Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Vidis Filozof, u nas s tym uz ciastocne zacali pred par rokmi, za registraciu auta co ma 254kw a viacej si zpaltis 3900eur....podla veku sa sadzba znizuje, ale zase plati sa pri kazdom jednom prepise nie len pri kupe noveho, alebo pri dovoze zo zahranicia...
no jo je to smutné slováci ani nevyšli do ulic a neudělali generální stávku ...je jim to fuk a většina jezdí ve fobii asi.
Tady to zakázat jsem z toho hodně smutnej ... mám sice jen 2,8i R6 142kw ale sebrali by mě uplně to co vidím na konci tunelu a to je V8 s 5litrem.
PS: Kurevtor tady obhajoval Superba už vím proč ...
odstavil e65 a ted drandí v superbu ...jen to ještě neřekl nahlas. 
Tady to zakázat jsem z toho hodně smutnej ... mám sice jen 2,8i R6 142kw ale sebrali by mě uplně to co vidím na konci tunelu a to je V8 s 5litrem.

PS: Kurevtor tady obhajoval Superba už vím proč ...

Myslim ze tu mame vacsie sracky za co by sa malo ist do ulic jak je nejaky poplatok za auto:))
Ale bol by si myslim prekvapeny ze napriek tomu je to kupa novych autakov a urcite nie fabie..
Ale bol by si myslim prekvapeny ze napriek tomu je to kupa novych autakov a urcite nie fabie..
náhodou ta vaše nová prezidentka vypadá že má rozum
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:17, celkem upraveno 1 x.
No je to lepsie ako zostatok, ale ta v reale moc nemoze robit...a to co tu mame posledne roky je vazna sracka vo si len dokazes predstavit..takze naozaj to ze som platil poplatok za tie stare mrchy okolo 800eur ma az tak nesralo ako ine veci..JaraX píše:náhodou ta vaše nová prezidentka vypadá že má rozum
Co takový cadillac ct6-v s 4.2 v8 ?
S63 už celkem slezli, ale nelibi se mi ten zvuk 
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... af51ed4887

Dorobis si klapku:)))
Skor ten interier v tejto kombinacii je strasidelny..
Skor ten interier v tejto kombinacii je strasidelny..
- klapka nepomůže, mě se prostě nelíbí všeobecně AMG zvuk V8
- barva kůže se mi líbí, lepší jak černá, šedá, béžová apod, ale na goldbraun to nemá no
- dřevo by se mi libilo kdyby bylo lesklé
- barva kůže se mi líbí, lepší jak černá, šedá, béžová apod, ale na goldbraun to nemá no
- dřevo by se mi libilo kdyby bylo lesklé
Ten intros vyzera jak keby mal tak 30 rokov po hodne tuhom fajciarovi a nikdy sa to nevycistilo...strasne to podla mna posobi starsie a a dochodcovsky...sorrac:)
Já myslel, že připadá v úvahu jedině S65?JaraX píše:S63 už celkem slezli, ale nelibi se mi ten zvuk

Ja myslim, ze 2 roky v klidku. Pekny kousky se porad pohybuji kolem 25 000 EUR
Tento motor je ještě slabý a má i starou převodovku. MCT se začala dělat až pro 4,7 a 5,5 biturbo. A ty barvicky jsou samozřejmě každého věc, ale za mě hnusJaraX píše:S63 už celkem slezli, ale nelibi se mi ten zvuk
ty ale podle mě neumí LPG
resp přimovstřik bych nechtěl ani na benzín.
resp přimovstřik bych nechtěl ani na benzín.
- soukupadam
Nejlepsi je prave starobylej m275 v12, kde je starobyla, ale bytelna 5q prevodovka.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:17, celkem upraveno 1 x.
Ale všimni si žádný primovstrikovy motor neni spolehlivý. Od žádné automobilky. Všecko trpí na stěny válců nebo písty. A nebude to kvalitou materiálu
Proč by někdo měl dobrovolně jít do přímovstřiku v benzínu? Vždyť se tady lidi léta hádají na téma benzín vs nafta a vždycky byly ty argumenty obou stran spotřeba vs servis. No a teď tu máme motory, co úspěšně kombinují to nejhorší z obou