Android je rychly, po nabootovani se musi jeste chvilku pockat, ale pak je to svizne. GPS, BT funguje. Displej je i na slunicku dobre citelny. Instalace vypada snadno, vyrobce dodava i ramecek na klimatizaci. Musi se jeste vymenit popelnik za jiny typ s mistem na tlacitka pro vyhrivani sedacek.
Problemy
1) Hraje moc nahlas a sumi.
Autoradio ma vzadu 40 pin quad lock konetor stejne jako original, takze jsem to jen precvakl. Pak mi doslo, ze v autoradiu je zesilovac a moje E93 s HiFi sterem ma svuj orig. zesilovac. Takze jsem koupil quadlock 40 pin prodluzku a FL,FR,RL,RR z auta pripojil na RCA vystupy (cinche) z autoradia. Uz to nesumi a hraje ciste

2) Nehrajou mi subwoofery pod sedackama.
Autoradio ma separatni vystup na subwoofer. Mam podezreni, ze vystupy FL,FR,RL,RR jsou ochuzene o nizke frekvence. Neznam presne zapojeni v BMW, ale mam pocit, ze v zesilovaci, nebo za nim bude vyhybka, ktera pro kanaly FL a FR vyrobi vysky, stredy a basy pro subwoofery. Napadlo me spojit RCA vystupy u autoradia pres 1k odpor s FL, pripadne s obema FL a FR, ale nevim, jak to bude s kvalitou zvuku a jestli vubec zustane stereo.
Cinan na moje otazky klasicky moc nereaguje a zadnou volbu jak vypnout v radiu subwoofer vystup jsem nenasel

3) Slabsi prijem FM signalu.
S vytazenou strechou radia hraji podobne, jako originalni autoradio. Pokud stahnu strechu, tak je prijem FM docela spatny. S originalnim radiem jsem podobne problemy nevnimal. Nevim, jestli nemuzu mit treba rozbitou antenu v oblozeni, pripadne ten diferencialni zesilovac. Mozna je to ale normalni.
4) Nefunguje auto sleep po delsi dobe.
Po vypnuti zapalovani se android uspi. Pokud prijdu brzo, treba z nakupu, tak se zase probudi a behem 1s hraje. Pokud ale zapnu zapalovani az po cca 2 hodinach, tak nasleduje cold boot 40-60sec. Vyrobce mi napsal, ze nektere vozy vypnou napajeni az po nejake dobe a ze je to bezne. Zkusim to promerit. Nevite prosim jak se chova pin 15, pripadne zda se to da nejak nakodovat nebo prepojit na trvalych 12V? Vychazim z popisu https://pinoutguide.com/Car-Stereo-Audi ... nout.shtml
Diky za jakoukoliv pomoc,
Filip