Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
F10 530xd huceni loziska jizda bez plynu
F10 530xd huceni loziska jizda bez plynu
Ahoj,
u moji 530xd slysim uz chvili (170.000km) huceni pri jizde po dalnici, kdyz pustim plyn (prakticky kdykoliv mezi 100-160 km/h) - zvukove mi to pripomina hucici lozisko. Dela to pouze kdyz pustim plyn, kdyz pridam, i trochu, zvuk se ztrati. Take se ztrati, kdyz vyradim behem jizdy na N.
Ma nekdo zkusenost s necim podobnym? Pripadne doporuceni na nekoho sikovneho Praha / Plzen.
Predem diky
u moji 530xd slysim uz chvili (170.000km) huceni pri jizde po dalnici, kdyz pustim plyn (prakticky kdykoliv mezi 100-160 km/h) - zvukove mi to pripomina hucici lozisko. Dela to pouze kdyz pustim plyn, kdyz pridam, i trochu, zvuk se ztrati. Take se ztrati, kdyz vyradim behem jizdy na N.
Ma nekdo zkusenost s necim podobnym? Pripadne doporuceni na nekoho sikovneho Praha / Plzen.
Predem diky
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Re: F10 530xd huceni loziska jizda bez plynu
Tohle podle me nebude lozisko, tam neni moc duvod, aby to na N nic nedalalo a jinak hucelo... Spis bych hledal problem v xDrive rozvodovce...
Tohle dělá spíš vůle v diferáku...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle mi na E34 dělal diferák, tady to asi nebude jinak.
Ahoj, diky za oba nazory. Jestlize, je to rozvodka nebo diferak, da se s tim jeste neco delat? Respektive bylo treba novy differencial?
U difu to dělá špatná vůle, která vznikne většinou Ko loziskem. Nicméně na sloupový hever, zvednout, rozjet a poslouchat jednotlivé části.
-
Dobrý den, prosím o radu, názor, případně opravu. BMW GT 535 xdrive 2010 -204000 Km. Oleje v převodovce, dif. i rozv. vyměněny. Přesto stále ten samý problém, ozývá se zvuk který bych přirovnal k drhnutí kola o podběh, ozývá se vpředu, snad vpravo a souvisí s rotací kol, poloos a soustrojí. Nikoliv když je soustrojí v "záběru" ,ale téměř vždy, když naopak jde noha z plynu a kynetická energie se přenáší roztočenými koly do soustrojí, pak to mírně, přerušovaně drhne, se zvukem škrtajícího kola o podběh(pouze podobný zvuk, kola v pořádku) . Stačí při svižné(normální) jízdě dát nohu z plynu, auto se samo valí vpřed setrvačností a zvuk se objeví, mírně přidrhne vozidlo a přerušuje se. Obviňuji něco z rotujícího zařízení, co je roztáčeno energií točících se kol, ale nikdo netuší co to je. Děje se to na rovině i do zatáčky. Zkrátka, vždy když jde přenos síly od kol zpět do vozidla. Což je možná podobné, jako řeší kolega nahoře. Prosím taktéž o názor, radu, případně kontakt na možnou opravu. Jsem z Teplic, děkuji.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
a když se to roztočí na zvedáku?
- Filozof
- Klubové ID: 1044
nemůže to dělat hardyna ? Ta spojuje hnací nápravu s motorem ? 

... Nebo sytič, sytý hladovému nevěří, není to pravda?
-
V okamžiku, kdy se problém objevuje jsem při dopředné jízdě vyřadil a on ten problému hluku zmizel, prosím, může to být nějaké vodítko?