Ahoj, chci se zeptat, nefunguje mi na středovém tunelu, stisk potvrzovacího tlačítka, funguje nahoru,dolu,doleva,doprava, jen stisknutí dulů nejde... Nějaké rady?
Předem díky.
Roman
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E91 120D otočné kolo, středový panel
Re: E91 120D otočné kolo, středový panel
Ahoj, řešil jsem to samé někdy koncem září - viz http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=101982.
Ten controller je KO, já jsem sehnal na vrakovišti jinej asi za 2500 Kč, prohození je záležitost dvou minut, pár šroubků a jeden konektor. Od té doby vše funguje, jak má.
Nesejde na tom, jestli je za tím otočným knoflíkem tlačítko "Menu" nebo "Menu" a "Hlasové ovládání". Já měl původně s jedním tlačítkem, teď mám dvě a vše funguje jak má
Ten controller je KO, já jsem sehnal na vrakovišti jinej asi za 2500 Kč, prohození je záležitost dvou minut, pár šroubků a jeden konektor. Od té doby vše funguje, jak má.
Nesejde na tom, jestli je za tím otočným knoflíkem tlačítko "Menu" nebo "Menu" a "Hlasové ovládání". Já měl původně s jedním tlačítkem, teď mám dvě a vše funguje jak má

Re: E91 120D otočné kolo, středový panel
Jinak není problém tuto závadu opravit