Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
vanessa_CZ ale to co ukazuješ je zanedbaný servis a výměny oleje. Prostě na to kašlali a nic nevyměnili v servisu....pak to takto dopadne.
Člověk si musí vše dělat sám nebo si u toho stát. Je to většina servisů v čr podvádí kde to jen jde ... za to by měl bejt tvrdej postih ono by si to pak už nikdo nelajznul.
Člověk si musí vše dělat sám nebo si u toho stát. Je to většina servisů v čr podvádí kde to jen jde ... za to by měl bejt tvrdej postih ono by si to pak už nikdo nelajznul.
-
Jsi vedle. Na podzim to dostalo neautorizovany servis víko bylo dole a nebylo to v takovym stavu. Dal se novej olej a za necelych 15t tohle.
Proste mrda od novoty. Viva la primovstik
Proste mrda od novoty. Viva la primovstik
to se mi nechce věřit že je to takto zapečený ten olej ....
Chceš říci že konstrukční chyba ? Nebo špatně zvolený olej který se takto zapéká ?
Píšeš že to nebylo v takovém stavu ...tak bud to bylo čisté nebo to už bylo zasr... jak jetel a toto se jen nabalilo na to.
No nemá smysl kolem toho dlouze diskutovat samotného by mě zajímalo krom nevyměnování oleje a zapečený nekvalitní olej...co to ještě může způsobit.

Chceš říci že konstrukční chyba ? Nebo špatně zvolený olej který se takto zapéká ?
Píšeš že to nebylo v takovém stavu ...tak bud to bylo čisté nebo to už bylo zasr... jak jetel a toto se jen nabalilo na to.
No nemá smysl kolem toho dlouze diskutovat samotného by mě zajímalo krom nevyměnování oleje a zapečený nekvalitní olej...co to ještě může způsobit.
Stepan1 píše:záleží jak daleko od Prahy seš

ty prazsky cuchty jsou hodne rozmazleny no
-
a jaky nekvalitni oleje prosim te znas ? Proste je to mrdka motor a kazdej takhle bude vypadat. Tezko asi budes menit olej po 5tis a lukanu do toho nikdo nelejeFilozof píše:to se mi nechce věřit že je to takto zapečený ten olej ....![]()

pražský neznám, znám náplavy, co přišli studovat nějakou pa-školu a čekají na prince v bavoráku. Ale teda novým no :/kurevtor píše:Stepan1 píše:záleží jak daleko od Prahy seš![]()
ty prazsky cuchty jsou hodne rozmazleny no
- Don
To jsou vetsinou akorat nejaka naplava z moravy 

Oh shit, here it comes 

“Ability is what you're capable of doing.”
moje stara jezdi v tom escaladu a totalne to miluje. vlastne ona jezdi v uplne kazdy silenosti kam ji posadim a jen si chrochta. ta by mi za fabii taky ukopla hlavu... no asi bych si ji driv ukopnul jaFilozof píše:Já. Chci taky manželku co bude chtít jezdit šílenou 7er v longu s bestiálním motorem V8 v petilitru.... zatím chce čím dal víc Fotrovský wágen na vození hnoje v kufru :-/
-
- Kontaktovat uživatele:
prazske cuchty

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-75 ... ml?ref=srp
Tahle vypadala nadějně, bohužel má LPG namontované v 2011, to asi nemá smysl kupovat
Tahle vypadala nadějně, bohužel má LPG namontované v 2011, to asi nemá smysl kupovat
však LPG se předěla ne?
spíš mi přijde takova nezajimava
spíš mi přijde takova nezajimava
-
petr3141 píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-750li-19-lpg-voll-tv-kuehlschr-chauffeur-hoexter/291222215.html?ref=srp
hlavne je nabastlena

a já uz teda nevim. Tahle ma kancelarsky zidle vzáádu k tomu lednici od redbullu a stejne je to spatne

kdo říkal že to je špatně?
prostě ta barevna kombinace mi přijde taková nudná, vybavená asi celkem je, ale neříká "honem jedem pro to" už jsem asi zkažený těma individualama
prostě ta barevna kombinace mi přijde taková nudná, vybavená asi celkem je, ale neříká "honem jedem pro to" už jsem asi zkažený těma individualama
????petr3141 píše:bohužel má LPG namontované v 2011, to asi nemá smysl kupovat
Po 10 letech se mění nádrž a je kolem toho nějaký papírování a kontroly, nebo ne? Nechce se mi to řešit hned po koupi.
No nezajímavá... jak se to veme, longy v aspoň “základní” výbavě, bez šíbru a se světlým/hnědým club/merino interiérem prostě nejsou, na nějaký pěkný dřeva a kožený palubky jsem už rezignoval
No nezajímavá... jak se to veme, longy v aspoň “základní” výbavě, bez šíbru a se světlým/hnědým club/merino interiérem prostě nejsou, na nějaký pěkný dřeva a kožený palubky jsem už rezignoval

petře a nezkusíš usmlouvat tady tuhle? Už je tam docela dlouho a možná že by majitel byl konečně ochoten slevit. DT23148
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... cd73d7d8ad
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... cd73d7d8ad
Petr: výměna nádrže za pár korun přece není blok. Já svou kupoval s propadlou nádrží. Zbytek (revize....) musíš udělat tak či tak.
tak jeslti je LPG 2011 tak máš ještě rok. stejně počítej že nádrž budeš měnit tak nebo tak, já u sebe měnil 5letou nádrž, protože prostě 88 fakt nééé. u E46 jsem taky měnil nádrž, taky malá. na voyageru je otřesně malá, 38L, hned tam půjde 60ka, bohužel ju ještě nevyrábí.petr3141 píše:Po 10 letech se mění nádrž a je kolem toho nějaký papírování a kontroly, nebo ne? Nechce se mi to řešit hned po koupi.