Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vyrovnat důlek - rám dveří - B sloupek

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomasmedek

Vyrovnat důlek - rám dveří - B sloupek

#1 Příspěvek od tomasmedek »

Ahoj všem.

Koukněte, prosím, na fotku. Uměl byste to někdo (ideálně Praha a okolí) vyrovnat? Nebo je to nereálný?

F10, 2016

Obrázek
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Vyrovnat důlek - rám dveří - B sloupek

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Já ne, ale pohledej PDR službu třeba si s tím poradí. To máš origo tenhle high gloss ? Kdyby nic tak B sloupků k mání po vrakovištích potažmo inzercích pár bude.. ;)
m4zzy

#3 Příspěvek od m4zzy »

Já se tímhle (PDR - paintless dent repair) zabývám. nicméně jsme z vysočiny.

Každopádně si mylsím, že todle je plastový díl? Jestli jo, tak tam asi smolík. Pokud je to kov, tak by to asi šlo. Pokud hledáš v Praze, můžu doporučit jednu firmu. Kdyžtak napiš SZ a dám ti víc info.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Myslím, že je to plech. To já bych PDR také přivítal a v Brně už pomalu není kde. Kdyžtak máš info kontakt kam popř. SZ ?
m4zzy

#5 Příspěvek od m4zzy »

V brně o nikom takto nevím, kdo by to dělal. Ale pak existují takové ty velké firmy, co mají smluvní servisy, kam někoho vyšlou. Doktor důlek a podobně.

Já jsem schopný i za zákazníkem přijet, pokud budu mít přístup k elektrice a ideálně garáž/přístřešek. Venku na slunci se to dělá blbě, v dešti vůbec :)
tomasmedek

#6 Příspěvek od tomasmedek »

Ahoj, je to určitě plech. Zda je to originál nevím, nejsem první majitel (právě jsem to po prvním zdědil s tím důlkem).

Já si tu opravu vůbec neumím představit - to probíhá na autě? Nebo se to nějak demontuje? Je to akce na 30 minut nebo několik hodin?

Dík za zprávu, občas jezdím Praha - Brno - Praha, tak bych si mohl naplánovat zastávku u tebe.
m4zzy

#7 Příspěvek od m4zzy »

Pokud je to plech, tak se tady demontovat nic nemusí. Důlek se vytáhne pomocí lepidlové techniky

Dle fotky se vždy vše blbě odhaduje, ale tady je to tak cca těch 30min plus mínus orientačně.
Odpovědět