Jsou to porad stejne dreveny lavice jako tehdaaa. Proste ani zadarmo to nechces. Onehda jsem vyfasoval Golfa jedno z tech poslednich abych zajel z Brna do Hodonina ujel jsem s nim 5km a otacel jsem to zpet a bral si radeji svou five. Protoze sedet v necem takovym abych mel jeden loket u souseda a druhej si ve dverich nemel o co oprit to fakt ne. Navic otlaceny koleno od pristrojovky.... Nejsem zadnej rozmazlenec, ale nejaka kultura pri tom cestovani byt musi.stary27 píše:Uz spravili nieco s tymi sedackami, ci je to furt rovnako na pizdu ako v jedotkovej ovci, isiel som v tom asi 100 metrov by ma to len tak zaujmalo. Schade nechem ani vidiet.Vanessa_CZ píše:Hej tak mozna udela, ale kdo by chtel jezdit v dreveny sedacce tahat za fofr klacek, nechat si kolem dveri foukat za krk a citit kazdou jamu do ktery vjedes??? Pane boze prestante to uz srovnavat s jakokoliv shaade. I kdyby mela 1000 koni je to mrdka jak svin. V zivote bych si takovou jebku neporidil. Radeji budu jezdit v 15 let starym pekaci kterej ma tu vyhodu, ze kdyz je v top stavu tak normalni smrtelnik ani nepozna z kteryho roku to je.Zugy píše:Tak 3kovej sup 2.0 tsi 205kw udela 750i jak nic.. jenze nic dynamičtější moc neni za rozumne naklady na provoz
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Tak to je, kazdopadne smutne.
mcfil to napisal pekne, podobne to je aj u mna, tiez sa snazim kupit to najlepsie, za prachy co su k dispozici.mcfil píše:JaraX píše:- ettore, doporučuju ti zajít si někam na vyšetření, jestli nemáš nějakej problém.
to si jako opravdu myslíš že 760Li spadne ze 6 mega po 10 letech na 200k protože je ve špatným stavu?
vždyt i ted jdou najít naprosto vonavé sedmy, v dokonalém stavu, jezdi mi asi 2ks do 50tkm nájezdu. totální stav nového auta. ale prostě je to staré luxusní auto, kterých vyjelo mraky z fabriky, a kolik lidi si kupuje luxusní limuzínu aby z toho měli veterána?naprostý minimum, prostě se to vyjede na kurvu a pak se to rozebere na díly. M3 je jiná liga, malé jednoduché auto, které i když je ve špatném stavu tak se dá poladit za menší prachy, a hlavně málo kusů, hodně rozstřelených aut, to z toho dělá raritu o kterou se všichni rádi poperou.
a prostě v luxusním segmentu se to tak strašně točí, že to tlačí ceny těch aut dolů.
nemyslím si že za 5 let po E65 neštěkne ani pes, naopak cena poroste. tak jak je to u e38, slezly na dno, a zase vylezli nahoru, a pěkný kus nekoupíš pod 300k, myslím fakt pěkný, a pelešiny stojí 50k, a přesně tak to bude za chvilku s E65. budou stát 50k, a pěkný stav bude furt 200k a víc, mezitím se samozřejmě dá pak najít top stav, jak třeba koupil Vanessa a Snejk, do kila, do 50k, apod. a jen proto že ten kdo to prodával nevěděl ocenit stav auta.
- club je nejvíc, nic pohodlnější není
- a proč to vysvětluješ mě s tou 760li? to si tady diskutuj se starym27, mcfilem, petr3141 (nebo jaky ma to čislo), a nevysvětluj to mě. to je jejich věc. ale rozdíl v provozu 750i LPG a 760i rozhodně není 2kč km. spíš tak 6kč km. tak co kluci? jak to tedy je? má ettore pravdu?
- v čem je 760i o levej jinde než 750i? je to uplně jiné auto. 760 je ve spoustě věcí lepší jak 750i, ale 750i je zase ve spoustě lepší jak 760i
Bo nejsem tak bohatej abych di koupil sracku 730d v nasce.
Neudela mi to ani z poloviny takovou radost pri svezeni, ba naopak prida vrásky na servise
A 760 asi super, ale projev 750 je dravejsi i kdyz to nejede, ale nechci primovstrik za prve a za druhe bych o ni uvazoval i s tim primovstrikem, pokud by slo na LPG.
Ale to by se oak prodavali draz.
když jsem jel v OI, tak si říkám, to jsou šilené sedačky, když jsem jel v OII, tak říkám, ty sedačky jsou ještě horší jak v OI, když jsem jel v OIII tak jsem vzpomínal jak měla OII pohodlné sedačky

a to samy superb. 100km v superbu je jak 3000km v sedmě. katastrofa.

a to samy superb. 100km v superbu je jak 3000km v sedmě. katastrofa.
tak abych se zastal superba ohledně sedaček má minimálně dva druhy. Základní a pak komfortní. Ty komfortní mi přišli celkem v pohodě u Superba 1 a 2.
-
Filo neblbni. Je to vsechno shit. Jel jsem v nahazenym Supu 3,6V v plne a byla to komedie.Filozof píše:tak abych se zastal superba ohledně sedaček má minimálně dva druhy. Základní a pak komfortní. Ty komfortní mi přišli celkem v pohodě u Superba 1 a 2.
Jsem zvedavy kamarad ke kteremu jezdim na dilnu pote co jsem dovezl Tu 65ku se zblaznil a aby nebyl pozadu tak zacal nejdrive resit Lexus LS600h, pak resil S7 uz jsem si z nej delal prdel ze nakonec skonci u RS7. A ted teda si nasel RS7, jako nahazenou, vse v kuzi, kakao + mliko sedacky, alcantra strop, no proste nechce byt pozadu a ja sam jsem na to zvedavej jestli se mu nevysmeju. Protoze za to bude davat 40t E. A ted kdyz jsem jel po dlouhy dobe s kamosem co ma X5 50d 2016 taky v "plne" tak to po meste na kostkach skakalo jak koza. Mackam knoflik abych prepl komfort a ono to uz na komfort bylo

Zase pokráčování plácání nesmyslů
Proč pořád hodnotíte sedačky aut kterýma jste ani nejeli apod.

Pravila Vanessa uprostred sveho porovnani se shaade. Predtim nez zacla rozebirat srovnani se shaade.Vanessa_CZ píše:Pane boze prestante to uz srovnavat s jakokoliv shaade.
Onehda Vanessa vyfasovala Golfa a od ty doby vi, ze superba by kvuli sedackam nechtela ani zadarmo. A taky protoze loketka je uplne na hovno.Vanessa_CZ píše:Jsou to porad stejne dreveny lavice jako tehdaaa. Proste ani zadarmo to nechces. Onehda jsem vyfasoval Golfa jedno z tech poslednich abych zajel z Brna do Hodonina ujel jsem s nim 5km a otacel jsem to zpet a bral si radeji svou five. Protoze sedet v necem takovym abych mel jeden loket u souseda a druhej si ve dverich nemel o co oprit to fakt ne. Navic otlaceny koleno od pristrojovky.... Nejsem zadnej rozmazlenec, ale nejaka kultura pri tom cestovani byt musi.Vanessa_CZ píše:Hej tak mozna udela, ale kdo by chtel jezdit v dreveny sedacce tahat za fofr klacek, nechat si kolem dveri foukat za krk a citit kazdou jamu do ktery vjedes??? Pane boze prestante to uz srovnavat s jakokoliv shaade. I kdyby mela 1000 koni je to mrdka jak svin. V zivote bych si takovou jebku neporidil. Radeji budu jezdit v 15 let starym pekaci kterej ma tu vyhodu, ze kdyz je v top stavu tak normalni smrtelnik ani nepozna z kteryho roku to je.Zugy píše:Tak 3kovej sup 2.0 tsi 205kw udela 750i jak nic.. jenze nic dynamičtější moc neni za rozumne naklady na provoz
Uz spravili nieco s tymi sedackami, ci je to furt rovnako na pizdu ako v jedotkovej ovci, isiel som v tom asi 100 metrov by ma to len tak zaujmalo. Schade nechem ani vidiet.

Ste normalni ty vole?

Dobry Vanesso, ale vis, ze superb ma vyskove nastavitelnou loketni operku co jde i posouvat? Naopak tohle je jedna z veci, ktera je suprove resena. Jejky co jsem si to dovolil rict, ze neco na skodovce je super

Nemusis jezdit s "fofr klackem" kdyby neco. Par let uz ty skodovky umi i automatickou prevedovku

A co se tyce kazdy jamy

Ze by sis to nikdy nekoupil je v uplne v pohode, ale do te doby, nez s tim budes mit realne zkusenosti na to nemusis chcat jen proto, ze jsi na bmwklub.cz Nebo teda jako muzes, ale jakej to ma smysl?
Shaade? Nikdy sem v tom nejel, ale nikdy bych si to nekoupil, protoze je to "mrdka jak svin".

pochcat auto jine znacky a jineho segmentu dela z E65 lepsi karu, to nevis?cheater píše:Zase pokráčování plácání nesmyslůProč pořád hodnotíte sedačky aut kterýma jste ani nejeli apod.
- soukupadam
More a já myslel, že nadauto je tady žigul a ono hovno.
-
Jsou to porad stejne dreveny lavice jako tehdaaa. Proste ani zadarmo to nechces. Onehda jsem vyfasoval Golfa jedno z tech poslednich abych zajel z Brna do Hodonina ujel jsem s nim 5km a otacel jsem to zpet a bral si radeji svou five. Protoze sedet v necem takovym abych mel jeden loket u souseda a druhej si ve dverich nemel o co oprit to fakt ne. Navic otlaceny koleno od pristrojovky.... Nejsem zadnej rozmazlenec, ale nejaka kultura pri tom cestovani byt musi.[/quote]
Onehda Vanessa vyfasovala Golfa a od ty doby vi, ze superba by kvuli sedackam nechtela ani zadarmo. A taky protoze loketka je uplne na hovno.
Ste normalni ty vole?
To jako chcijes na superba, protze Golf?
Dobry Vanesso, ale vis, ze superb ma vyskove nastavitelnou loketni operku co jde i posouvat? Naopak tohle je jedna z veci, ktera je suprove resena. Jejky co jsem si to dovolil rict, ze neco na skodovce je super
Sorry za nazor.
Nemusis jezdit s "fofr klackem" kdyby neco. Par let uz ty skodovky umi i automatickou prevedovku
A co se tyce kazdy jamy
Nekdy se svez se skodovkou co ma DCC, abys pochopil, ze vymoly, ze kterych EDC skripe zubama s DCC proste neexistujou.
Ze by sis to nikdy nekoupil je v uplne v pohode, ale do te doby, nez s tim budes mit realne zkusenosti na to nemusis chcat jen proto, ze jsi na bmwklub.cz Nebo teda jako muzes, ale jakej to ma smysl?
Kluci v klidu tak si tim jezdete. A delaji i nejaky komfort adaptabilni tesneni kolem dveri? Vis aby ti nefoukalo za krk. Ten sup mel nejakej adaptabilni podvozek a po kilometru kamarad trefil diru tak v kilu a kolo K.O.
Chčiju na celkej koncert ! Dat mičudu za super muže jen firma na odpočet nebo magor
Onehda Vanessa vyfasovala Golfa a od ty doby vi, ze superba by kvuli sedackam nechtela ani zadarmo. A taky protoze loketka je uplne na hovno.

Ste normalni ty vole?

A co se tyce kazdy jamy

Kluci v klidu tak si tim jezdete. A delaji i nejaky komfort adaptabilni tesneni kolem dveri? Vis aby ti nefoukalo za krk. Ten sup mel nejakej adaptabilni podvozek a po kilometru kamarad trefil diru tak v kilu a kolo K.O.
Chčiju na celkej koncert ! Dat mičudu za super muže jen firma na odpočet nebo magor
-
kurevtor píše:pochcat auto jine znacky a jineho segmentu dela z E65 lepsi karu, to nevis?cheater píše:Zase pokráčování plácání nesmyslůProč pořád hodnotíte sedačky aut kterýma jste ani nejeli apod.
jako sorry jeste jsem si uplne nezvyk na tu 65tku mam urcite vyhrady, ale kua ta kdyz jede po kostkach tak to pluje jak na oblacku a to v zadny jiny mrdce jsem nezazil. Hlavne ne v koncertu
-
kurevtore pokud nejakyho supa mas ja ti to neberu, ale zkus pochopit, ze na tom krom toho, ze je to delnik neni vubec nic dobryho. Odveze te to z bodu A do bodu B s bolavejma zadama. Nejaka zvedaci operka mi muze polibit otvor. Ve five nebo v 7er nic zvedat nemusim a jeste na tom super tunelu vytunim ze zadu mladou 
konec hlášení

konec hlášení
-
- Kontaktovat uživatele:
Sedni do touarega na vzduchu... Je to sice fuj, ale ja bych rekl ze je to jeste vic mekoucke a heboucke...
Z toho tunyngu porid nejake video a soupni nam ho sem -)))))
no ja když jsem se vozil v superbu I a II, podvozek samozřejmě není BMW, ale jinak je to poměrně pohodlné auto, ale ty sedačky ty škodovky zabíjí, kdejakej Hjondé má lepší sedačky, ale škodovka přidává asi cement do molitanu.
můžem chválit všelijaké deštníky ve dveřích, ale ty sedačky za pochvalu teda nestojí
můžem chválit všelijaké deštníky ve dveřích, ale ty sedačky za pochvalu teda nestojí
Tak hnojdaj tiez nie je ziadna vyhra, mali sme na firme i30 to bolo o nicom uplne, a ja som mal i40 co bolo o trochu lepsie ale aj tak som po 200 km z toho vypadaval dolamany na totalku. To som daval zhruba 3x tyzdne 400km.
-
- mistni pravidla to nepovoluji.matiz píše:Sedni do touarega na vzduchu... Je to sice fuj, ale ja bych rekl ze je to jeste vic mekoucke a heboucke...
ten tuareg proc ne ted jsem na horach videl toho noveho a vypadalo to zajimave.
-
- Kontaktovat uživatele:
je nacase zmenit pravidla

Matizi a kdo si tady do něj sedne? Tady jsi v klubu čekatelů na 750li individuál za cenu do 100.000 Kč max, která se musí hned po zakoupení zaplynovat, aby si šťastní majitelé mohli dojet alespoň do Lídlu pro pivo v akcimatiz píše:Sedni do touarega na vzduchu... Je to sice fuj, ale ja bych rekl ze je to jeste vic mekoucke a heboucke...

Za 100tis tu je len jeden, a ten nechce individual.