život je o prioritach. Ja radeji koupim byt na investici nez dat 1,5 mega za auto ktery po 10 letech pokud vydrzi prodam opraveny za 150tis. A pekna 7er mi proste tech 10 vydrzi.ettore píše:Matizi a kdo si tady do něj sedne? Tady jsi v klubu čekatelů na 750li individuál za cenu do 100.000 Kč max, která se musí hned po zakoupení zaplynovat, aby si šťastní majitelé mohli dojet alespoň do Lídlu pro pivo v akcimatiz píše:Sedni do touarega na vzduchu... Je to sice fuj, ale ja bych rekl ze je to jeste vic mekoucke a heboucke...
Z toho tunyngu porid nejake video a soupni nam ho sem -)))))
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
no já bych byl byt tebou opatrnej,tady snad i Jaris jezdí víc km ročně jak ty. a většina těch co mají 750Li LPG najede 20k+ plus ročně. mám i zákazníka co jezdí 100k ročně.ettore píše:která se musí hned po zakoupení zaplynovat, aby si šťastní majitelé mohli dojet alespoň do Lídlu pro pivo v akci
-
- Kontaktovat uživatele:
No, priznam se bez muceni ze bych do toho turka nenaskocil... Ale jako mezka na tahani chciplych baworaku....
nejak nechapu to varovaniJaraX píše:no já bych byl byt tebou opatrnej,tady snad i Jaris jezdí víc km ročně jak ty. a většina těch co mají 750Li LPG najede 20k+ plus ročně. mám i zákazníka co jezdí 100k ročně.ettore píše:která se musí hned po zakoupení zaplynovat, aby si šťastní majitelé mohli dojet alespoň do Lídlu pro pivo v akci

vaha nazoru se nejak prepocitava dle rocniho najezdu?
Kurevtor: Máš toho supa nebo ne?? A co se stalo stou tvojí sedmou? 

většina lidi si kupuje naftu aby hodně ujeli, pak jsou lidi co si koupí benzín, třeba V12, protože málo ujedou. a pak jsou lidi co si koupí benzín a LPG, protože taky hodně ujedou. A asi tu nejsme tak malomocní aby jsme si nedokázali vypočítat že nebudem plynovat auto aby jsme s tím jeli do Lidlu.
S tou 760. Musis si to pořádně precistFilozof píše:750i 270kw a nejede????? .... tady by chtěl někdo asi 400kw...
Nejede je fakt blbé přirovnání ... nevím sčim to srovnáváš???
Možná snad jen pocitově.
Když už zase dneska porovnáváte trojkovýho supa a jinej koncern s E65, tak je taky dobrý se u toho trošku zamyslet. Proč ty lidi ty auta kupujou, proč lidi kupujou nový auta, proč kupujou nafty, atd.... Proč si každej nekoupí téměř dokonalou E65. Na jednu stranu těch pozitiv pro E65 je fakt hodně, ale myslím si že už by někdo měl napsat taky stinou stránku, žádný auto není dokonalý a každý má svý pro a proti. Ale tady spousta lidí se slepě zahladí jen do těch pozitiv a nic jinýho je nezájíma. Sorry jako ale chtělo by to být trošku objektivní.
Hlavně ty vanessa jedeš fakt bomby
Hlavně ty vanessa jedeš fakt bomby

tak protože chtějí nové auto, mám kamaráda s nama jezdí na výlet, má 2012 superba, a prostě řekl že chce BMW, aspon 2014, tak za 300k, což jsem mu samozřejmě říkal že je nesmysl. tak přišel s tím že si vezme uvěr a za 1,1 mega koupí 520i. wtf? 520i? ale prostě nikdy jsem mu nic nenabízel a nenutil a ted sam přišel s tím že chce E65, jen mu trvalo překonat to že si koupí starší auto než do teď má.
a prostě když chceš novy a chceš česky auto, tak skončíš u superba. dneska už lidi neporovnávaj co jim nabídne třeba japonská automobilka, atd. prostě jdou a koupí superba, má ho tchýně, soused, beru to taky. málo koho znám že by si koupil škodovku a řekl "hele by jsem se vozit tady Hondou, tady Hyundaiem, tady tím" prostě jdou a koupí to.
výhodu pro ti lidi mužou mít v tom že s tím můžou jezdit do autorízáku, což u E65 nehrozí.
a prostě když chceš novy a chceš česky auto, tak skončíš u superba. dneska už lidi neporovnávaj co jim nabídne třeba japonská automobilka, atd. prostě jdou a koupí superba, má ho tchýně, soused, beru to taky. málo koho znám že by si koupil škodovku a řekl "hele by jsem se vozit tady Hondou, tady Hyundaiem, tady tím" prostě jdou a koupí to.
výhodu pro ti lidi mužou mít v tom že s tím můžou jezdit do autorízáku, což u E65 nehrozí.
A když nechtěj nové auto?
tak si vyberou co se jim libi, ale prostě malo kdo porovnava vše co auto nabídne. prostě se vybere nějaky průměr a hotovo.
Mcfile a zamyslel ses proč jsem jako příklad postnul dvě totožné M3 ze stejného roku výroby, jednu za 20 a druhou za 48 tisic? Proč je asi mezi nimi takový cenový rozdíl?mcfil píše:ettore píše:Jakou demagogií?
https://www.autoleitner.nl/nl/index/aan ... -e46-kopen
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3 ... ml?ref=srp
u ktereho vozu je propad ceny větší?
Porovnavas jablka s hruskami. M3 je ikona. A je to dano vyjimecnosti toho auta. Kdyby se 7 vyrobilo jen tak malo jako m3 a dalsi 7 by byly jen horsi a konkurence nemela nahradu nebo alternativu tak taky stoji ranec. Hlavni rozdil jev zamereni tobo auta
Až se tady třeba zcela náhodou objeví 750li individual nezkurvenej plynem s mahagonem a goldbrownem v super stavu se stejně dokonalou historií jako ta od leitnera a s nájezdem do 40tkm, kolik si mysliš, že bude stát?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vim naprosto presne, bude stat tolik, ze to za to nikdo nebude chtit dat

Přesně tak matizi
ale ona se prodá ale chvíli to bude trvat jako tady tý alpine bohuzel rhd
http://www.theparking.eu/used-cars-deta ... 2U9RS.html

http://www.theparking.eu/used-cars-deta ... 2U9RS.html
ettore má nějakej problém s plynem ...že tys měl auto na plyn a celé se ti to nějak podělalo a od té doby LPG nemůžeš ani vystát ?
Takové jsme tu taky měli ...a časem se odnaučili ...

Takové jsme tu taky měli ...a časem se odnaučili ...

Filozofe, žádnej problém nemám, vždyť i Járax potvrdil, že všechny LPGčka od Štěpánova směrem na západ jsou bastly
S timhle by se Honzad93 mohl v pohodě připojit na dálnici
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=291362683

S timhle by se Honzad93 mohl v pohodě připojit na dálnici

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=291362683
sám seš bastl

Tady se zas ukázalo Járo jak rozumíš psanému textu. Napsal jsem OD Štěpánova a ne VČETNĚ Štěpánova. Pochopil jsi to nebo mám půlhodinky počkat až Ti to dojde? 

mě jde spíš o to že označuješ práci Vaňka a jiných dobrých plynařů jako bastl, nemá to tak dotažené, ale bastl to zrovna není.
JaraX píše:nemá to tak dotažené, ale bastl to zrovna není.

Dezorient Express přímo do Planařova, prosím. Tam kde jiní dobří plynaři ještě nevymřeli. Druhou třídu a místenku k vokýnku. Děkuji.