Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Oranžová kontrolka motoru E46 318i 87kw
-
Oranžová kontrolka motoru E46 318i 87kw
Zdravím lidi je to moje první bmw a chci se zeptat, rozsvitila se mi včera po 2 dnech ježdění co mám auto oranžová kontrolka emisi(moturek). Auto jede pořád suprově, něco jsem si četl ale jsem laik, potřeboval bych to napojit na diagnostiku, jenže nechci chodit do servisu, je tu někdo z okolí Hlučína apod. Jsem z Bohuslavic. A jinak když už tu píši budu měnit olej a filtry, jenže předchozí majitel lil 10w40,a občas při jízdě mi to klepká. Nějaká rada na olej?? Děkuji mnohokrát a doufám že se nezlobite, že jsem to tu tak na rychlo napsal.
-
Re: Oranžová kontrolka motoru E46 318i 87kw
Nakonec jsem byl na diagnostice v jednom servise a byly tam načtené chyby- Čidlo vačkové hřídele, ventilátor ( nějaká chyba-asi stará), lambda sonda,a nějaké čidlo sáníRadimsoustek píše:Zdravím lidi je to moje první bmw a chci se zeptat, rozsvitila se mi včera po 2 dnech ježdění co mám auto oranžová kontrolka emisi(moturek). Auto jede pořád suprově, něco jsem si četl ale jsem laik, potřeboval bych to napojit na diagnostiku, jenže nechci chodit do servisu, je tu někdo z okolí Hlučína apod. Jsem z Bohuslavic. A jinak když už tu píši budu měnit olej a filtry, jenže předchozí majitel lil 10w40,a občas při jízdě mi to klepká. Nějaká rada na olej?? Děkuji mnohokrát a doufám že se nezlobite, že jsem to tu tak na rychlo napsal.

Více na: https://www.bmw-club.cz/forum-tema/oran ... sage136422
Nene chyba snímače váčky, tlaku v sání a lambda nejsou určitě chyby, který mají vliv na chod motoru.
Pokud ti jen řekl, co je tam za chyby a jen je smazal bez nějaké kontroly, tak už tam příště nejezdi. Dřív nebo později se ti ta chyba vrátí. Pak to nech prohlídnout pořádně.
Kde? To už ti bohužel neřeknu.

Pokud ti jen řekl, co je tam za chyby a jen je smazal bez nějaké kontroly, tak už tam příště nejezdi. Dřív nebo později se ti ta chyba vrátí. Pak to nech prohlídnout pořádně.

Kde? To už ti bohužel neřeknu.
-
Aha tak to Teda díky