Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 - řve alarm cca po 20min
e39 - řve alarm cca po 20min
E 39 , rv 1996 po zamčení auta se spouští alarm cca po 20 minutách ,
Zkoušel jsem odpojit spínač kapoty a alarm se spustí i tak
Zatím jsem nic dalšího nezkoušel .
V nejkrajnějším případě potřebuji vědět kde je ta siréna klidně jí odpojím
Děkuji za info a rady PavelP
Zkoušel jsem odpojit spínač kapoty a alarm se spustí i tak
Zatím jsem nic dalšího nezkoušel .
V nejkrajnějším případě potřebuji vědět kde je ta siréna klidně jí odpojím
Děkuji za info a rady PavelP
Re: Spíše staré téma - řve alarm E39
Diagnostika napoví co spouští alarm
Dík zkusím , to mě nenapadlo 

K siréně se nedostaneš jen tak, je vpravo vzadu, nad podběhem. Pochopitelně logicky co nejhůř. A je vlastně ŘJ alarmu. Co je zajímavý, že ti funguje, já je mám v obou bawech sežraný od vnitřního aku. Jednodušší vyndat pojistku.
Rada nad zlato . Pojistka už je venku 

Měl jsem stejný problém, u mě to bylo v ochozeném zavíracím klínu - díl č. 6
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... door_lock/
Zavíráním dveří (u řidiče - používají se nejvíc) se ochodil plastový váleček, za ním je mikrospínač pro vnitřní osvětlení, který taky slouží pro alarm a když se ten váleček zavíráním obrousí, tak zámek pořádně nestiskne mikrospínač a začne řvát alarm. A nejlepší na tom je to, že to neudělá vždycky, záleží jak se zabouchnou dveře a taky na teplotě - když je přes noc zima, tak je problém
Zkus to otestovat, pokud se při alarmu rozsvítí interiér, tak je problém právě v ochozeném zavíracím klínu
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... door_lock/
Zavíráním dveří (u řidiče - používají se nejvíc) se ochodil plastový váleček, za ním je mikrospínač pro vnitřní osvětlení, který taky slouží pro alarm a když se ten váleček zavíráním obrousí, tak zámek pořádně nestiskne mikrospínač a začne řvát alarm. A nejlepší na tom je to, že to neudělá vždycky, záleží jak se zabouchnou dveře a taky na teplotě - když je přes noc zima, tak je problém

Zkus to otestovat, pokud se při alarmu rozsvítí interiér, tak je problém právě v ochozeném zavíracím klínu

To ale také hlásí otevřené dveře, ne?
Přesně tak, hlásí to i otevřené dveře na přístrojové desce (symbol autíčka) 

Já tu sirénu vyndal (pracně, spíš mně to zajímalo) a pak zůstanou fungovat světla při alarmu-ultrazvuk, kapota a možná i náklon funguje.
Re: e39 - řve alarm cca po 20min
měl jsem stejný problem, zatejkala voda do kufru, když auto vyschlo, byl klid