Ale souhlasim, že ten ukazatel mi taky chybí... i když asi jen ze zvyku, že všude jinde je.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
- HyndaDan
 - Klubové ID: 3953

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Vybavené sedmy mají ovladač hlasitosti i vzadu  

Ale souhlasim, že ten ukazatel mi taky chybí... i když asi jen ze zvyku, že všude jinde je.

e66 750Li

Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.

Jestli porovnavas ukazatel teploty s hlasitosti, tak jsi hustej Troll a ukazatel foukani taky nepouzivam (mam automatickou klimu). Pouzivam jen intenzitu low, medium a high.kurevtor píše:K cemu je ti ukazatel teploty?Jaris330D píše:A k cemu by ti to bylo. Stejne zhlasujes podle vjemu.
K cemu je ti ukazatel intenzity foukani?
Co kdyz si nekdo koupil sedmicku a jeho ridic byl hluchej?
Tihle kokoti nám celkem úspěšně zabíjí tento web. A adminům je to uplně jedno. Bohužel!Jaris330D píše:Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.
Sami nic kloudnýho neporadí, ale do všech se naváží jak malý děcka ve školce. Nejdřív kopali do Jaraxe, teď do Jarise33D, kdo bude další na řadě?
Není to zbytečný!
Přece nenecháme pár debilků rozvrátit celý forum. Pokud se neozveme, tak to bude jenom horší.
Potom na to doplatí ta většina, která doteď držela hubu. A to chceme?

Přece nenecháme pár debilků rozvrátit celý forum. Pokud se neozveme, tak to bude jenom horší.
- 
				Vanessa_CZ
 - Klubové ID: 4072

Ještě, že to tady nejde podpalit žericrd1 píše:Není to zbytečný!
Asi to tak spousta lidí chce. Když jsem něco napsal, tak jsem si pak přečetl, že se nemám navážet....
Tak držím hubu.
Když jsem měl E46, tak jsem odešel kvůli pár podobným chytrakum z E46 fóra. Tam to byl Jeremi a jeho primrdavaci, co všechno ví.....

Tak držím hubu.
Když jsem měl E46, tak jsem odešel kvůli pár podobným chytrakum z E46 fóra. Tam to byl Jeremi a jeho primrdavaci, co všechno ví.....
Jj Jeremi, to byl debil. Na toho si vzpominam.

- m4zzy
 - Klubové ID: 3096

Ten tam pořád operuje pánové 

Jaris330D píše:Jestli porovnavas ukazatel teploty s hlasitosti, tak jsi hustej Troll a ukazatel foukani taky nepouzivam (mam automatickou klimu). Pouzivam jen intenzitu low, medium a high.kurevtor píše:K cemu je ti ukazatel teploty?Jaris330D píše:A k cemu by ti to bylo. Stejne zhlasujes podle vjemu.
K cemu je ti ukazatel intenzity foukani?
Co kdyz si nekdo koupil sedmicku a jeho ridic byl hluchej?
se mi libi jak tady furt nadavas do debilu, magoru, trollu a ze prej jak maly decko a dalsi tvy kydy, vzdy pouzijes neco jako nadavku, samej idiot a dement a vzdy utocis. Prej jak maly decka, ja a Ettore, aha - tak si srovnej svoje komentare s Ettorem a koukni na to tretima ocima a rekni si ferove kdo tady diskutuje korektne a kdo nadava a urazi.Jaris330D píše:Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.
Tak si to co jsem napsal precti jeste jednou. Je takovy problem bud nereagovat vubec nebo reagovat v klidu? Nadhodil jsem to vecne a slusne tak s cim mas problem? Proc bych mel bejt troll? Protoze poukazu na nelogickej nedostatek sedmicky? Te bozske nedotkutelne a bezchybne sedmicky, ktera se nesmi kritizovat ze?
Pro tvou informaci hluchy clovek muze normalne ziskat ridicak a dokonce i profesak.
Jaris330D píše: Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu?
Dokazal bys mi rict o dvou sound systemech, ktere nemaji ukazatel hlasitosti jako sedmicka? Tj. neni zadny ukazatel a cudlik s hlasitosti neni omezenej a muze se kroutit dokola a ty nevis jestli mas volume na 10% nebo 80%![]()
![]()
To jsem opravdu zvedav. Normalni totiz je, ze kdyz uz tam ukazatel neni tak ze cudlikem to zapnes a zacnes s hlasitosti na nule, ale ta nesmyslnost co je v sedmicce pochybuju, ze existuje i jinde. No nic, urcite rozsiris me obzory, kdyz teda existuji i jiny systemy.
Bože,  už zas ? Nechcete si založit nové  vlákno s názvem  pitchoviny, kdo má větší péro? A neřešit svoje osobnostní výlevy už 10stran v uplne jiném tématu?

Dejte mu uz Ban prosim, at Nam je vsem lip. Tenhle clovek si nevidi do pusy. Kdybych spocital vsechny jeho sproste slova, co tu splodil za rok, tak vyhrava cenu utechy za slusnaka klubu.  
 Udelejme hlasovani, komu by chybel.

Ban?  
  Za co? Za normalni diskuzi, nota bene na diskuznim foru? To je mysleno vazne? 

Hele a proc mi radsi neodpovis a nenapises jake sound systemy nemaji ukazatele hlasitosti? Jo aha ty jsi zadny nenasel, protoze jen meles co te napadne tak to jo.
Davat nekomu ban, protoze se mi nelibi co pise a ma jine nazory... Ty musis bejt v realu peknej ubozak Jarisi.

Hele a proc mi radsi neodpovis a nenapises jake sound systemy nemaji ukazatele hlasitosti? Jo aha ty jsi zadny nenasel, protoze jen meles co te napadne tak to jo.
Davat nekomu ban, protoze se mi nelibi co pise a ma jine nazory... Ty musis bejt v realu peknej ubozak Jarisi.
ricrd1 píše:Tihle kokoti nám celkem úspěšně zabíjí tento web. A adminům je to uplně jedno. Bohužel!Jaris330D píše:Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.
Sami nic kloudnýho neporadí, ale do všech se naváží jak malý děcka ve školce. Nejdřív kopali do Jaraxe, teď do Jarise33D, kdo bude další na řadě?
ricrd1 píše:Tihle kokoti nám celkem úspěšně zabíjí tento web. A adminům je to uplně jedno. Bohužel!Jaris330D píše:Hluchy zvuk nepotrebuji a nejak premyslim, jestli maji i ridicaky. Nedelej ze sebe zase hlupaka. Jsou sound systemy, ktere rucicku volume taky nemaj a k cemu? Tenhle web tu rozjebalo par tupcu, ktery si nahravaj a myslej si, jak jsou zajmavy. Kurevtor, Ettore a dalsi magori. Jak maly decka.
Jeste se musim vyjadrit k tomuhle.ricrd1 píše:Není to zbytečný!
Zaprvy, je opravdu usmevny si cist jak nejakej ubozak place na internetovym foru, ze mu "kokoti" zabiji a "debilci" rozvraci web a ze se tu ti stejni prej navazi do ostatnich. Evidentne jsi dost soudny clovek a zacinas u sebe, to se mi fakt libi. Respect Ricrde.
Zadalsi, jses tu pul roku a mas 60 komentaru. Fakt dojemny, ze by zrovna tobe mel nekdo forum "rozvracet".
Onehda si tu nekdo stezoval, ze to tu jde pomalu smer zumpa. Uz je to nejakej cas, myslim, ze to byl Don nebo nekdo takovej... Asi jste si toho nevsimli, tim mene si toho mohlo vsimnout embryo ričrd1, ale ja uz nejaky cas docela dusledne reguluji svuj psany projev zde a snazim se to psat tak, aby se z toho urcite citlivky zde nepozvraceli. Ale nejak nepozoruji, ze by se podobnou snahou zabyvali i ričrdové a jarisové.
Nechceme se teda spis vratit k tomu si tu nadavat a predhanet se ve vulgaritach?
Rozhodni to ty, Ričrde1, samozvany krali bmwklubu. Jeste ses tu neohral a uz ti to tu rozvracim
- 
				JaraX
 - Klubové ID: 482
 - Kontaktovat uživatele:

hele, kurevtore, ty, ettore a PetoK, a podobní jste to tady v posledních týdnech poslali do sraček, furt se do někoho navážet, osobní utoky, zpochybnovat cokoliv co kdo napíše. nechápu jak mužou na tomto klubu lidi v tématech k věci utočit jeden na druhyho, posilat se doprdele, atd. 
a admini nic? jak je možny že filozof řeší jednu stejnou věc ve 4řech tematech a taky to nikdo neřeší?
sorry, ale v poslední době cokoliv sem napíšu, tak mám celkem jistotu že se do mě pustí kurvtor, ettore, PetoK, Stepan1 nebo jazet, i když ti dva poslední málo.
tak už sem prostě nepíšu, lidem odepisuju na temata zasadně v SZ, na to mi nikdo plivat nebude.
doufam že jste hrdi že to forum ted tak dobře funguje
btw ohánět se že má někdo malo přispěvků, neznamená že na tom klubu nebyl víc jak ty kurevtore nebo třeba časem nemůže mít pro klub větší užitek. např takový mcfil tu má taky prd příspěvků, ale na klubu je víc než většina lidi tady dohromady.
pokud vám, co sem chodíte tento stav vyhovuje a radši, než se dozvědět reálné rady, tady bude sledovat jak bude kurevtor nebo ettore někoho posílat doprdele, a nazývat nadšené do BMW embryama, tak si to užijte
 pokud ne, tak je třeba s tím něco dělat a aspon napsat svůj názor

a admini nic? jak je možny že filozof řeší jednu stejnou věc ve 4řech tematech a taky to nikdo neřeší?
sorry, ale v poslední době cokoliv sem napíšu, tak mám celkem jistotu že se do mě pustí kurvtor, ettore, PetoK, Stepan1 nebo jazet, i když ti dva poslední málo.
tak už sem prostě nepíšu, lidem odepisuju na temata zasadně v SZ, na to mi nikdo plivat nebude.
doufam že jste hrdi že to forum ted tak dobře funguje
btw ohánět se že má někdo malo přispěvků, neznamená že na tom klubu nebyl víc jak ty kurevtore nebo třeba časem nemůže mít pro klub větší užitek. např takový mcfil tu má taky prd příspěvků, ale na klubu je víc než většina lidi tady dohromady.
pokud vám, co sem chodíte tento stav vyhovuje a radši, než se dozvědět reálné rady, tady bude sledovat jak bude kurevtor nebo ettore někoho posílat doprdele, a nazývat nadšené do BMW embryama, tak si to užijte
					Naposledy upravil(a) JaraX dne pon 20.01.2020 18:34, celkem upraveno 2 x.

Kurevtore, byl to napriklad jeden elektronkovy zesilovac za 500 000 kc, ktery mel jen rucicku, ktera ukazovala silu zkresleni a podle toho si ladil hlasitost. Pry to bylo z duvodu, ze kazdy zvukovy format (codec) hraje jinym zesilenim a je ti prd nejaky volume metr. Treba mp3 hrala slabe na 15te urovne a Flac hral na 15tce moc hlasite. Je to o cistote formatu. Tady pocituju, ze treba radio hraje slabejc, mp3 hlasitejc a flac opravdu znatelnejc vic. Lepsi soustavy maji max decibelo metr, ktery vetsina lidem nic nerika. Rekni, k cemu ti je ukazatel hlasitosti?
Porad hledas chyby, ktere nejsou. Ettore kdysi inzeroval same 745, 750, 760. Obcas opravud zajimavy individual v nafte, ale moc jich nebylo. Ted se pohadal s Jaraxem a posledni zverejneny inzeraty jsou hlavne naftove agregaty. Pripada mne to, jako-by provokace.
Jinak ten zesilovac krmil repro od Bowers a Wilkins Nautilus za pomalu 2 000 000 kc.

Porad hledas chyby, ktere nejsou. Ettore kdysi inzeroval same 745, 750, 760. Obcas opravud zajimavy individual v nafte, ale moc jich nebylo. Ted se pohadal s Jaraxem a posledni zverejneny inzeraty jsou hlavne naftove agregaty. Pripada mne to, jako-by provokace.
Jinak ten zesilovac krmil repro od Bowers a Wilkins Nautilus za pomalu 2 000 000 kc.
					Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pon 20.01.2020 18:37, celkem upraveno 1 x.

Jarisi není to ani tak primárně o kodeku, ale o tom jak je ta nahrávka pořízena. Ještě v dřevních dobách před příchodem streamovacích služeb muziky bylo dost časté, že jsi si v přehrávači mohl nastavit automatickou korekci muziky na hlasitost xyz. Reálně to probíhalo tak, že si algoritmus projel tu písničku, našel si pasáže hlasité hudby a upravil její hlasitost. Mělo to tu nevýhodu, že se to musí dělat pro každou skladbu zvlášť.
To že se to tu hádá a jde to do sraček to ano - a když jsem napsal ať někteří raději nic nepíšou tak jsem byl odeslán někam.

To že se to tu hádá a jde to do sraček to ano - a když jsem napsal ať někteří raději nic nepíšou tak jsem byl odeslán někam.
Nemel takovou korekci radio Tesla Condor?