Ahoj, díky ale vin decoder používám taky, jen mi přišlo jednodušší Vám sem dát vin než vypisovat výbavu .Co se týče +- vidím to asi stejně. Spíš mi šlo o tu konfiguraci- evidentně směrovaná na řidiče.
Nemám zkušenost s Merino kůží- není náchylná k poškození?
A adaptive drive je DD + stavitelný tlumiče?
Na dvacítkách bude podvozek nejspíš KO.
Ideál auta by bylo zhruba https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list , opravu logicu vem čert, ale motor+převodovka je problém.
- krátká verze
- nemá zadní komforty
- sedačky jsou dle fotek celkem zašlé a asi je majitel nikdy nečistil, nebo neví, jak má vypadat čistá kůže.
- nemá dvojskla
- nemá adaptivní tempomat
- málo fotek a informací v inzerátu
No nevim jestli má Snejk sedmičky na skladě jak housky na krámě ale určitě se tam stavím. Jestli ho teda v tom areálu najdu, ale asi podle extrémní koncentrace sedmiček by to mohlo klapnout
Ettore - hledáš takhle jenom 7er po celé Evropě, nebo na jiných fórech děláš i jiný auta? Už jsi jich nahodil tolik, že už to musíš mít snad jako výdělečnou činnost
Kabyre já jsem uvěřil Filosofovi, že se dá najít E66 750li individual maritime s kompletní výbavou s najetými 10k km za 80t kč. Hledám a hledám a sem vkládám ty ostatní, o kterých si myslím, že by vás mohly zajímat
ettore píše:Kabyre já jsem uvěřil Filosofovi, že se dá najít E66 750li individual maritime s kompletní výbavou s najetými 10k km za 80t kč. Hledám a hledám a sem vkládám ty ostatní, o kterých si myslím, že by vás mohly zajímat
Kdyby se ti takovou podařilo najít, dám klidně i více peněz... )))
Me spis zarazi jedna vec. Kamkoliv prijedu do servisu, kde opravuji BMW, tak tam opravujou E65tky a nebo E90tky. Fko tam neni moc videt. Nemelo by to byt obracene? Fka by tam mela stat v rade a Ecko jen vyjimecne. Cestou na Slovenako a po Slovensku jsem potkal maximalne 2 E65tky, ale F11tek, jak najebano. Sem tam E91cky. To jsem najel 1300 km. To same na webexh, porad se tam resi problemy u Ecek, ale o Fkach jen okrajove.
Ja mam s E66tkou zatim, tak nejak klid. Nebit problemu s automatem, tak se smeju.
Navíc, co na tom Fku chceš opravovat. Ve chvíli, kdy se dostane na reálně dostupný ceny, řekněme půl mega mínus, je jakkákoliv závažnější oprava na úrovni totálky