Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě 335i N55 názor
Koupě 335i N55 názor
Čau,
jaký názor máte na tuhle 335i? Auto ma docela dost detailu na cebii. Byly lakované dveře, nárazník, ale vypadá, že bude od vcelku pečliveho majitele. Jo a mám příslib roční záruky v ceně.
https://autopoint.autopalace.cz/ojete-v ... &_fid=2c3d
Dík
jaký názor máte na tuhle 335i? Auto ma docela dost detailu na cebii. Byly lakované dveře, nárazník, ale vypadá, že bude od vcelku pečliveho majitele. Jo a mám příslib roční záruky v ceně.
https://autopoint.autopalace.cz/ojete-v ... &_fid=2c3d
Dík
Re: Koupě 335i N55 názor
Osobně bych nechtěl N55 a nechtěl bych ani facelift, N54 v předface je pro mě záživnější a hezčí.
Ale jinak vypadá pěkně co se dá podle fotek a popisu soudit.
Ale jinak vypadá pěkně co se dá podle fotek a popisu soudit.
Vypadá docela hezky a zachovale, jen ty červený sedačky... Servisní historie je? Mám něco hodně podobnýho 8 měsíců a velká spokojenost. Taky cena je velmi dobrá. Olej v převodovce se má měnit cca po 80 tis.- je o tom záznam? Bylo něco měněno v motoru? Určitě nechat zkontrolovat expertem (např. Snejk v Kunraticích- tak jsem to udělal já) a pak se rozhodni.
za tydle prachy si sice vždycky radši koupím 6er s V8, ale
N55 v mondsteinu s docela rozumnou výbavou a hlavně DKG, ještě s tím super interierem, tomu bych se nebránil ,tak šup, vzburcovat Snejka, prohlídka.
akorát v těchdle km ty motory občas chcípnou, ale to je hold nová doba.
N55 v mondsteinu s docela rozumnou výbavou a hlavně DKG, ještě s tím super interierem, tomu bych se nebránil ,tak šup, vzburcovat Snejka, prohlídka.
akorát v těchdle km ty motory občas chcípnou, ale to je hold nová doba.
auto vypadá pěkně ale vzhledem k nájezdu už z toho smrdí drahej servis.
Pokud by to byla pěkná krasavice garážovaná s 80-100tis km tak by to byla zajimavá koupě.
S nájezdem 220k+ bych měl trochu obavy ...co se začne ozývat první ...druhé ...atd.
Kilo bokem na servis bych jistě vyčlenil to se tam klidně během roku může rozplynout jak nic.
Osobně být tebou bych hledal lepší kus klidně dražší s daleko menším nájezdem. To auto musí bejt prostě vůně za 350-450k pokud má perfektně sloužit.
Případně si vem SNEJKA a projdi si kompletně auto i jeho historii. Zda byl měněn olej řádně v automatu a jak je na tom motor.
Pokud by to byla pěkná krasavice garážovaná s 80-100tis km tak by to byla zajimavá koupě.
S nájezdem 220k+ bych měl trochu obavy ...co se začne ozývat první ...druhé ...atd.
Kilo bokem na servis bych jistě vyčlenil to se tam klidně během roku může rozplynout jak nic.
Osobně být tebou bych hledal lepší kus klidně dražší s daleko menším nájezdem. To auto musí bejt prostě vůně za 350-450k pokud má perfektně sloužit.
Případně si vem SNEJKA a projdi si kompletně auto i jeho historii. Zda byl měněn olej řádně v automatu a jak je na tom motor.
Filozofe jdi už do prdele.
To je tu zbytocne pisat, co nevidis,ze moderatori su tu len nato, aby sa srali do inzeratov...
Bohuzial, vecsina normalych tu ani uz nepise, kedze retardovanych uzivatelov tu nikto neriesi...
Bohuzial, vecsina normalych tu ani uz nepise, kedze retardovanych uzivatelov tu nikto neriesi...
já bych se předtím, než začnu komentovat ceny, aspoň podíval na bazoš, kolik taková E90 335i stojí.
Pak si připočetl, že tohle je coupe (=dražší), má DKG (=vzácné, kdo to chce, tak za to připlatí, dražší) a má zajímavej interiér (=vzácný, dražší) a nevyřádil se na tom žádnej tuner (=dražší), navíc je to jeden z posledních roků výroby (=dražší). Něco se ukecá na místě a na nějaký víkendový hopsání je to super. 30kkm ročně už s tím beztak nikdo najíždět nebude.
Jsem se koukal, co dá za TOP vůně 350-450k koupit na mobile.de a skoro se poblil
Pak si připočetl, že tohle je coupe (=dražší), má DKG (=vzácné, kdo to chce, tak za to připlatí, dražší) a má zajímavej interiér (=vzácný, dražší) a nevyřádil se na tom žádnej tuner (=dražší), navíc je to jeden z posledních roků výroby (=dražší). Něco se ukecá na místě a na nějaký víkendový hopsání je to super. 30kkm ročně už s tím beztak nikdo najíždět nebude.
Jsem se koukal, co dá za TOP vůně 350-450k koupit na mobile.de a skoro se poblil

by mě zajímalo co se komu nelíbí ... každej máme nějakej názor a možností jsem napsal hned několik. Tak nevím proč se tu někdo rozčiluje za názor že bych osobně vybral nějakej pěknej kus. Cena ? Jo pravda N55 jsou spíše kolem 450-500k... a víc. No a co stačí hledat a něco usmlouvat a kolem 450k se něco objeví. Jinak je cena vyšší... osobně bych spíše koukal na N54.
Jazet tohle není inzerce tak se prober.
Krásné kusy a ideálně N54 se ještě dají sehnat. N55 je dražší ale to už mi přijde riziko.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 19a3e1a497
Počítá se stím že se vždy něco usmlouvá ... a ceny se pohybují dle toho zda je to dovoz z USA nebo ne a stavu a výbavy atd.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 5d614acb49
Jako pěkných aut se v cizině dá najít dost ... kolem 14-18tis eur -usmlouvaná částka.
Tady dražší kus ale pokud odečteme slevu pohybujeme se stále kolem těch cca 17-18k...
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 995013d71d
Jazet tohle není inzerce tak se prober.
Krásné kusy a ideálně N54 se ještě dají sehnat. N55 je dražší ale to už mi přijde riziko.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 19a3e1a497
Počítá se stím že se vždy něco usmlouvá ... a ceny se pohybují dle toho zda je to dovoz z USA nebo ne a stavu a výbavy atd.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 5d614acb49
Jako pěkných aut se v cizině dá najít dost ... kolem 14-18tis eur -usmlouvaná částka.
Tady dražší kus ale pokud odečteme slevu pohybujeme se stále kolem těch cca 17-18k...
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 995013d71d
no já si myslím, že rada "vybral bych hezkej kus" je taková dost napíču. Jakože ten člověk si chtěl chtěl koupit zbořeninu s půlmega na tachu a motorschaden, ale pak si přečetl na foru, že je důležitý hezkej kus, tak si to rozmyslel?
a mimochodem, doufám, že si na všechny tyhle velkopanský rady vzpomeneš, jestli někdy budeš uzavírat svoje už půl dekády trvající martirium na téma koupě E65, ne, tak E61, ne, tak ofce v kombíku
btw jedna z těch na mobile.de je super. fotka budíků 60kkm, v inzerátu napsáno 79kkm. A ještě nemá ani napsáno "unfallfrei", takže bych to tipoval na nějakej leeeeehounkej ťukanec, mimo nosníky nebo tak

a mimochodem, doufám, že si na všechny tyhle velkopanský rady vzpomeneš, jestli někdy budeš uzavírat svoje už půl dekády trvající martirium na téma koupě E65, ne, tak E61, ne, tak ofce v kombíku

btw jedna z těch na mobile.de je super. fotka budíků 60kkm, v inzerátu napsáno 79kkm. A ještě nemá ani napsáno "unfallfrei", takže bych to tipoval na nějakej leeeeehounkej ťukanec, mimo nosníky nebo tak
Ještě 2 roky a bude mít papíry, to vydržíme...Stepan1 píše:jestli někdy budeš uzavírat svoje už půl dekády trvající martirium na téma koupě E65, ne, tak E61, ne, tak ofce v kombíku...
“Ability is what you're capable of doing.”
na palici?
u n54 335i je stejně lepší výběr a defakto i lepší výdrž.
Jinak znám dva majitele a jeden přišel o papíry ... no prostě bez antiradaru stímto autem je to někdy o hubu.
Druhej stím jezdí a funguje celkem dobře ale žere to peněz dost stím se musí počítat pokud to chce mít člověk v krásném stavu.
By mě zajímalo kolik lidí s tímto motorem přišlo o papíry ...zda 10 či 20procent majitelů nebo víc ...
Moc slušně se stím jezdit nedá. Je to jak sportovní motorka....tam je zase vysoká úmrtnost.
OT: Já do oktávky nepujdu a 550i tour těch je málo ve výbavě a stavu co si představuji se objeví tak 1-2 v evropě.
Takže majitel chtěl slyšet názor tak jej slyšel ...na to máme všichni právo....ano samozřejmě tady znalci chtějí říci že TOP kusy jsou aspon za 600K ale každej si představuje pod pojmem TOP něco jiného.
Já osobně být před touto volbou přemýšlel bych i nad krásným kusem N54.
Jinak znám dva majitele a jeden přišel o papíry ... no prostě bez antiradaru stímto autem je to někdy o hubu.
Druhej stím jezdí a funguje celkem dobře ale žere to peněz dost stím se musí počítat pokud to chce mít člověk v krásném stavu.
By mě zajímalo kolik lidí s tímto motorem přišlo o papíry ...zda 10 či 20procent majitelů nebo víc ...

Moc slušně se stím jezdit nedá. Je to jak sportovní motorka....tam je zase vysoká úmrtnost.
OT: Já do oktávky nepujdu a 550i tour těch je málo ve výbavě a stavu co si představuji se objeví tak 1-2 v evropě.
Takže majitel chtěl slyšet názor tak jej slyšel ...na to máme všichni právo....ano samozřejmě tady znalci chtějí říci že TOP kusy jsou aspon za 600K ale každej si představuje pod pojmem TOP něco jiného.
Já osobně být před touto volbou přemýšlel bych i nad krásným kusem N54.

jinak N55 má docela zvláštní křivku momentu/výkonu při zvýšení tlaku (reál graf, ne z fabriky... na tom prvním je zmrvené měřítko, zas takový diesel to není)
- Přílohy
-
- n55_krivka.jpg (46.27 KiB) Zobrazeno 1619 x
-
- n55_krivka1.jpg (119.01 KiB) Zobrazeno 1619 x
“Ability is what you're capable of doing.”