Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 android monitor
Re: E65 Logic7 a DVD changer
AD 1) asi předpokládají, že se přepneš do novýho rozhraní...a do starýho si nepolezeš pouštět CDčko nebo radio...
AD 2) Tady sem našel ve videu jak to přepíná...je to nekde ve factory settings ... čas 3:25 ... je to teda video se starší verzí Androidu...ale většina toho by měla být stejná...
a nebo tady v čase 10:40 v poslední verzi
AD 7) podle mě tam jsou jen ty jedny budíky...neviděl jsem nikde na videu, že by tam byla možnost zapnout jiný
AD 2) Tady sem našel ve videu jak to přepíná...je to nekde ve factory settings ... čas 3:25 ... je to teda video se starší verzí Androidu...ale většina toho by měla být stejná...
a nebo tady v čase 10:40 v poslední verzi
AD 7) podle mě tam jsou jen ty jedny budíky...neviděl jsem nikde na videu, že by tam byla možnost zapnout jiný
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Zkus pohledat na fb.. v tve neoblibene sekci e60 tam řešilo více lidí tyhle rádia.. ci monitory.. Ale nvm jestli to je stejný nebo nejak jiny ..
tam nechodím tak mam smulu
ten HW v tom autě je skvělej, ale bohužel ta nástavba na které to běží stojí uplně za prd.
kdyby se dali všechny ty věci co jsou nedořešeny nastavit, např citlivost idrivu, tak by to bylo skvěly.
kdyby se dali všechny ty věci co jsou nedořešeny nastavit, např citlivost idrivu, tak by to bylo skvěly.
Jaro tak mě napadlo, ma ffl ma na kolecku takové to zarazeni pri otáčení jako fl ? Nebo se točí volně? Ale asi to bude stejný..ze ?
MOD fishmaker : tema laska a nenavist k androidu řeště někde na FB...tady zkuste reagovat věcně k zařízení, které se tu řeší 
OT promažu

OT promažu
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Snejk nějaký android už zprovoznil ? Třeba bude vědět jaká značka stím funguje.
Ta citlivost je zvláštní že nejde upravovat, třeba tam nějaká možnost je schovaná.
Ta citlivost je zvláštní že nejde upravovat, třeba tam nějaká možnost je schovaná.
co jsem tak pochopil tak to Snejkovi dělá to samý
Hosi,nebudte uz taki naivni... co ste cakali? Vsetky tieto cinske sragory su produkty lacneho vyvoja, resp. reverzneho inzinieringu v cine, bez ziadnej certifikovanej kompatibility s orig BMW dielmi... Preto aj ta komunikacia po CAN je zazrak ze vobec funguje.. krasny priklad je uz len napr. to prepinanie funkcii pomocou CON-trolera... nejak to reaguje na data zbernice, ale ako, to je sikmookemu asi tak jedno... hlavne ze z vas vytiahol prachy, ktore ste akokeby vyhodili do kanalu... je pekne ze to ma milion funkcii, vypada to moderne, ale co z toho...
Zmierte sa s tym, ze E65 su stare vrany, ak chcete nieco modernejsie, treba kupit novsie auto...
Zmierte sa s tym, ze E65 su stare vrany, ak chcete nieco modernejsie, treba kupit novsie auto...
jaké novější premiové auto umí například youtube a nemusíš platit automobilce nesmysl za conectivitu? navíc žádný novější sráč nechci, nemám důvod.
nevěřím tomu že to nejde vychytat, to je právě výhoda toho androidu, stačí najít schopnyho člověka co s tím pohraje.
nevěřím tomu že to nejde vychytat, to je právě výhoda toho androidu, stačí najít schopnyho člověka co s tím pohraje.
Tak si zi dalej v svojom naivnom svete...
Normalny clovek pochopi, ze to je sracka, uz len kvoli tomu ze to nema MOST. Bodka.
Normalny clovek pochopi, ze to je sracka, uz len kvoli tomu ze to nema MOST. Bodka.
v Fku ti už taky moc věcí na mostu nejede 
samozřejmě absence mostu je největší nevýhoda toho androidu.
kdyby mi to nevzalo ten DVD changer, tak by mě to tak nesralo, což je podle Snejka asi zadním idrivem.

samozřejmě absence mostu je největší nevýhoda toho androidu.
kdyby mi to nevzalo ten DVD changer, tak by mě to tak nesralo, což je podle Snejka asi zadním idrivem.
JaraX: tak 7k i s DPH ceník, nebo i míň, když se nebojíš zeptat rovnou na dílně (akorát pak to teda nejde do nákladů, nedostaneš papír no
) mi nepřijde taková šílenost

o čem se ted bavíš?
Re: E65 android monitor
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 13:22, celkem upraveno 1 x.
JaraX: "jaké novější premiové auto umí například youtube a nemusíš platit automobilce nesmysl za conectivitu?"
no a jaké?
sedmička s daní je nesmysl? za tolik to dělá nový Audi.
tak to se vážně do novějších aut radši neposuvej
tak to se vážně do novějších aut radši neposuvej
tak za sedmičku s daní asi nebude A8?
říkal si "nesmysl za konektivitu"
tak říkám, že do nový Audi, konkrétně A7, to stálo 7 i s daní. V ceníku.
tak říkám, že do nový Audi, konkrétně A7, to stálo 7 i s daní. V ceníku.