Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jazet

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#8261 Příspěvek od jazet »

[quote="JaraX"]někde jsem četl že to automaticke parkovani potřebuje 2x delku auta na zaparkovani, to je pak dost k hovnu.
Sorry, ale tohle mne taky rozesmalo. Na to bych ti mohl odvetit tvým klasickým; kolik jsi v tom najel? :lol: Já osobně bych si dvojkovyho supa nikdy nekoupil, protože je to pro mne ultrahnus, ale jinak plně chápu Kurvertora- e65 už je fakt trochu za zenitem a novější auta dokážou nabídnout jiný přednosti. Bezpečnost e65 je taky trochu diskutabilní, kdo ví kolik těch krumplu bylo nabouranejch a pak nějak zalatanejch a nové vysopevnostni oceli a nové konstrukce jsou úplně někde jinde i u menších aut. Vůbec nic nemám proti starším autům, spíš naopak, ale chtělo by to méně zaslepenosti a více realistického pohledu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8262 Příspěvek od JaraX »

jak říkám, narovinu, najel jsem v 100km, automatické parkování jsem nezkoušel a ani nechci zkoušet.
petr3141

#8263 Příspěvek od petr3141 »

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =289438399&
brilliant whitemetallic + silverstone merino, to se nevidí moc často. Má "Deleted model lettering" ale stejně to tam nějakej expert nalepil i s V12 :)
@Jarax - mrkneš prosím do SZ? Dík
cheater

#8264 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:31, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#8265 Příspěvek od Jaris330D »

Jarax: s tou zamkovkou je to prdel. :lol:
Jaris330D

#8266 Příspěvek od Jaris330D »

Kdyz mne kamarad ukazoval to automaticke parkovani, tak jsme prijeli k mistu. Zmackl tlacitko a ted te to navadelo, co mas delat, aby si to zmerilo tu mezeru a potom myslim jemne jen mackal plyn a ono to vse delalo samo. Rikal, ze to moc nepouziva, protoze je to zdlouhave. Bylo to v prvnim Tiguanu. Ted to je treba uz vychytanejsi.
kurevtor

#8267 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:kurevtor: A k tomu, že dneska už je "10 let" starý auto absolutně neperspektivní mrdka, kterou udržet na silnici bude stát víc než operákovat nový, z toho je mi trošku smutno :? jak si má chudej vesničan dopřát pořádnou dvoutunku?
Superb 77kw, nic jinyho nema cenu kamo. Vse ostatni je poruchove. Krome vstikovacu PRINS. Ale cipni si to. Ale pozor, nestahnes si zadni vokynka. Ale to je na tebe asi moc hogo fogo. Tak kdyztak Ford Sierra je prej docela drzak. A Fylozof rikal, ze prej Mazdy nebo co. Nebo Citroen BX.

Co se tyce voleje - pokud jste nikdy nenasli za steracem listecek o tom, ze si mate nechat opravit svou "ojetinu", protoze z ni tece volej a pokud vas nikdy nebuzeroval nejakej spravce, ze jste znicili novy asfalt....... tak jste nikdy nemeli E65 N62. 4 tydny jsem to rozdejchaval, ale typek na me normalne nastoupil, ze jsem znicil asfalt :shock:
Stepan1

#8268 Příspěvek od Stepan1 »

matiz: Tak ono "10 letý auto" je už Fko. A tam bych si už nebyl tak jistej. Ještě když započítáš náhradní auta, svůj čas (...). Těch 36k za plně funkční auto (vč. pojistek, záruky, vlastně i spotřebáku) se oproti nějaký 10 let starý F01 nezdá tolik.
A kurevtor má asi pravdu v tom, že E65 se pomalu přesouvá do kategorie "Starých mrdek" který se prostě serou jen tak pro radost, věkem. A veteránkem daily jezdit nechceš. Nějaká E38 na daily, to by se mi líbilo (ne, že by to auto nebylo k hovnu, ale líbilo by se mi to), ale imo by s tím bylo hroznýho sraní.
cheater

#8269 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:31, celkem upraveno 1 x.
kourk

#8270 Příspěvek od kourk »

Stepan1 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/112669621/bmw-e65-745i-2-maj-1957-softclose-logic7-1a-stav.php

co tomu chybí do městského auta?
*kromě míň hnusnýho interiéru
předpokládám, že je auto pryč. Nevzal ho někdo odsud?
kurevtor

#8271 Příspěvek od kurevtor »

kourk: to pochybuju, tady auta nikdo nekupuje :D

cheater: nezanechalo, ja sem ho dost vodpalkoval. Nejdriv sem se mu vysmal a pozadal ho o dalsi informace, aby mi vysvetlil jak prisel na to, ze to tam je od myho auta, kdyz je moje misto pristupne a obcas tam nekdo zastavi. Pak sem votocil volume asertivnosti doprava, poposel sem dva metry a ukzal mu skvrny vod voleje co byly pred jinou garazi a zacal sem ho tepat kdy zacne vopruzovat ostatni s tim, ze jim z auta neco kape. Buzika to prestalo bavit... ALE... me to vedlo k zamysleni... Pozadal jsem kamose, aby vzal svuj starej vrak a zaparkoval s nim pred garazema lidi co si na me stezujou a nechal tam trochu nakapat. Pak sem videl co si "nakapal" u sebe pred barakem a akci sem odvolal :lol: :lol: Pico tomu z toho teklo tak litr za hodinu nebo nevim. :D normalne ekologicka kalamita jak kreten :D Tak sem v hornbachu koupil ten sprej na voleje (urcenej na beton, ne asfalt) a naprcal to na asfalt... od te doby na to seru. Ale parkuju tam jinym autem... a jak rikam, vedlo me to k zamysleni - mit sedmicku V8 jakoze wow husty a chcat vsude olej... docela trapas. Prdel byla, ze dva dny vola jinej kamos a prej hele Pepik rikal, ze mas nejakej sprej na volej nebo zes to ted resil... potreboval bych pomoct. Pripadne neposlal bys mi par ukrajincu na pomoc. Na a vyslo najevo, ze ten kamos zaparkoval to auto z pribehu (viz vyse) toho jinyho kamose na fungl novou dlazbu v novem baraku zase jinyho kamose :lol: Rep. parkoval tam pravidelne :D . Proste klasicky trable s "ojetinou". Mne ani nevadi tam dolejvat 10 litru oleje kazdej druhej den... ale at ho kurva uz pak nevidim (cejtit muze byt, to dovnitr nejde :D )
Stepan1

#8272 Příspěvek od Stepan1 »

jsem ho nedostal schválený od odborníků z klubu, tak jsem se na to radši vysral.
kurevtor: neleze dolejvání takovýho množství oleje už trošku do peněz? :lol:
kurevtor

#8273 Příspěvek od kurevtor »

ty voie na to radsi nechci vubec myslet, ale jo... :D . Proto sem sedmicku trosku vodstavil. Mozna az moc no, chcijou mi na to lisky.
Michal595

#8274 Příspěvek od Michal595 »

Kurevtor a co sa jej vtedy udialo ze je odstavena?:)
kurevtor

#8275 Příspěvek od kurevtor »

to sem nemuzu napsat, protoze byste se vsichni pochcali smichy. Napisu to casem :D
Stepan1

#8276 Příspěvek od Stepan1 »

to už tady bylo pár měsíců zpátky.
jsme napjatý :D

jinak před barákem nám teď stojí 535d v Mpakáži na Style 172 a hrozně se mi to líbí.
Další "městský auto" na obzoru :lol: akorát nechápu, na co si většina majitelů měla potřebu pořídit kombi. co tak koukám to inzerce, tak jeden řemeslník vedle druhýho
cheater

#8277 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:31, celkem upraveno 2 x.
Jaris330D

#8278 Příspěvek od Jaris330D »

Stepan1: takova E60 kdysi byl muj sen, ale pak me navnadili, ze za ty penize sezenu V8 a neco pohodlnejsiho a vetsiho. Tak proc ne. Zatim me jizda vbtom bavi, ale uz me nebavej ty opravy, ale ty bych stejne resil ukazdeho. Jenom se nemusely posrat predni tlumice, rizeni, vodni altik a ventilator klimy. To vse stalo raketu, ale nebyt Jaraxe, tak ten altik mohl byt jeste drazsi.
Filozof

#8279 Příspěvek od Filozof »

Kurevtore a zjistili z čeho ti teče olej ? Zda je to vana či někde hadice praskla ? Ono to někdy je banalita ...třeba ta hadice za pár stovek...

Jinak já jsem přetěsnil motor jak vanu, tak víko a motor někde musí ještě něco upustit. Asi 3 kapky najdu pod motorem ...je to úplně minimum ale stejně mě to vadí. V práci jak parkuji jsem už těma 3ma kapkama postupně udělal takové pěkné kolečko ...ale kolem mě auta taky tečou a kapou mnohem více to mě utěšuje ... že je tam dalších několik co dělají metrový flek pod autem ... já tam mám 15cm kolečko za rok. :lol:

Kurevtore že tys to auto nekde rozsekal když jsi testoval co dokáže ...nebo jsi se naháněl někde na silnici z ještě větším psychopatem než jsi ty sám ...a auto ....dopadlo špatně. :?:

Nenapínej a řekni nám ...nic horšího než žes auto rozjebal na sra.ky bejt nemůže.... jo tedy ještě jsi ho mohl utopit ve vltavě ... nebo nekteří šikulové umí s e65 vjet do obchoďáku :lol:
Stepan1

#8280 Příspěvek od Stepan1 »

za ty peníze moc ne, E65 vycházej dráž a navíc se mi krutě nelíběj.
do pondělka to nějak rozlousknu
Odpovědět