezdí?
https://sprzedajemy.pl/e65-e66-750li-w- ... nr61730574
https://sprzedajemy.pl/e65-e66-750li-w- ... nr61730574
Ahoj, nejezdí. To že mi začala cestou na STK týct voda z toho bočního termostatu co je na chladiči jsem tu psal. To už je opravené, když už jsem byl na vrakovišti tak jsem koupil výfuk s klapkou a po příjezdu domu jsem zjistil, že jde propíchnout šroubovákem, tak jsem to musel celé opravit, zároveň jsem původní výfuk odbastlil a zprovoznil klapku. Mezitím se mi seklo otevírání kapoty takže jsem poškodil otevírání v kabině a to co je vpředu na kapotě. To jsem ještě nesehnal. Když už bylo vše hotové tak jsem z motoru slyšel slabý bublání a zase prasklá hadička, tu také nemám. možná se mi dnes podaří sehnat nějakou rozdvojku a opravit tu hadici. Ještě jsem upravoval LPG aby bylo zapojené jak má být. Oprava čidla destiček, osvětlení značky co někdo ukradl. oprava vývěvy brzd. Já moc nepospíchám protože se mi s tím už ani nechce jezdit když je to takovej krám. Nemám na to chuť, hrozně jsem se těšil až ve skoro absolutním tichu budu poslouchat vážnou hudbu a vím, že nebudu. Hraje jediný reprák ve dveřích řidiče. Ideální by bylo kdyby to auto shořelo, nebo na něj spadlo letadlo.