Líbí se mi toto auto:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-1/18703899
Shledáváte s ním nějaký problém? Prověřil jsem ho na Cebia a kilometry by měly sedět, je tam jen prodleva od výroby k přihlášení 20 měsíců: 2/2008 ->10/2009.
Havarované by být nemělo, podle majitele měněn jen pravý blatník.
Trochu mě ruší spára mezi předním nárazníkem a kapotou, ale zdá se mi to přítomno i u jiných kusů.
Motor N52B30 218 PS mi vyhovuje, co jsem zjišťoval, jde z toho potom případně udělat "130i".
Původně jsem chtěl E81/87 130i na naučení ježdění s rychlým autem klasické koncepce s atmosferickým motorem, ale přijde mi, že je buď neadekvátně drahá, nebo jsem měl pocit, že jsou ty kousky poněkud unavené. Vyjímka by se dala v dobrém stavu najít tak za 300 tisíc. A kabriolet má přece jen i jiné výhody a klasická koncepce je to také, ale už to určitě nebude taková motokára. Podle recenzí nicméně stále zábavné a sportovní auto.
Prosím o názory, komentáře.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Názor na 125i E88
Re: Názor na 125i E88
Při podrobnějším srovnání s fotkami při prodeji na Slovensku 01/2020:
- místo R17 R18 kola
- přetažený volant - předtím snad neperforovaná kůže na věnci a černé stehy, nyní celoperforovaná a modré stehy
- držák na mobil
- drobný spoiler
- jiný výfuk?
Trochu mě odrazuje ten přetažený věnec volantu, ten starý byl jen trochu opotřebený. Asi záleží, jaké to bude na dotek.
Cebia AUTOTRACER: 1587399772
- místo R17 R18 kola
- přetažený volant - předtím snad neperforovaná kůže na věnci a černé stehy, nyní celoperforovaná a modré stehy
- držák na mobil
- drobný spoiler
- jiný výfuk?
Trochu mě odrazuje ten přetažený věnec volantu, ten starý byl jen trochu opotřebený. Asi záleží, jaké to bude na dotek.
Cebia AUTOTRACER: 1587399772
-
- Člen Klubu
Volant si přešívá dneska kdekdo z nejrůznějších důvodů. Jinak když je 125i s obsahem 2996cm, tak je slabší třílitr N53.
Kola dobrý tak na zimní sadu. Ale ta spára kufru.. jako jo dá se asi doštelovat na zámcích, ale celkově mě přijde že předek moc nelícuje. Fotka může zkreslovat, zdá se mi předek trochu divoce seskládaný.
Kola dobrý tak na zimní sadu. Ale ta spára kufru.. jako jo dá se asi doštelovat na zámcích, ale celkově mě přijde že předek moc nelícuje. Fotka může zkreslovat, zdá se mi předek trochu divoce seskládaný.
-
Tohle neni N53, na fotkach je videt kryt valvetronicu. Do e88 se opravdu davala N52B30 naladena na 160kW..