Pravda, emise jsem měl mimo limit, ale opravdu jen trochu. Divil jsem se tomu, když jsem viděl díru v katu A chyba se mi rozsvítila někdy po 30km, jindy po 200km. Bylo to různé...
Rozdíl mezi starým a novým katalyzátorem - pohled do trubky http://www.kupca.cz/E65/katalyzatory/
cheater píše:Emise uděláme jednoduše páč na to máme svoje lidi
Když už se to tu řeší mě bych taky dotaz. Jak moc těm katům škodíten olej prosakující přes gufera? Na tuhle otázku jsem nikdy nedostal relevantní odpověď. Spíš jsem vždycky narazil akorát na to že lidi to neřeší, nevadí žjim to že to hulí atd...
cheater píše:Emise uděláme jednoduše páč na to máme svoje lidi
Když už se to tu řeší mě bych taky dotaz. Jak moc těm katům škodíten olej prosakující přes gufera? Na tuhle otázku jsem nikdy nedostal relevantní odpověď. Spíš jsem vždycky narazil akorát na to že lidi to neřeší, nevadí žjim to že to hulí atd...
Gufera jsou zřejmě právě tím důvodem, proč katy odcházejí.
Jestli to chceš prodávat, tak je blbost řešit motor. Tohle ti to auto neprodá. Nízká cena nebo hezky fotky to prodají. V případě neprodejného vraku je zas vhodné nasadit extrémně vysokou cenu, to dneska funguje, jsem si všiml
Včera jsem si udělal výlet z Belgie do ČR. A zjistil jsem jednu věc. Mezi 2500 - 3000 otáček slyšim dunivej zvuk z motoru při přidávání plynu a v tomhle rozmezí se i rozsvítí kontrolka katu.
Je možný, že to je bohatý a dohořívá ve výfuku.
Jenze pohledem nezjistis, jestli jsou katy OK. Opticky vypadaj dobre, ale je to smeska vzacnych kovu a ty casem ztracej ucinnost. Takze jedine na emisich je to 100%.