- ettore, doporučuju ti zajít si někam na vyšetření, jestli nemáš nějakej problém.
to si jako opravdu myslíš že 760Li spadne ze 6 mega po 10 letech na 200k protože je ve špatným stavu?
vždyt i ted jdou najít naprosto vonavé sedmy, v dokonalém stavu, jezdi mi asi 2ks do 50tkm nájezdu. totální stav nového auta. ale prostě je to staré luxusní auto, kterých vyjelo mraky z fabriky, a kolik lidi si kupuje luxusní limuzínu aby z toho měli veterána?naprostý minimum, prostě se to vyjede na kurvu a pak se to rozebere na díly. M3 je jiná liga, malé jednoduché auto, které i když je ve špatném stavu tak se dá poladit za menší prachy, a hlavně málo kusů, hodně rozstřelených aut, to z toho dělá raritu o kterou se všichni rádi poperou.
a prostě v luxusním segmentu se to tak strašně točí, že to tlačí ceny těch aut dolů.
nemyslím si že za 5 let po E65 neštěkne ani pes, naopak cena poroste. tak jak je to u e38, slezly na dno, a zase vylezli nahoru, a pěkný kus nekoupíš pod 300k, myslím fakt pěkný, a pelešiny stojí 50k, a přesně tak to bude za chvilku s E65. budou stát 50k, a pěkný stav bude furt 200k a víc, mezitím se samozřejmě dá pak najít top stav, jak třeba koupil Vanessa a Snejk, do kila, do 50k, apod. a jen proto že ten kdo to prodával nevěděl ocenit stav auta.
- club je nejvíc, nic pohodlnější není

- a proč to vysvětluješ mě s tou 760li? to si tady diskutuj se starym27, mcfilem, petr3141 (nebo jaky ma to čislo), a nevysvětluj to mě. to je jejich věc. ale rozdíl v provozu 750i LPG a 760i rozhodně není 2kč km. spíš tak 6kč km. tak co kluci? jak to tedy je? má ettore pravdu?
- v čem je 760i o levej jinde než 750i? je to uplně jiné auto. 760 je ve spoustě věcí lepší jak 750i, ale 750i je zase ve spoustě lepší jak 760i