Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zadni spojler (kridlo, lizatko...)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukas S

zadni spojler (kridlo, lizatko...)

#1 Příspěvek od Lukas S »

Ahoj,
libi se mi tenhle nizky spojler (neni to fotoklam), je nizsi nez ten klasicky na druhem aute, co je vyrazne postaven do vysky (coz ma spis vetsina aut). BMW to ma pod cislem 51622159805, jakozto nejaky performance? pro cinu, plus maji jeste cerny spojler dolu pod predni narzanik, coz mi neprijde pekny, ale predpokladam ze to lez odendat. Soudruzi z NDR a i jinych pokrokovych lokalit, jako treba USA, davaji casto jen ten zadni spojler bez predniho lizatka. Otazka je, co je ten nizsi za typ. Predpokladam ze BMW nedelalo dve verze, takze bud je jeden z nich neorigo tunning verze a nebo to nekdo upravil, ale protoze jsem to videl uz parkrat, predpokladam ze to neni ubrouseny ten vysoky, ale uplne jiny typ. Jinak existuji jeste takove ty uplne rovne, viz posledni obrazek, coz se objevuje i na m3. Ten mne nezajima.

fesak spojler nizky
Obrázek
Obrázek

ksilt nahoru, to mi moc nejde
Obrázek

rovny spojler, casto i na m3, vzhledove pro mne nejslabsi
Obrázek
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: zadni spojler (kridlo, lizatko...)

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Tomu bych říkal spíš odtrhová hrana, než spoiler a všechny za mě vypadají OK. Akorát podle fotky toho nejvyššího to je nějaká tuzer slátanina 335 s M3 prahama, folií atd., takže kdo ví kde to lízo na kufr splašili.

Jinak je mraky možností k vidění, mě se ještě celkem líbí AC Schnitzer křidýlko, ale to užje větší hujeřina. 8-)

PS: tak už vím tady jsou vidět >> http://www.eurohausmotor.com/bmw-3-seri ... 3-spoiler/
Stickler

#3 Příspěvek od Stickler »

První je originál, druhé nějaká druhovýroba, třetí může být obojí - originál pro M3 (sám to mám), nebo existuje druhovýroba 1:1.
Lukas S

#4 Příspěvek od Lukas S »

No nevím, to úplně nahoře je právě jiný než to co vidím na všech autech na mobile de. Čili mne to přijde, že ta prostřední s m3 prahama je origo zrovna. Tak se mi nezdá že by měli všichni nějakej neorigo typ a pořád jeden a ten samej.
Lukas S

#5 Příspěvek od Lukas S »

No nevím, to úplně nahoře je právě jiný než to co vidím na všech autech na mobile de. Čili mne to přijde, že ta prostřední s m3 prahama je origo zrovna. Tak se mi nezdá že by měli všichni nějakej neorigo typ a pořád jeden a ten samej.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Hledej to jako low nebo high kick podle toho jaké chceš... já mám low a spokojen... obecně tyhle odtrhovky jsou spíš kosmetika, aby to mělo větší význam, musel bys mít skutečný difusor, pak se dá mluvit o aero za autem...
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět