Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#2381 Příspěvek od JaraX »

zapoměl jsi že ettore prohlasil že LPG nemá rezervu a tak s tím nikam nemůže jet, naštestí 730d i SQ7 rezervu má, i když SQ7 má dojezdovku jak si JaraX nastudoval, což je na pováženou.
JaraX už z toho taky začal chlastat.
každopádně jsi mi připoměl že to je ted rok co nás opustil laik :( :( :respect:
cheater

#2382 Příspěvek od cheater »

A mraky aut ani tu dojezdovku nemá.
Filozof

#2383 Příspěvek od Filozof »

Co se stalo laikovi?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2384 Příspěvek od JaraX »

Umřel
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2385 Příspěvek od matiz »

kurevtor píše: Pokud jste nasi rozhlasovou stanici zapli az ted tak vezte, ze Ettore vyslovil nazor, ze co zastavba LPG to original, i kdyz teda de facto bastl, sorryjako. Jarax z toho usoudil, ze Ettore by s tim nejel ani k dokotrovi. Alfonso se vratil k Antonelle, ale Luis-Pedro kvuli tomu zacal zas chlastat. Juanita-Isabella rekla stryci Umbertovi o planech na studium veteriny nacez Umberto podlehl infarktu. Ettore se vratil k vyhledavani stropnic na ebay.mx a s donem Jaraxem uz spolu nikdy nepromluvili. Promluvi spolu na pohrbu Raula v pristi serii? Na to si musime pockat.....
Naprosto bozi... Dokonale. Pane kurevtor :respect: :respect:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2386 Příspěvek od matiz »

Filozof píše:Co se stalo laikovi?
Jako ze zrovna ty to nevis jak se mu pred rokem pritizilo. Smutne... Obcas na nej vzpomenu, byl to prvni clovek co mel vlidne slovo pro moji socku...
Filozof

#2387 Příspěvek od Filozof »

To jsem netušil a navíc jsi nenapsal co se mu stalo. Nikdo neodejde jen tak. Měl nehodu nebo zdravotní problémy ? Nikde se tu nic nepsalo neb jsem to nečetl. Pokud nepsal o nějaké operaci....
Mohli jsme jej alespoň zapít a svíčku zapálit. :|

Mentuliho jsem zapil alespoň s pár kamarády komunity BMW.
Zugy

#2388 Příspěvek od Zugy »

Rakovina.. psalo se to v sekci e53
Filozof

#2389 Příspěvek od Filozof »

Upřímnou soustrast rodině opožděně já do některých sekcí ani nechodím tak jsem to nevěděl. :(
Napočest alespoň svíčku jsem zapálil a o víkendu dam na něj par panáků. Mu je už je dobře a nikdo nevíme dne ani noci kdy si pro nás přijdou a co bude dál.
———————————————-

Ps: kurevtore ty máš nadáni a talent.. měl bys ses angažovat
Vanessa_CZ

#2390 Příspěvek od Vanessa_CZ »

matiz píše:
kurevtor píše: Pokud jste nasi rozhlasovou stanici zapli az ted tak vezte, ze Ettore vyslovil nazor, ze co zastavba LPG to original, i kdyz teda de facto bastl, sorryjako. Jarax z toho usoudil, ze Ettore by s tim nejel ani k dokotrovi. Alfonso se vratil k Antonelle, ale Luis-Pedro kvuli tomu zacal zas chlastat. Juanita-Isabella rekla stryci Umbertovi o planech na studium veteriny nacez Umberto podlehl infarktu. Ettore se vratil k vyhledavani stropnic na ebay.mx a s donem Jaraxem uz spolu nikdy nepromluvili. Promluvi spolu na pohrbu Raula v pristi serii? Na to si musime pockat.....
Naprosto bozi... Dokonale. Pane kurevtor :respect: :respect:
Tak to jo to je pecko ! :smich2:
Itchythefirst

#2391 Příspěvek od Itchythefirst »

kurevtor píše: Pokud jste nasi rozhlasovou stanici zapli......Na to si musime pockat.....
:D :D :D :D :D
Jaris330D

#2392 Příspěvek od Jaris330D »

Filozof píše:To jsem netušil a navíc jsi nenapsal co se mu stalo. Nikdo neodejde jen tak. Měl nehodu nebo zdravotní problémy ? Nikde se tu nic nepsalo neb jsem to nečetl. Pokud nepsal o nějaké operaci....
Mohli jsme jej alespoň zapít a svíčku zapálit. :|

Mentuliho jsem zapil alespoň s pár kamarády komunity BMW.
To se pletes, muze se to stat z nenadani. Znamej se jel projet na kole a zniceho nic se skacel. Embolka. Sok, jako prase a nikdo s tim nic nenadelal.
ettore

#2393 Příspěvek od ettore »

Myslím, že pomalu dozrál čas na další díl naší oblíbené Telenovely :D . Včera Při hovoru se známým z Německa jsem se od něj dozvěděl, že pokud se ve značkovém Bmw servisu objeví auto s LPG, zaměstnanci berou bič do ruky a vypráskají majitele co nejdál za hranice servisu. Prý kdysi před lety na jedné z dílen jim z jednoho auta unikal plyn, bouchlo to a následně se podařilo lokalizovat požár do celého servisu. Od té doby prý značkové servisy BMW v Německu pohlíží na lpégéčka jak bejk na červený trenky :D . Jsa poučen tímto fórem jsem samozřejmě známému tvrdil, že toto zajisté neplatí pro Jaraxovou instalaci, která je tak profesionálně udělaná, že ji neobjeví ani příjímací technik při vstupní kontrole vozidla :D . Ale stejně by mě zajímalo, jestli ten můj známý nekecá? Opravdu BMW odmítne opravovat vozidla s instalací LPG? Máte s tím někdo tady zkušenosti?
Vanessa_CZ

#2394 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Prijde mi ze autorizaky vseobecne odmitaji opravovat starsi auta (4roky je uz pro ne starej pekac tak mi bylo kdysi receno) a hlavne nemaj na to postupy ze :D
ettore

#2395 Příspěvek od ettore »

Vanesso já jezdím do autorizáku pravidelně a zatim mě nikdy nevyhodili :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2396 Příspěvek od matiz »

Ja myslim ze ano, staci k tomu interni predpis ze nejsou jejich dilny schvalene pro opravy LPG a pri pripadnem pruseru by jim pojistovna nemusela proplatit skodu tak proc si pridelavat nejake starosti. Mas LPG? Tak si ho servisuj tam kde k tomu jsou prizpusobeni. Kazdy servis at autorizovany nebo neautorizovany si muz klast podminky. A nikdo jim tu autorizaci za odmitnuti opravy nevezme, protoze z vyroby zadne takove auto nevyjelo. Cus esus, brecet muzou majitele na lamparne.
Vanessa_CZ

#2397 Příspěvek od Vanessa_CZ »

ettore píše:Vanesso já jezdím do autorizáku pravidelně a zatim mě nikdy nevyhodili :D
promin nemyslel jsem uplne vyhodil, ale tech kecu kolem....

taky jsem tam jezdil, ale potom co mi po vymene ramen nejakej mrzak nechal jedno stary a novy si nauctoval a k tomu mi mechos v renocaru promackl blatnik kolem kola a musel jsem to nechat opravit ze svy pojistky protoze se k tomu neumeli postavit tak NASRAT!
ettore

#2398 Příspěvek od ettore »

Matizi, to mě právě překvapilo, že Ti auto nepřijmou ani na výměnu brzdových destiček. Takže pokud jezdíš po Evropě a cokoliv tě překvapí a nejmenuješ se snejk nebo Járax, tak máš smolíka?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2399 Příspěvek od JaraX »

ettore píše:Myslím, že pomalu dozrál čas na další díl naší oblíbené Telenovely :D . Včera Při hovoru se známým z Německa jsem se od něj dozvěděl, že pokud se ve značkovém Bmw servisu objeví auto s LPG, zaměstnanci berou bič do ruky a vypráskají majitele co nejdál za hranice servisu. Prý kdysi před lety na jedné z dílen jim z jednoho auta unikal plyn, bouchlo to a následně se podařilo lokalizovat požár do celého servisu. Od té doby prý značkové servisy BMW v Německu pohlíží na lpégéčka jak bejk na červený trenky :D . Jsa poučen tímto fórem jsem samozřejmě známému tvrdil, že toto zajisté neplatí pro Jaraxovou instalaci, která je tak profesionálně udělaná, že ji neobjeví ani příjímací technik při vstupní kontrole vozidla :D . Ale stejně by mě zajímalo, jestli ten můj známý nekecá? Opravdu BMW odmítne opravovat vozidla s instalací LPG? Máte s tím někdo tady zkušenosti?
jedna paní povídala, nevím jak bys chtěl udělat aby z nádrže unikal plyn, jak bys to jako udělal? jedině že by někdo schválně přes diag aktivoval ventily na nádrži, ale jinak to prostě není možny, max ti uteče z hadic, a to není množství na to aby to mohlo nějak víc bouchnout.
není autorizák jako autorizák, je běžně vozím plynové E65 do autorizáku, na svolávačky, na seřízení ACC, dokonce nám tu přestavbu několikrát chválili, že to je hezky udělaný. jen jsme domluvení že pokud na LPG něco rozpojí a nebudou si jisti jak to bylo, tak to nechají tak a my si to už dořešíme.
ale taky nevidím důvod jezdit s E65 do autorizáku
ettore

#2400 Příspěvek od ettore »

není autorizák jako autorizák....
ale taky nevidím důvod jezdit s E65 do autorizáku
To znamená co Járo? Že někde jo a někde ne?

Důvod je pro me jasný, když se mě cokoliv stane s autem po evropě tak je to pro mě jasná volba.
Odpovědět