Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 7er
Re: naše 7er
vybavený kusy mizí velmi rychle, za "jakoukoliv" cenu.Filozof píše:tak nevím nechci bejt rejpal ...ale prostě se ty 7er prodávají pomaleji jako škodovky či vw,,,navíc je to stará 7er a tam je zákazníků fakt málo a když už někdo přijde je fajn se sním domluvit pokud má zájem než aby auto další měsíce či pul rok čekalo na majitele. Prostě CASH je někdy duležitější pro obchodníka co má dalších pár desítek či stovek aut.
Navíc je možné že prostě potřeboval prodat. Netuším ovšem za kolik to vykoupil turek. To by mě moc zajímalo pokud to pustil za 3k a nebyl majitel musel ji vzít jistě za 2k takže majitel ji musel prodat hodně levně... až neuvěřitelně.![]()
Občas se objeví pěkný kus za slušné peníze a kdo má cash v ruce musí po tom skočit. Často je to však naleštěná bída. Tady se zdá vyplatilo ...nikdo asi nechtěl věřit že to je skutečně tak dobré auto když stojí tak málo.
ten maritime jsme řešili s několika lidma, ale prostě není "dost" vybavenej, což dost lidí odradilo, ale věřím že stav by je přesvědčil ubrat na výbavě.
-
No pravda ten volant s dřívkem by se mi libil. Nevali se nekomu doma jeden? 

mám volant s dřevem kolem dokola, prostě klasickej Individual, samozřejmě to není maritime dřevo, já ho vyndal ze svojí Individual sedmy, preferuju vyhřívání
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam nyni taky dilema jestli mam opravovat predface individual nebo to rozrezat... Protoze nechat si dve temer nachlup stejne auta je nesmysl a ta oprava bude neco stat. A abych to dotoval, to se mne nechce. Protoze ano, jak tu uz zanelo, jsou to stare krapy a nejsou pro kazdeho. Na druhou stranu si rikam ze je to docela skoda, protoze i kdyz to auto ma neco najeto, je tam hromada novych dilu a je v dost slusnem stavu. Je to takove dvojce toho co ma Vanessa, ale neni tak esteticky dokonala, takova auto ktere je netknute od sutru a nema zadny sram na krase je neskutecna vzacnost. Turek opravdu nevedel co prodava, myslim si ze mnoho z nas by za ni dalo mnooooohem vic.
Vzhledem k tomu ze v inzerci jsou ted dva face individualy za myslim si primerene penize a stale tam jsou je to moje dilema o to vetsi.
Vzhledem k tomu ze v inzerci jsou ted dva face individualy za myslim si primerene penize a stale tam jsou je to moje dilema o to vetsi.
-
Kluci urcite se nejak domluvime
Jarxi klidne mi hod cenu s fotkou do sz a matizu pokud budes rezat coz je urcite skoda tak si klidne taky neco vemu 

-
- Kontaktovat uživatele:
Neco malo si z ni odnesu ja, protoze kvuli toho jsem ji kupoval... V podstate vsechno to zajimave mas. Uvidim rozhodnuty zatim nejsem. Ale vrta mne hlavou ze ty individualy nejdou za 220k okamzite pryc protoze ten zaklad maji. Jen jsou kratke a asi vsichni chteji longa bonga... A nebo varianta dve, nikdo ty auta uz nechce...
-
S tim longem nevim teda no. Jako parkoval jsem v parkovacim dome v brne a uz tu kratkou zlomit v tech zatackach byl fakt problem. Dalsi problem tehle aut je ze je nikdo moc nezna. Jarxova osveta se mimo forum moc nedostane a kazdy v tom vidi starej uzranej strep do kteryho budes jenom sypat. Pritom ten predface je fakt takovej prijemne uhoupanej hlavne jak to na tech kostkach pluje neskutecnost. Pritom ten servis na tom je takova pohoda radost na tom zamakat.
-
Ja jsem hlavne tech zajimavych individualu (vnitrek jinak nez cernej) moc nepotkal. V cz nic a to nemecko bylo posledniho pul roku dost probrany. Hlavne vsechno vybydleny, nevyreseny...
krásný to je a supr kup
maritime je pecka
co výbava, něco tam chybí důležitýho (kromě longu), že k tomu měl JaraX komentář? Jestli jsem teda dobře pochopil, že je k tomuhle konkrétnímu autu

co výbava, něco tam chybí důležitýho (kromě longu), že k tomu měl JaraX komentář? Jestli jsem teda dobře pochopil, že je k tomuhle konkrétnímu autu

JaraX píše: ...
ten maritime jsme řešili s několika lidma, ale prostě není "dost" vybavenej, což dost lidí odradilo, ale věřím že stav by je přesvědčil ubrat na výbavě.
to samý je E64 (vlastní zkušenost), všichni scháněji Z4 E85, nebo E93 a přitom je tu tohle auto, takže buď se krčej a mačkaj v nevybavený Z4, kterou najít s navigací je zázrak, nebo daj mnohem víc peněz za 335i, navíc s tou prapodivnou plechovou střechou, která stejně na 6tku nemáVanessa_CZ píše:... Dalsi problem tehle aut je ze je nikdo moc nezna. Jarxova osveta se mimo forum moc nedostane a kazdy v tom vidi starej uzranej strep do kteryho budes jenom sypat. ...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
Za mě je cela ta Bangle era naprosto bezkonkurencni. Jakoze z pekne e60 jsem vyrizenej porad tu doma mam a nikdy ji neprodam.zddan01 píše:krásný to je a supr kupmaritime je pecka
JaraX píše: ...
ten maritime jsme řešili s několika lidma, ale prostě není "dost" vybavenej, což dost lidí odradilo, ale věřím že stav by je přesvědčil ubrat na výbavě.to samý je E64 (vlastní zkušenost), všichni scháněji Z4 E85, nebo E93 a přitom je tu tohle auto, takže buď se krčej a mačkaj v nevybavený Z4, kterou najít s navigací je zázrak, nebo daj mnohem víc peněz za 335i, navíc s tou prapodivnou plechovou střechou, která stejně na 6tku nemáVanessa_CZ píše:... Dalsi problem tehle aut je ze je nikdo moc nezna. Jarxova osveta se mimo forum moc nedostane a kazdy v tom vidi starej uzranej strep do kteryho budes jenom sypat. ...
6tka je taky po <> proste nadherny auto.
Je fakt ulet, ze design tehle aut proste nestarne. Postavis to na krasny kola a lidi se budou otacet porad.
K tomu maritimu by tenhle volant pasoval jako hrnec na...
https://www.ebay.com/itm/BMW-E65-E66-OE ... 442?_ul=CZ
ale stojí 1/3 ceny jeho auta 
osvěta jde i mimo stránky, třeba některé články na mých stránkách mají dosah až 1700 lidí s 345 proklikama apod a mám dost zájemců, ale krátké non full prostě lidi moc nechcou, žehlí to akorát ten Individual, ten to auto posouvá jinam, jinak by to nechtěl vůbec nikdo.

osvěta jde i mimo stránky, třeba některé články na mých stránkách mají dosah až 1700 lidí s 345 proklikama apod a mám dost zájemců, ale krátké non full prostě lidi moc nechcou, žehlí to akorát ten Individual, ten to auto posouvá jinam, jinak by to nechtěl vůbec nikdo.
-
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade at cekaji dal, ty auta tu budou porad

Vanessa_CZ tak sem hoď vin, nebo výbavu, ať se na to mužeme podívat
jestli tomu bude chybět zadní idrive, tak to bude teda průser za ty prachy 

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
To jako jo, ale ta cena je klasicky ebay nesmysl...ettore píše:K tomu maritimu by tenhle volant pasoval jako hrnec na...
Co se tyce k ty vybave. No kdyz kouknu do mistni inzerce a to jsou auta ktery si kazdej individualne dovez nekoupil bych ani jednu. Nic ve zlem, ale jsou to proste v 99% ovce jedna jak druha.
Za mě chtel jsem long ted si rikam ze jsem vlastne rad ze jsem nic takovyho nesehnal. Kua vzdyt je to delsi jak transporter v longu tvl kdo by s tim chtel ve meste jezdit. Lidi budte normalni

Daval jsem to sem hlavne kvuli filozofovi, aby se podival, ze i za malo se da poridit lestenka po prvnim majiteli s kompletni serviskou. Ja se na ni jel podivat jen skrze ten interier ani jsem s tim moc nepocital, ze ji odvezu. No skutecnost byla jina

Jarxi co ten volant? Fotka cena? Dik
-
Jj no rekl bych ze to budou tak posledni dve vlny prodeju a pak to vsechno zdechne a nic normalniho nebude. A kdyz neco bude tak za 15-17t euro.matiz píše:V tom pripade at cekaji dal, ty auta tu budou porad![]()
![]()
fotku vyhrabu časem, cena cca 8k s bagemVanessa_CZ píše:To jako jo, ale ta cena je klasicky ebay nesmysl...ettore píše:K tomu maritimu by tenhle volant pasoval jako hrnec na...
Co se tyce k ty vybave. No kdyz kouknu do mistni inzerce a to jsou auta ktery si kazdej individualne dovez nekoupil bych ani jednu. Nic ve zlem, ale jsou to proste v 99% ovce jedna jak druha.
Za mě chtel jsem long ted si rikam ze jsem vlastne rad ze jsem nic takovyho nesehnal. Kua vzdyt je to delsi jak transporter v longu tvl kdo by s tim chtel ve meste jezdit. Lidi budte normalniuz tak je ta kratka dlouha a mista v ni je po chuja.
Daval jsem to sem hlavne kvuli filozofovi, aby se podival, ze i za malo se da poridit lestenka po prvnim majiteli s kompletni serviskou. Ja se na ni jel podivat jen skrze ten interier ani jsem s tim moc nepocital, ze ji odvezu. No skutecnost byla jina![]()
Jarxi co ten volant? Fotka cena? Dik
-
Jj zadni idrive to fakt nemazddan01 píše:Vanessa_CZ tak sem hoď vin, nebo výbavu, ať se na to mužeme podívatjestli tomu bude chybět zadní idrive, tak to bude teda průser za ty prachy

Ale zase to ma dva koberce s kompasem

-
Jarxi co ten volant? Fotka cena? Dik[/quote]
fotku vyhrabu časem, cena cca 8k s bagem[/quote]
Pytel mam svuj
fotku vyhrabu časem, cena cca 8k s bagem[/quote]
Pytel mam svuj