Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dopravni predpisy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Dopravni predpisy

#61 Příspěvek od JaraX »

a co to přestat komentovat, řešit, a prostě to přivíst dom?
horan

#62 Příspěvek od horan »

A jak zdůvodní, že jde na několik hodin mimo dohled?
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#63 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Přesně...zkus to po dobrým...domluv se s někým, kdo má pěknou 7er a svez v tom manželku...no a jestli neroztaje, tak prostě po zlým ne?

"OK, koupíme suberba nebo co to chceš za krám, ale já do toho nedám korunu, ani to neumeju. Pojištění platíš ty, dálniční známku ty a až se to vysere, tak si všechno zařizuješ sama včetně zaplacení opravy...! Já se budu jen vozit...Jasný?!
A nebo varianta číslo 2 - koupí se to, co chci já a toto všechno ti odpadá a jen se vozíš, vyber si..."

Já absolutně nechápu tvou situaci... :-) No kecám...chápu...jseš prostě podpantoflák no... :-)
Filozof

#64 Příspěvek od Filozof »

no ještě mě napadlo že si ji půjčím od někoho ... třeba mi jarax nabídne za poplatek auto na pár hodin. A bude výlet a přesvědčování.
To je ještě jedna věc co mě napadla.
Aby pochopila dva jiné světy. Víc snad udělat nejde.

EDIT GERCHAN: podpantoflák nejsem...když chci jedu s kámoši na pařbu nebo na dovolenou do alp lyžovat na pár dní...at si mrmlá ...ale to jsou malé věci. Barák a auto jsou velké věci tam už je to na delší moratorium.
Jinak díky dobrej důvod ji vysvětlit že ji to bude stát víc peněz. :)
Naposledy upravil(a) Filozof dne pát 10.01.2020 11:33, celkem upraveno 1 x.
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#65 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

No právě...a čím větší jsi podpantoflák, tím to moratorium je delší... :-)

Ale v klidu...nejsi v tom sám...a já ti přeju, aby roztála a nakonec ti 7er dovolila...
bouloclo

#66 Příspěvek od bouloclo »

A to jako máte jenom jedno auto v domácnosti a to e38? :lol:
Filozof píše:Už jsem nabízel že koupím kouli na e66 a vozík k tomu když je třeba 3x do roka potřeba. Případně rakev na střechu když jsou hory.

Nechce nic takového.
:smich2:
Michal595

#67 Příspěvek od Michal595 »

Filozof píše:EDIT GERCHAN: podpantoflák nejsem...když chci jedu s kámoši na pařbu nebo na dovolenou do alp lyžovat na pár dní...at si mrmlá ...ale to jsou malé věci. Barák a auto jsou velké věci tam už je to na delší moratorium.
To vazne zrovnavas barak a 15 rocne auto?:)ja chapem ze sa s manzelkou poradis o veciach robime to tak vacsina, ale aby som zene vysvetloval vies toto je L7 a nie Bose a toto je adaptive..to naozaj?:))keby si rozmyslas ze si ides kupit nove za 150tis eur okej, ale ty sa tu bavis povedzme o 150tis ale korunach...alebo 745 tu boli aj za menej penazi, pises roky ze nepotrebujes individual len nech ma to hlavne..ved to je rozpocet jednej lepsej dovolenky tak si sprav prosim ta radost a netrap nas...
kourk

#68 Příspěvek od kourk »

Filozof píše:no ještě mě napadlo že si ji půjčím od někoho ... třeba mi jarax nabídne za poplatek auto na pár hodin. A bude výlet a přesvědčování.
To je ještě jedna věc co mě napadla.

Jarax je kousek od Mohelnice kde mám rodinu a často tam jezdíme,takže třeba na jaře by byla možnost. Naladím nějakou hudbu dobrou aby slyšela co ještě nikdy neslyšela.... a povezu ji jak princeznu. Předtím ji povezu v oktávce nejlépe stejnou trasu.

Aby pochopila dva jiné světy. Víc snad udělat nejde.
Vezmu ještě pár kufrů aby viděla že na dovolenou se vlezeme krásně. Případně srovnání že rozdíl je tam kolik 20-30procent ? Mimo sklopné sedačky. :lol:

EDIT GERCHAN: podpantoflák nejsem...když chci jedu s kámoši na pařbu nebo na dovolenou do alp lyžovat na pár dní...at si mrmlá ...ale to jsou malé věci. Barák a auto jsou velké věci tam už je to na delší moratorium.
prodej e38 a za ty peníze koupíš jedničkovou oktávku ve slušnym stavu.. kombajn a stačí nesmrtelnej 1,6 třeba. Ona bude spokojená, že máte rodinný auto, a ty si za peníze co škudlíš na e65 kup prostě e65. Pokud by jí to bylo málo.. a chtěla nový auto který zaplatíš ty.. ale vybere ona, tak vyměnit jí!! :) Já si už nedokážu představit mít v rodině jen jednou auto!
jurajof

#69 Příspěvek od jurajof »

Jeste me napadlo. Nechces ji tady zalozit ucet? Mohlo by to pozvednout tohle forum na dalsi level. Uz to vidim ten batle Filozof vs Filozofova vs Kurevtor vs Jarax :D :D :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od matiz »

moderatori jako ze nic??? Pohodicka, kliiidek????
vlastnemec

#71 Příspěvek od vlastnemec »

Gerchan píše:No právě...a čím větší jsi podpantoflák, tím to moratorium je delší... :-)

Ale v klidu...nejsi v tom sám...a já ti přeju, aby roztála a nakonec ti 7er dovolila...
A když neroztaje tak to koupíš a maximálně ti neroztáhne :D
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#72 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Když máš na auto 95% prostředků tak to je eso v rukávu. Žena má tímpádem pětiprocentní rozhodovací právo, může si vybrat barvu koberečků.. :)
Jenom mít na to koule co. ;) 8-) Myslím, že 550i Tour v LPG je prostorná multifunkční rodinná volba.

No co s tou křižovatkou teda už jsme se vymotali, nebo bude organizovaná bouračka?
cheater

#73 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 13:16, celkem upraveno 1 x.
kourk

#74 Příspěvek od kourk »

Tak at koupí od Snejka tu udelanou 550i. Ja nevím co furt řeší.. manželka má pravdu.. že mít jedno auto a to e65 není moc praktický!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od JaraX »

kecy, jaký praktický? co je praktický? E66 je praktická víc než dost pro lidi s dvouma dětma. E61 je o něco víc praktická, ale o moc ne, takovej Voyager je víc praktickej než E61, o hoooodně víc. ale zase je míň praktickej než Transit.
a třeba E66 je praktická, ale víc jak E65, a ta je víc praktická jak E90 a ta je zase víc praktická jak E63, ale ta je furt víc jkraptická jako E85
kourk

#76 Příspěvek od kourk »

hele ja to beru podle sebe.. třeba mi bychom v rodině jedno auto a to e65 mít nemohli. Taky bych chtěl sedmu.. ale musí to byt až druhy auto v rodině... spíš třetí. Potřebuju občas vozit velkýho psa.. občas tahat vozejk s motorkou a zajet s ním i na louku. Občas v kempu složit zadní sedačky a přechrápat tam ve spacáku. Tohle proste s e65 nedáš!! Další věc.. moje lepší polovička nechce řídit velký auta. Takže POTŘEBUJEME jedno praktický auto pro me, jedno malý pro polovičku.. a e65 bych mohl pořídit až jako třetí auto!! v lepším případě jako druhý!
Prostě jsou případy, kdy je jako jediný auto v rodině e65 uplně na piču!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od JaraX »

ono to je každýho věc, někdo radši budu chrápat na předních komfortech místo na madračce, ale bude jezdit pohodlnějším autem. je to každýho věc. znam lidi co maj 4 člennou rodinu a mají jen cabrio.
a pak lidi co mají Viano a jsou '2 a stěžujou si že je to maly.
kourk

#78 Příspěvek od kourk »

jak budeš vozit v e65 tele tosa inu? jak zajedeš s vozejkem na louku?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od JaraX »

psa posadím za sedačku na zem, v E66 je místa dost. na louku to vyjede, aji kdyby měla dostat rětězy.
ale jak říkám, je to otázka priorit, někdo tam radši vyjede na pohodu s nějakym X a někdo se tam bude hrabat s E66
kourk

#80 Příspěvek od kourk »

hele.. ja vůbec nejsem proti sedmě.. naopak taky bych jí chtěl. Jen si stojím za tím.. že někomu jako jediný auto bude naprd. Ja kdybych si musel vybrat jako jediný auto mezi rozhrkanou oktavií v kombajnu 4x4 nebo e65, tak si proste musím vybrat tu blbou oktávku!! Prostě s e65 bych si 300 dní v roce chrochtal pohodlím... ale 65 dní v roce bych byl totálně v píči mít jako jediný auto e65!
neznám filozofa.. neznám jeho manželku.. neznam jeho situaci ani poměry!
Odpovědět