Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#621 Příspěvek od Filozof »

pro nováčky. Budeš dávat jen odkaz na video a je to. Ale pokud to takto nechceš ok nikdo tě nutit nemůže.
Tak bys tam mohl rozebrat spousty věcí a detailů co i plno majitelů nezná.
Takové zajimavé technické video 20minutové by vubec nebylo marné. Případně to někomu dát na starost s tvýma podkladama.
tomas777

#622 Příspěvek od tomas777 »

To zní jako, že bys to chtěl, Filozofe, uvádět. :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#623 Příspěvek od JaraX »

Filozof píše:pro nováčky. Budeš dávat jen odkaz na video a je to. Ale pokud to takto nechceš ok nikdo tě nutit nemůže.
Tak bys tam mohl rozebrat spousty věcí a detailů co i plno majitelů nezná.
Takové zajimavé technické video 20minutové by vubec nebylo marné. Případně to někomu dát na starost s tvýma podkladama.
to já bych rád, jenže mi to přinese víc škody než užitku, mohl bych natočit video s egmont garáž o mě a o sedmičkách, dokonce i do ukaž káru, mohl bych mít o sobě článek ve světe motorů, a mužu vám říct že todle všechno by pro mě byla obrovská čest a potěšení, jenže když vidím třeba ezyho, kterýmu s každým dalším videem někdo objede auto klíčem, ukopne zrcátko, podá na něho nějaké udání že je jeho auto moc hlasité apod. nestojí mi za to aby mi někdo jezdil do dílny a říkal že jsme při tamtom a tamtom videu dokonale nedodrželi bezpečnost práce, že máme auto na zvedáku moc vysoko a že okno není 3,283 m od vrat.
ono je to skvělý, 1000 lidem uděláš radost, ale 1001 první tě za něco udá nebo jinak poškodí, a to se mi fakt nechce řešit. dělám video pro lidi co tu maj auta na servisu, a mužu ti říct že těch videíí vytvořím víc jak 5 každý den, postupy, vysvětlení, na dálku lidi navádím, dneska třeba pán dostal dostal timelaps video jak mu jde motor do auta(svatba), no ale dělat to veřejně je dost nahovno.
mrzí mě to :( ale společnost se sune do totálního hejtu, stačilo mi to ted o silvestru jak na facebooku většiny obcí proběhlo že lidi co bouchají petardy jsou totálně dementní bezmocci na což druhá strana apelovala že celý rok šlapou do hoven od psů, tak at ted poslouchaj petardy. kurva to už se lidi nejsou schopni domluvit? Každej je za počítačem hrdina jak avenger, ale do očí by ti to neřekl.
Filozof

#624 Příspěvek od Filozof »

Tak to jsem netušil že je to až tak špatný....

Tak co pro nějakej VIP klub ? Akorát jak chceš vybírat tu správnou VIP partu lidí co se ráda podívá ?

Jako nechápu za co udávání ? Mě se třeba líbí viz borec co testuje ruzné auta a dával jsem tady odkazy a moc mi chybí právě ta 7er e65 kde bych se podíval co to auto umí jak jezdí atd. A kdo jinej než jeden z největších fandů v ČR a servisáků 7er jako jsi ty jaraxi by měl právě takové video udělat.

Možná by se okruh zákazníků a komunity kolem 7er ještě mnohem více rozšířil.... ... no ber to tak že to je tvých posledních 7-10let než udeří EU EKO-KOMANDO na všechny velké objemy.... posledních 7-10let kdy budeme moci si toto vše užívat než padnou daně a budeme jen vzpomínat max s veteránem ve stodole... pak už jako staří na co si vzpomeneme ? Na pěkných pár videí od jaraxe ...případně na pár srazů či pěkné dovolené s auty svých snů .... pak to vše zhasne a bude temnota kdy budeme jezdit pak připosr.... nějakých litrovým hybridem.... pokud na to bude výpalné. :lol: 8-)
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#625 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Filozofe, ty jsi ještě nebyl u Jaraxe na zkušební jízdě nějakou tou e65 / e66 ?
jazet

#626 Příspěvek od jazet »

Filozofe udělej video, jak kupuješ sedmu. Tady by to mělo mega sledovanost. :thumbsup:
cheater

#627 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:19, celkem upraveno 1 x.
TANN3R

#628 Příspěvek od TANN3R »

Já mám pocit, že když se budu snažit, najdu Filozofovy komenty o ekokokotím komandu přicházejícím v rozpětí 7 až 10 let přesně z doby před 7 až 10 lety.
Vanessa_CZ

#629 Příspěvek od Vanessa_CZ »

cheater píše:Jako takový to tlustý prase jak je v americe a jak sháněl ten pick up. Baluminati se to menuje ne ? :lol:
to je kamos a byl veprovej a blbej uz kdyz tam jel a koukam se nic nezmenilo :D
Filozof

#630 Příspěvek od Filozof »

Sám nechápu kde se tak brutálně vyžral....baluminati on má snad 180kg

Spíše přemýšlím jak ukecat manželku aby souhlasila se 7er.
A nechci byt svině a jít na smrt pro 7er stím ze by to byla pomalu sebevražda ale chci V8 než se to tady vše podělá díky ekoidiotismu z EU a různých hnutí....nevím kdy to přijde ale přijde to do 2030 pokud budeme plnit normu co musíme splnit...
zzeli

#631 Příspěvek od zzeli »

Me jeho nektery videa prijdou zajimavy. A ze je vyzranej je mi uplne putna, to je jeho vec. Navic lip poznas co ta fordka, motorky a kola vydrzej :)
kabyr01

#632 Příspěvek od kabyr01 »

Tak jak jezdí Sko Peso? :?:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#633 Příspěvek od JaraX »

pesa ted dojezdil, leží s anginou.
Michal595

#634 Příspěvek od Michal595 »

Ze pesa dojazdil...nastastie dodatok ze len angina:)))
Zugy

#635 Příspěvek od Zugy »

Už sem se lekl :lol:
pesa

#636 Příspěvek od pesa »

kabyr01 píše:Tak jak jezdí Sko Peso? :?:
Díky za optání. Přiznávám bez mučení, že jsem byl zaslepenej 7er e65 a S500 W222 je ve všech parametrech kromě předních sedaček o 100% lepší. Je to agilnejsi, tišší, muzika má víc detailů, jede přirozeně jako lokomotiva, ABC funguje, technologie ji posouvají o 2 vesmíry od e65 dál.

Vždy se těším, až s ni muzu někam jet, i třeba 10-20km. Prostě moc povedený auto s výbavou, která Vás bude bavit...
cheater

#637 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:20, celkem upraveno 1 x.
kabyr01

#638 Příspěvek od kabyr01 »

pesa píše:
kabyr01 píše:Tak jak jezdí Sko Peso? :?:
Díky za optání. Přiznávám bez mučení, že jsem byl zaslepenej 7er e65 a S500 W222 je ve všech parametrech kromě předních sedaček o 100% lepší. Je to agilnejsi, tišší, muzika má víc detailů, jede přirozeně jako lokomotiva, ABC funguje, technologie ji posouvají o 2 vesmíry od e65 dál.

Vždy se těším, až s ni muzu někam jet, i třeba 10-20km. Prostě moc povedený auto s výbavou, která Vás bude bavit...
Já díky za odpověď :) Tak když to vememe pragmaticky, tak stojí 3x co slušná E66, tak by bylo dost mrzuté, kdyby tam nebyl žádný rozdíl :lol: Ale jsem moc rád, že existuje nějaká výzva, nějaký směr do budoucna. Z mého pohledu ale tak za 4 roky - když vidím ty ceny a za předpokladu, že to W222 vydrží a nebude se sypat :lol:
soukupadam

#639 Příspěvek od soukupadam »

cheater píše:Co ta E65 má za sedačky? Je tu spousta lidí co má zkušenosti se spoustu luxsních aut ale asi snad většina se shodne že ty sedačky v E65 jsou bezkonkurenční? Je mi jasný že jde o komforty, ale nechápu prostě v čem jsou tak výjimečné oproti všem ostatním? Ty sedačky jsou jedna z hlavních věcí proč bych chtěl zkusit E65/66 protože mi to hlava nebere stejně jako ceny Toyota LC :lol:
Zrovna dneska jsem na ty LC koukal(opět) a prostě je to blbost. Snad Range Rover nebo Grand Cherokee
ettore

#640 Příspěvek od ettore »

pesa píše:...ji posouvají o 2 vesmíry od e65 dál.
Peso, tak to sis dovolil docela dost na tomto fóru :D

Máme tu dvě základní dogmata, o kterých nelze pochybovat, natož je kritizovat a pomalu je zakázáno je i diskutovat:

1. E66 750li individual je nejlepší limuzína na světě
2. LPG nemá jedinou nevýhodu :D

Přeji Ti hodně příjemných chvilek za volantem :D
Odpovědět