Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
- soukupadam
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Ted me treba sezerte, ale membrana za dvojku a jetej termostat za buro?
A to se co? To se vyplatí
už je to tu zase, slevy jako... 

Můžeš zavolat do BMW a postěžovat si, proč ty membrány stojí tak moc.. Náhrada nefunguje a píská jak dement.
Kde si přišel na jetej termostat? Je to z nových dílů a levněji to prostě nejde. Leda upravit stylem Logic a místo 105° budeš mít 100°.
Kde si přišel na jetej termostat? Je to z nových dílů a levněji to prostě nejde. Leda upravit stylem Logic a místo 105° budeš mít 100°.
Vadí jim JaraX, ty ceny s tím nemaj nic společnýho.
- soukupadam
Komu vadí Jarax prosimtě, drž se tématu.
Ty membrány jsem kupoval za litr kus minulej rok. Jestli teď stojí dvojku, ok moje nevědomost beru zpět.
A u toho termostatu je na výběr starší pouzdro a nové pouzdro, takže jeté a nové, nebo jak tomu mam rozumět?
Ty membrány jsem kupoval za litr kus minulej rok. Jestli teď stojí dvojku, ok moje nevědomost beru zpět.
A u toho termostatu je na výběr starší pouzdro a nové pouzdro, takže jeté a nové, nebo jak tomu mam rozumět?
Membrány zdražily, už asi po několikáté, pamatuju ještě úplně jiné ceny.
Termostat - jo, může být ve starém nebo novém "obalu". Co se týká ceny, tak jak jsem psal, levnější to prostě v dohledné době nebude, spíš už nebudou vůbec. Všechny díly na jeho výrobu došly a výrobce se k novým nemá. A jelikož zrovna u termostatu vím přesně, kolik vyjde materiál, tak vím že na tom má hovno. I jsem to osobně Jaraxovi říkal, že bych to vůbec neprodával vzhledem k vysoké ceně a faktu, že za to prostě nějak ručíš ale finančně na tom máš kulový.
Termostat - jo, může být ve starém nebo novém "obalu". Co se týká ceny, tak jak jsem psal, levnější to prostě v dohledné době nebude, spíš už nebudou vůbec. Všechny díly na jeho výrobu došly a výrobce se k novým nemá. A jelikož zrovna u termostatu vím přesně, kolik vyjde materiál, tak vím že na tom má hovno. I jsem to osobně Jaraxovi říkal, že bych to vůbec neprodával vzhledem k vysoké ceně a faktu, že za to prostě nějak ručíš ale finančně na tom máš kulový.
- soukupadam
Tak díky za objasnění. Prostě mě to zarazilo, když vim za kolik jsi ho prodával ty minulej rok a za kolik je teď.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:41, celkem upraveno 1 x.
- soukupadam
Chudák filozof až to koupí. Dvě membrány, termostat a hned je desítka v hajzlu.
-
soukupadam píše:Chudák filozof až to koupí. Dvě membrány, termostat a hned je desítka v hajzlu.

jsi mimosoukupadam píše:Chudák filozof až to koupí. Dvě membrány, termostat a hned je desítka v hajzlu.

Jasně Filozof už má nachystáno ... hezky gumičku a povaříme ... a hned víme na čem jsme ...
Kurevtore nezakecávej to tady .... jezdíš v superbu a kdy prozradíš své tajemství proč tvá 7er skončila na vrakovišti ???

Kurevtore nezakecávej to tady .... jezdíš v superbu a kdy prozradíš své tajemství proč tvá 7er skončila na vrakovišti ???

- soukupadam
Hele a ten Logic styl, to je teda co za úpravu?
soukupadam píše:Hele a ten Logic styl, to je teda co za úpravu?
http://www.bmwlogicseven.com/?p=4035
- soukupadam
soukupadam : to už mám
... ale teda chce za to pálku...já to kdysi dostal zdarma v rámci balíčku k alcantarový stropnici a koženýmu tunelu 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
https://auto.bazos.cz/inzerat/118267223 ... -na-nd.php
Filosofe tuhle bys mohl ještě zachránit v celku. Stačí pár drobností a je jako nová
Filosofe tuhle bys mohl ještě zachránit v celku. Stačí pár drobností a je jako nová

2000? To by musel ještě Filovi slevit, když je teď ta krize