Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Tohle není první ani poslední fórum, kde to takhle může skončit. Většinou přijde nějakej troll (a za ním sto dalších) a nejdřív stále se opakujícími stupidními dotazy a následně nadávkami (z nepochopení) vyženou ty co měli co říct k tématu. Je to škoda, ale tuším to tak stejně dopadne.
Když si představím, že jsem tu nikdy nebyl a půjdu sem hledat nějaké info, tak už to tady v prdeli vlastně je.
K tématu - ukazatel hlasitosti je k hovnu Kurevtore. To je jako takovej pan Lorenc.
"Mám to dost nahlas, bude to pro mě akorát?"
"Ne"
"A teď?"
"Jo, teď už jo."
Když si představím, že jsem tu nikdy nebyl a půjdu sem hledat nějaké info, tak už to tady v prdeli vlastně je.
K tématu - ukazatel hlasitosti je k hovnu Kurevtore. To je jako takovej pan Lorenc.
"Mám to dost nahlas, bude to pro mě akorát?"
"Ne"
"A teď?"
"Jo, teď už jo."
Rozřešit by to tady měl někdo kdo má tohle forum na starosti. Taky by měli existovat nějaký pravidla co si kdo může dovolit. Chápu že né každýmu voní E65 s lpg a Jarax jako jeden s největších představitelů tady toho fora asi s nejvíce příspěvky tady, je člověk kterýho se snaží někteří uživatelé srazit sesměšnit aby jim to udělalo dobře.
Já sním taky v určitých věcech nesouhlasím, ale to že má každej svůj názor neznamemá že budu někoho urážet a už hlavně né člověka co je mezi komunitou BMW hodně velkej pojem.
Stupidní diskuze jestli je lepší superb III nebo E65 WTF. Proč se furt dokola porovnává něco co k sobě ani nejde??? Porovnání s A8 S-kem beru ale tohle už je fakt na kokot. Stejně jako to že je E65 neohrožené auto co nic nechce. Tady bych doporučil si přečíst příspěvek E60 vs E65. A nebo ty diskuze rozvádět víc do podrobna což se samozřejmě nikomu nechce. Jenže větší lidí si to pak přebere tím stylem že E65 je něco jako felicie kde občas vyměním olej a jinak než jezdím tankuju a nic víc to nechce. I s těma cenama atd...
Pokud je někdo rozdvojená osobnost co když si zapomene vzít piluli tak začne peklo nebo někdo kdo neudrží nervy na uzdě a začne někoho urážet aby si by měl přijít nějaký trest páč VO CO DE. V reálu by ta diskuze asi tak peprná nebyla
Já sním taky v určitých věcech nesouhlasím, ale to že má každej svůj názor neznamemá že budu někoho urážet a už hlavně né člověka co je mezi komunitou BMW hodně velkej pojem.
Stupidní diskuze jestli je lepší superb III nebo E65 WTF. Proč se furt dokola porovnává něco co k sobě ani nejde??? Porovnání s A8 S-kem beru ale tohle už je fakt na kokot. Stejně jako to že je E65 neohrožené auto co nic nechce. Tady bych doporučil si přečíst příspěvek E60 vs E65. A nebo ty diskuze rozvádět víc do podrobna což se samozřejmě nikomu nechce. Jenže větší lidí si to pak přebere tím stylem že E65 je něco jako felicie kde občas vyměním olej a jinak než jezdím tankuju a nic víc to nechce. I s těma cenama atd...
Pokud je někdo rozdvojená osobnost co když si zapomene vzít piluli tak začne peklo nebo někdo kdo neudrží nervy na uzdě a začne někoho urážet aby si by měl přijít nějaký trest páč VO CO DE. V reálu by ta diskuze asi tak peprná nebyla

Járo zase LŽEŠ jako v případě nascy. Nikdy jsem nikomu z tohoto fóra sprostě nadával jako jako treba Ricrd nebo Jaris330D nebo vlastnemec a ani nikoho jsem neposlal do prdele jako vy všichni jmenovaní. Najděte me jediný muj příspěvek se prostým slovem a už vím už dopředu že žádný takový nenajdete. Na takovou úroveň jako Vás jmenovaných se nikdy nesnížím. Orel much nelapá. Pokud si někdo zaslouží BAN tak jste to zrovna vy, protože porušujete pravidla, které jste si ani pořádně nepřečetli, zvláště pravidlo č. 3.JaraX píše:víš co, jdi už doprdele! s takovýma tupýma zabedněmcema nemám potřebu se bavit.
a to že říkáš o mojí práci bastl, to mě docela uráží. dostat se na kvalitu kde jsme ted nebylo zrovna lehký. možná by ses měl zamyslet co jsi sám dokázal, a jak děláš ty svojí práci.![]()
No tak po přečtení pravidel si asi všichni zasloužíme BAN. Ale co se mi fakt nelíbí v odstavci 3 je ta poslední řádka. Moderátoři to tu už dávno zapíchli proto se tu děje to co se tu děje, ale stěžovat si na ně nemůžeš. To jako fakt??? 

vysmíváš a utočíš, to stačí. já už to tady odpískal. enjoyettore píše:Járo zase LŽEŠ jako v případě nascy. Nikdy jsem nikomu z tohoto fóra sprostě nadával jako jako treba Ricrd nebo Jaris330D nebo vlastnemec a ani nikoho jsem neposlal do prdele jako vy všichni jmenovaní. Najděte me jediný muj příspěvek se prostým slovem a už vím už dopředu že žádný takový nenajdete. Na takovou úroveň jako Vás jmenovaných se nikdy nesnížím. Orel much nelapá. Pokud si někdo zaslouží BAN tak jste to zrovna vy, protože porušujete pravidla, které jste si ani pořádně nepřečetli, zvláště pravidlo č. 3.JaraX píše:víš co, jdi už doprdele! s takovýma tupýma zabedněmcema nemám potřebu se bavit.
a to že říkáš o mojí práci bastl, to mě docela uráží. dostat se na kvalitu kde jsme ted nebylo zrovna lehký. možná by ses měl zamyslet co jsi sám dokázal, a jak děláš ty svojí práci.![]()
JaraX: Myslím si že není řešení psát SZ protože hodně informací jsi tu napsal veřejně a každý kdo sem příjde si může vše přečíst a pomůže mu to. Já jsem od tebe taky hodně čerpal a rád bych v tom i pokračoval protože tvoje rady jsou obrovské + tohoto fora. To že do tebe někdo kope je jasný že tě mrdá ale každý normální člověk vidí kdo je kokot a kdo není.
děkuji za podporu, bohužel na to nervy nemám, proto zatím zustavám u SZ.
Já myslím, že v E91 taky nemám ukazatel hlasitosti....
...
Každopádně každá mince má dvě strany. Za to, že je tady binec může jak ten, co útočí tak i ten, co na ty útoky reaguje a v podstatě se brání/obhajuje. Naštěstí je zasviněné jen 7er sekce, ale kdo tu sedmu má a chce něco dohledat tak good luck. Mrtě témat a všechny sklouznou k nějakým kravinám o něčem úplně jiném. A moderátoři by měli taky asi zaskočit. Zatím jsem pouze viděl "tytyty" pokud někdo citoval předchozí příspěvěk, ale nic ohledně porušování pravidel, jak se na fóru chovat k ostatním.
JaraXe si vážím, ale taky s ním ve spoustě věcech nesouhlasím. Třeba že 7er cpe skoro všem. Ale tento názor naprosto beru a nerozvracím ho a každý, ať si udělá obrázek sám kdo co chce, jaké auto, jakou výbavu atd. A to, že pak nechce servisovat další a další sedmy nebo hujdy, nafty, že do sedmiček dává LPG, tak to je snad jeho věc a nikdo ho za to nemůžete hejtit. Je to jeden z mála, kdo tady opravdu poradí k věci v případě problému s autem a ne jenom se 7er.
Takže pokud někdo chce fakt Pokec, tak není snad problém založit nové vlákno v 7er sekci s názvem Pokec o všem možném a tam ať se diskutuje o Superbech, kravinách, ukazatele hlasitosi u rádia, snížených termostatech, bastlech LPG, atd.
A mohla by zaznít někdy i omluva. Nikdo není neomylný...
...
Každopádně každá mince má dvě strany. Za to, že je tady binec může jak ten, co útočí tak i ten, co na ty útoky reaguje a v podstatě se brání/obhajuje. Naštěstí je zasviněné jen 7er sekce, ale kdo tu sedmu má a chce něco dohledat tak good luck. Mrtě témat a všechny sklouznou k nějakým kravinám o něčem úplně jiném. A moderátoři by měli taky asi zaskočit. Zatím jsem pouze viděl "tytyty" pokud někdo citoval předchozí příspěvěk, ale nic ohledně porušování pravidel, jak se na fóru chovat k ostatním.
JaraXe si vážím, ale taky s ním ve spoustě věcech nesouhlasím. Třeba že 7er cpe skoro všem. Ale tento názor naprosto beru a nerozvracím ho a každý, ať si udělá obrázek sám kdo co chce, jaké auto, jakou výbavu atd. A to, že pak nechce servisovat další a další sedmy nebo hujdy, nafty, že do sedmiček dává LPG, tak to je snad jeho věc a nikdo ho za to nemůžete hejtit. Je to jeden z mála, kdo tady opravdu poradí k věci v případě problému s autem a ne jenom se 7er.
Takže pokud někdo chce fakt Pokec, tak není snad problém založit nové vlákno v 7er sekci s názvem Pokec o všem možném a tam ať se diskutuje o Superbech, kravinách, ukazatele hlasitosi u rádia, snížených termostatech, bastlech LPG, atd.
A mohla by zaznít někdy i omluva. Nikdo není neomylný...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to byla teda tezka podpasovka...ricrd1 píše:Tihle kokoti nám celkem úspěšně zabíjí tento web. A adminům je to uplně jedno. Bohužel!Jaris330D píše:Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.
Sami nic kloudnýho neporadí, ale do všech se naváží jak malý děcka ve školce. Nejdřív kopali do Jaraxe, teď do Jarise33D, kdo bude další na řadě?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to docetl az sem... Neuveritelne. Ale abych byl uprimny, akorat se tomu smeju. Kdo komu sahnul na pindika resit nehodlam, neco najit v tech hromadach sracek ktere jsou prolozene tunama filozofickeho hnoje je zcela nemozne.
Bohuzel mnoho veci je tady tabu, at se to komukoliv libi nebo ne. Pokud se porusi sletnou se na dotycneho supi kteri ho temer roztrhaji. Akorat pan kurevtor si nenecha nasrat na palici a popise mnohdy i vtipne situaci. A pan Ettore, nikdy jsem nevidel ze by komukoliv napsal nejakou nadavku. Ale ma smulu, ma naftu -)))) Nechtel jsem to vytahovat, ale neslo odolat. A nemyslim si ze by tercem byl jen Jarax, tercem je kdokoliv kdo si to nejakym zpusobem vykoleduje
A Jaraxovi, v mnohem se neshodnem, vime to o sobe, ale rozdupavat babovicky v podobe psani SZ, neni to tak trochu detinske???? Nedavno jsi tu prasknul dverma a zavrel za sebou a vis sam ze to nikam nevede. Je tu dost lidi kteri to oceni i kdyz ti psat ty dekovne dopisy nebudou. Myslim ze to nemas zapotrebi. Nereaguj na sracky, nenech se vytacet a pis k tomu co chces, ale neni treba zduraznovat ty SZ. Nemas to zapotrebi a je to proste smesne, o to vic kdyz se to zduraznuje.
A modum, je to hlavne Vase chyba ze na to tady serete a nechate roky, mozna i desitky let bez povsimnuti nektere jedince to tady zasirat, permanentne a bez jakekoliv reakce. Jo, ale v prodeji, to je jina, tam se maze jen to lita. Je to predevsim Vase vizitka a Vase vina ze najit tady neco potrebne je nadlidsky ukol. A to ze tady nejde nahrat ani pitomy obrazek, to je taky parada. Misto aby to byla vykladni skrin na takto lukrativni domene, je to zumpa.
Dat to tady do poradku je nemozne, nikdy tady nikdo nenajde co potrebuje aniz by ho to stalo tydenii dovolenou a aniz by utrpelo dusevni zdravi toho jedince co se zde snazi neco najit. Je to stejne jako fakebook, tam taky nikdo nic relevantniho nenajde. Ten je ale vyzivnejsi tim ze tam radi kdokoliv umi obsluhovat smartfoun a ma do prdele diru, tady to je lepsi jen malinko a to v tom, ze tech uplnych debilu a prominte mi to slovo
tady chodi vyrazne mene.
Bohuzel mnoho veci je tady tabu, at se to komukoliv libi nebo ne. Pokud se porusi sletnou se na dotycneho supi kteri ho temer roztrhaji. Akorat pan kurevtor si nenecha nasrat na palici a popise mnohdy i vtipne situaci. A pan Ettore, nikdy jsem nevidel ze by komukoliv napsal nejakou nadavku. Ale ma smulu, ma naftu -)))) Nechtel jsem to vytahovat, ale neslo odolat. A nemyslim si ze by tercem byl jen Jarax, tercem je kdokoliv kdo si to nejakym zpusobem vykoleduje

A Jaraxovi, v mnohem se neshodnem, vime to o sobe, ale rozdupavat babovicky v podobe psani SZ, neni to tak trochu detinske???? Nedavno jsi tu prasknul dverma a zavrel za sebou a vis sam ze to nikam nevede. Je tu dost lidi kteri to oceni i kdyz ti psat ty dekovne dopisy nebudou. Myslim ze to nemas zapotrebi. Nereaguj na sracky, nenech se vytacet a pis k tomu co chces, ale neni treba zduraznovat ty SZ. Nemas to zapotrebi a je to proste smesne, o to vic kdyz se to zduraznuje.
A modum, je to hlavne Vase chyba ze na to tady serete a nechate roky, mozna i desitky let bez povsimnuti nektere jedince to tady zasirat, permanentne a bez jakekoliv reakce. Jo, ale v prodeji, to je jina, tam se maze jen to lita. Je to predevsim Vase vizitka a Vase vina ze najit tady neco potrebne je nadlidsky ukol. A to ze tady nejde nahrat ani pitomy obrazek, to je taky parada. Misto aby to byla vykladni skrin na takto lukrativni domene, je to zumpa.
Dat to tady do poradku je nemozne, nikdy tady nikdo nenajde co potrebuje aniz by ho to stalo tydenii dovolenou a aniz by utrpelo dusevni zdravi toho jedince co se zde snazi neco najit. Je to stejne jako fakebook, tam taky nikdo nic relevantniho nenajde. Ten je ale vyzivnejsi tim ze tam radi kdokoliv umi obsluhovat smartfoun a ma do prdele diru, tady to je lepsi jen malinko a to v tom, ze tech uplnych debilu a prominte mi to slovo

sorry,ale nehodlám fakt psát nic na forum kde se mi někdo bude vysmívat že bastlím auta atd. to fakt.
a věčný narážky na cokoliv co napíšu fakt ne. zatím zustávám maximálně u psání SZ.
stala se stady z toho snůška hoven kde pár lidi co nemá co nabídnout akorát utočí na ostatní.
obhajovat a argumentovat nic už nebudu. kdo chce jaké auto, at si vyzkouší benzín, plyn i naftu(pokud sežene někoho kdo ho sveze), a uvidí sám. můj pohár trpělivosti se naplnil, někteří za to budou rádi, jiní zase ne, ale tak už to v životě chodí.
a věčný narážky na cokoliv co napíšu fakt ne. zatím zustávám maximálně u psání SZ.
stala se stady z toho snůška hoven kde pár lidi co nemá co nabídnout akorát utočí na ostatní.
obhajovat a argumentovat nic už nebudu. kdo chce jaké auto, at si vyzkouší benzín, plyn i naftu(pokud sežene někoho kdo ho sveze), a uvidí sám. můj pohár trpělivosti se naplnil, někteří za to budou rádi, jiní zase ne, ale tak už to v životě chodí.
- soukupadam
Navrhuju ban pro adminy
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky, za hrube poruseni kazne
I kdyz ten tvuj prispevek vnimam jako silne ironicky, tak ano, admini dovolili aby nastal stav jaky zde v soucasnosti je. Tam kde chybi sebereflexe musi zasahnout tvrda ruka ktera bude prosazovat nejaky zajem, treba takovy aby to nebyla uplna humpa s informacni hodnotou u bodu mrazu nebo snad vice nez desetilete hledani svateho gralu ci jen opovrhovani ci nesnasenlivost k jinym nazorum.
A kdyz se schyluje k tezkemu nazorovemu boji, je lepsi to utnout v zarodku a neni viteze, ani porazenych. Protoze at se to nekomu libi nebo ne, jedincu kteri tady muzou neco dat je pramalo a kdyz se naserou bude zbyvat uz jen samostudium, fakebook nebo prodat vrak a koupit supa -)

A kdyz se schyluje k tezkemu nazorovemu boji, je lepsi to utnout v zarodku a neni viteze, ani porazenych. Protoze at se to nekomu libi nebo ne, jedincu kteri tady muzou neco dat je pramalo a kdyz se naserou bude zbyvat uz jen samostudium, fakebook nebo prodat vrak a koupit supa -)
Tak se nam tu prosím Tě nerozbreč. Kdybych mel reagovat za ta léta na všechny Tvé posměšky a narážky na Nascu a naftu... to si jako myslíš, že těm, kteří ji vlastní, to nevadí? Ochutnal jsi na chvili vlastní medicínu a uz se z toho hroutíš...JaraX píše:sorry,ale nehodlám fakt psát nic na forum kde se mi někdo bude vysmívat že bastlím auta atd. to fakt.
a věčný narážky na cokoliv co napíšu fakt ne.
já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick
že bych prodal nick

-
Ahoj tak já to tu trochu naředím pokud tedy nevadí. O víkendu proběhla nějaká ta "údržba" na Maritimu. Najel jsem s ním zatím něco málo přes 6tis. km od vánoc a je to super svezení. Udělalo se na něm tyčky+čepy řízení, stab tyčky, hardyna a geometrie. Nic nikde neklepe auto krásně pevný. Měl jsem v plánu na motoru udělat komplet základní věci filtry atd. a nakonec to skončilo pouze u oleje a olej. filtru, protože zbytek již byl na autě udělán a filtry prakticky nový. Po odkrytování a optické kontrole zjištěn nový alternátor, nové membrány, přetěsněný víka, nová nádobka na vodu a celkově to vypadá, že se o to někdo prostě staral. Udělal jsem tlakovou zkoušku vody, zjištěn únik kolem jedné hadice na nádobce tak jsem vyměnil všechny těsněníčka co šly na hadicích a po té již tlak pěkně držel. Zbývá mi jen přetěsnit vakuovku vzhledem k tomu, že mi ale ještě nepřišel set z Ebay a mám jen vnitřní těsnění z bmw tak jsem to odložil. Jak bude čas a hlavně teplo tak mě čeká olej a těsnění v převodovce, diff. Motor má krasný tichý chod bez vibrací. Nekontroloval jsem ještě rozvody přes inpu, protože mám jen ISTU s origo diagnostikou, ale kabel už je na cestě tak uvidíme. Spotřeba 13l, ale jezdím převážně město takže LPG zatím určitě řešit nebudu. Proběhlo ještě vyčištění kůže a krásně to prokouklo. Budu muset akorát dobarvit loketku a loketky na předních dveřích jinak je to celkem bez vad. Vzádu zdá se nikdo moc nejezdil. V interieru je tedy všechno funkční vč. cd changeru zatím jsem nenarazil na nic co by nefungovalo. Pístnice v kufru je nová a to samé i v motorovém prostoru ty dvě.
Na jaře se přeleští lák k dokonalosti, nechám si vytáhnout ty dva ďulky který mi nějakej retard udělal během prvních dvou tydnu v CZ a bude to topovka.
Nějaký rady co bych měl udělat nebo vylepšit??? Díky
Na jaře se přeleští lák k dokonalosti, nechám si vytáhnout ty dva ďulky který mi nějakej retard udělal během prvních dvou tydnu v CZ a bude to topovka.
Nějaký rady co bych měl udělat nebo vylepšit??? Díky
Naposledy upravil(a) Vanessa_CZ dne úte 21.01.2020 22:07, celkem upraveno 1 x.
Fotky nebo hodit do klubovek 

Ahoj, jsem JanaX, n jakože novej JaraX, mám rád nafty a E60, servisujem i nějaký E65 benzínový, ale to proto, že jsou to starý zákazníci, postupně vymíraji... Ptejte se mě na co chcete, odpovím všemJaraX píše:já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick

-
Ahoj JanoX nezajdem nekdy na kafe? Prijedu kamkoliv a necham te klidne osedlat svou naftovou e60tku. Co tt na to???

to by mě zajímalo kterýmu čurákovi todle přijde vtipny, prosím adminy o prověření ip adresy v rámci pravidla č.1JanaX píše:Ahoj, jsem JanaX, n jakože novej JaraX, mám rád nafty a E60, servisujem i nějaký E65 benzínový, ale to proto, že jsou to starý zákazníci, postupně vymíraji... Ptejte se mě na co chcete, odpovím všemJaraX píše:já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick