Každej je připravenej nějak jinak. Já jsem očekával mírný propad max podobný roku 2009/10.
Takže uvidíme co se týče pandemie očekávám do měsíce návrat zase otevírání firem a hospod akorát budou asi docela čistky zaměstnanců pokud se neobnoví vše na sto procent. To se může stát cokoliv...
Ale vše je na dobré cestě. Hlavně sundat z huby ty roušky. To je největší opruz.... člověk bude muset všude běhat ve sportovním aby nemusel mít roušku nebo jezdit na kole
Jinak koukal jsem se a 745i jsou cenově hodně nízko. Kolem 90-125k se jich pár urodilo. Jen ta výbava není moc ok. Málokterá se chlubí L7 a kompletním podvozkem.
Věřím komu stačí pruměrná 745i s komforty a nějakou střední výbavou že kolem 90-100k pořídí...
750i se zatím drží.
550i jsou nedostupné ... a pokud ano tak mazec cena
545i zase nikdo nepustí za normální cenu kolem 150-170k ... to tady byli dvě a ty utekli rok zpátky. Barva sice zelená ale s plnou lištou byla za pár dní fuč cena cca 150-160k a měla uplně vše.
Holt koupě století se může podařit kdykoliv i v době kdy to člověk nečeká.
Štěstí přeje připraveným s cash v ruce.
Vypadá to že auto se bude řešit jak se stabilizujeme v práci. Je blbost něco kupovat když člověk neví jak to tady vše dopadne.
Ikdyž stát může rozjet vše na plno nemusí se otevřít hranice a v zahraničí to může trvat klidně další 2-4měsíce ... to se uvidí.
Tady očekávám do měsíce se začnou lidi vracet do práce ... v květnu budeme už makat většina firem jen asi s rouškama a rozestupem od sebe pokud virus bude mizet. Tedy pevně v to věřím.
Jak je na tom kvalita TANK ONO nebo PRIM benzínky po čr víte někdo ? Mají tam benzín za 22,90. a lpg za 11,90. Preventivně liji VIF... ale ta cena je lákavá.