Zdar lidi. Mám dotaz. Od koupi auta mi svítí servis oleje. Přes diagnostiku vyresetovat nejde - přijde mi, že tam ani není žádný nastavený. Před cca půl rokem jsem měl auto v ZF Pakra v Jihlavě měnit olej tak jsem si myslel, že to nastaví nebo že to zmizí ale ono prd. Nemáte někdo zkušenost co s tím?
V životě jsem na svých autech co měly automaty (E91, E61, F11) neviděl tento servisní symbol na převodovku.
Je možný, že ho tam někdo dokódoval ?
Pokud to nejde vyresetovat přes diag, tak může být špatný nějaký čidlo v převodovce ??
takovou hlášku jsem ani za stovky poservisovaných BMW neviděl. v převodovce je čidlo kvality oleje, tak bud je tam fakt extrémně špatná kvalita, nebo je KO čidlo. diagnostika napoví víc.
to máš pravdu, že neznamená.. ale hláška nezmizela ani den po výměně takže si myslím, že olejem to nebude no až budu mít chvilku zkusím sehnat někoho aby na to mrknul
A není to jen "špatný" překlad do CJ? Co to zkusit přepnout do nějakého originálního jazyka a přečíst si tu chybu v něm? Nevím o tom, že by si BMW říkalo o výměnu oleje v převodovce...