Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Teď by se mohl Xaler urazit 

-
Nechci se nikoho dotknout, ale uprimne bych se na to vysral hned vrazet nesmysl co psal rocne do e38. Kazdopadne je jasny ze ted nejspis bude Shade klub potesen o prirustek noveho aktivniho clena.
O mě je všeobecně známo, že si vybírám auta podle motorů. Což vylučuje vlastnictví 728i.
Taky bych vsadil na to, že to bude okta v kombajnuVanessa_CZ píše:Nechci se nikoho dotknout, ale uprimne bych se na to vysral hned vrazet nesmysl co psal rocne do e38. Kazdopadne je jasny ze ted nejspis bude Shade klub potesen o prirustek noveho aktivniho clena.

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:22, celkem upraveno 1 x.
Pomalu a s rozmyslem? To si myslím můžeš být v klidu. 

-
horan píše:Pomalu a s rozmyslem? To si myslím můžeš být v klidu.
projekt na dva až deset let. Ta ho ale musela fest nasrat, že už ani neprisel dat vale. To muselo bejt story jak s lakatošem...
je to trosku jinak ne? Jsem si to precetl znova a:
Omlouvám se za toto prozření v komunitě ale 7er bude už jen okrajová záležitost.
Svoji 7er nějak dám dokupy postupně a prodám nebo ji hodim pod plachtu.
Timto jsem udělal tlustou čáru a skončil jednu etapu života.
tam zadna tlusta cara neni, zadna etapa nekonci, 728ia se opravi a Filozof bude dal vesele prepinat na stooktanovej benzin na okrskach, jen k tomu proste koupi skoda octavia 1,9tdi, ale to bude manzelky auto bez emoci. Takze bych zatim nepanikaril.
Omlouvám se za toto prozření v komunitě ale 7er bude už jen okrajová záležitost.
Svoji 7er nějak dám dokupy postupně a prodám nebo ji hodim pod plachtu.
Timto jsem udělal tlustou čáru a skončil jednu etapu života.
tam zadna tlusta cara neni, zadna etapa nekonci, 728ia se opravi a Filozof bude dal vesele prepinat na stooktanovej benzin na okrskach, jen k tomu proste koupi skoda octavia 1,9tdi, ale to bude manzelky auto bez emoci. Takze bych zatim nepanikaril.
Ale hlavne, vsichni panikarite, jakoze Filozof snad prestane psat poucne prispevky do kazdeho vlakna, ze snad opusti forum.. ? To je licha obava, on prece mluvi o fyzickem stroji, o svem skutecnem aute, ktere jsme stejne nikdy nevideli.
Pratele, vse bude ve finale pri starem. Fake news.

Pratele, vse bude ve finale pri starem. Fake news.

Máte někdo zkušenost s Audi A8 4.2 tdi 250kw? Není to stejný průser jako 4.4 biturbo od BMW? Dík
-
Ta 4,2 mpi uměla akorát chlastat.
Rekl bych, ze normalni spptreba na 4.2. Byl hlavne spolehlivej.
-
Viděla jsem teď 3 x A8 a to vrzani a kamenný podvozek nedám. Kamarád by mě prodal A8 3.0tdi 120tis najeto a vrze to otresne.
Jinak bohužel i F01 je zklamání. Auto se mě fakt moc líbí, ale ostatní je průměr. Kamarádova W221 S500 Long 4x4 jev pohodlí, odhlucneni a jizde úplně jiná liga. Bohužel vzhled dost starý.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:23, celkem upraveno 1 x.
Za poslední dva týdny jsem viděl několik A8, F01 a E66. Nakonec přihodím peníze a koupím Panameru GTS, nebo W222. S Panamerou jsem trochu najel a je to nádhera. Perfektně se řídí, nikde nic nevrzne a miluju ten interiér. Zastaralý infotaiment snesu. Jen cena je jako W222....
Davide a zeptal ses třeba u Poršky, jaké jsou obvyklé náklady na provoz a údržbu?
- Don
Akorat obcas vymenis motor, jinak cajk