Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 android monitor

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: E65 android monitor

#121 Příspěvek od JaraX »

- mám todle
https://www.aliexpress.com/item/4000386 ... 4c4df5gfj5
Capacitive HD touch screen (1024x600)

- výstupy na zadní monitory to má, ale tablety nemaj vstupy, nicméně u androidu by neměl byt problém sdílet obrazovku přes wifi, a nebo prostě nějaké monitory co mají vstup
- ten aux samozřejmě nehraje jak CD, navíc nemáš 5,1, jako u DVD, prostě toho logica neuvyžiješ na max, ale neuráží to a použitelné to je.
- ten android má 3x USB a 1x SD kartu, tzn dáš flashku s filmama třeba, nebo Sd kartu, nebo si to připojíš na wifi a nahraješ přeš wifi, ale to je asi nejsložitější.
- youtube, update, online navi a vůbec internet mají dvě možnosti - 1) hotspot na telefonu a wifi monitoru se připojí na telefon, 2) do USB monitoru vrazíš modem se simkou
- doma se ti to klidně připojí na domací wifi, má to externí wifi antenu
- dab je za příplatek do USB, já ho nemam.
tomas777

#122 Příspěvek od tomas777 »

Neví někdo, jak je to s aktualizacemi Androidu včetně pozdějšího přechodu na vyšší verzi? Chová se to v tomto smyslu jako OS na mobilu? Poskytuje v této oblasti výrobce podporu?
jaroslav

#123 Příspěvek od jaroslav »

Aktualizacie by som radsej neriskoval. U mna som aktualizoval Acrobat reader and ten ich built-in file manager a prestali fungovat :( . Snad to opravia v novsej verzii aplikacii.

Mam starsiu verziu od Avinu s Androidom 8.1, 6-core CPU, 2GB RAM, 32GB Internal Storage a tam funguje origo DVD changer i TV bez problemov - ziadne zdvojenie obrazu. TV tuner je facelift model DRIVE (3 anteny) so zadnou obrazovkou a DVD changer je predfacelift.

U JaraXa bude bud nejaka chyba v zapojeni/nastaveni vo factory settings alebo Cinski sudruhovia niekde spravili chybu. Podla zadnej casti obrazovky Android 9 to vyzera ze existuju rozne verzie, problem nemusia mat vsetky.

Auto AUX u 8.1 nefunguje rovnako ako v 9 (podla SK fora). Mozno to funguje len na inych autach, nie na E65. Bohuzial sa neda namapovat zapinanie AUXu na to tlacitko vedla iDrive tlacitka Menu a ani hlasove ovladanie nepozna AUX. Pretoze to ale moze ist rovno z monitoru kratkym kabelom do ASK, bez nejakej odbocky a bez jacku by som v tom nevidel problem. Riesit to nejakym dalsim modulom aby audio slo z monitoru cez optiku podla ma nema zmysel, pretoze vzdy tam bude ten AUX kabel a ten modul do optiky je sucastou ASK a ten externy lepsi nebude.

Budem musiet este so Snejkom poriesit Wifi, lebo ma velmi zly prijem (bohvie kde zostala externa antena, ci ju ta verzia vobec ma). Wifi fungovalo dobre len ak som Wifi router dal do interieru auta :D . Bez toho o 30db horsi signal nez telefon - takze velmi tazko pouzitelne a skoro nic nevidi.

Android je osekany, takze nieje mozne napr. presuvat aplikacie, ale predpokladam ze ich vela aj tak instalovat nebudete. Dnes ma kazdy telefon a do auta nema zmysel velku vecsinu tych aplikacii instalovat. Rozdiel v ovladatelnosti telefonu a tej utopenej obrazovky je obrovsky. Android ma nainstalovane niektore default aplikacie ktore v zoznamu aplikacii niesu ako kalkulacka. Nastavenie aplikacie pre polozku menu Navigation nefungovalo uplne spravne - podarilo sa to tak na 10 krat - tlacitko ok nic nerobilo. Nakoniec sa to podarilo.

Aka je najlepsia kamera na cuvanie aby mala siroky zaber a dobry obraz v noci? Zatial ziadnu nemam a android obrazovka automaticky pri cuvani zobrazi svoj obraz, nejde to vypnut takze by sa kamera hodila.
Odpovědět