Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#8241 Příspěvek od Jaris330D »

Martyb: vidis, musi to byt bez DPF a to jsem zminoval.
Cheatr: ano, to nevyvracim, ze 125 kw je vykonnejsi, ale resila se spolehlivost. Ta 125 kw verze je vetsinou i lepe vybavena a odhlucnena. Jenze do mesta to neni to prave orechove.
Jaris330D

#8242 Příspěvek od Jaris330D »

cheater píše:S partnerem 1.9D jsem taky něco málo najezdil. Super auto na předjíždění :lol:
Ja s tim predjizdim jen jizdni kola. I ty nove traktory tomu ujedou, ale je to neskutecny drzak a na stavbu, jak delany.
Jeden automechanik tam neco udelal s cerpadlem. Nejaky tuning a ted to jede 130 km/h. Sice to zere, ale jede fakt lip.
Michal595

#8243 Příspěvek od Michal595 »

Nechceli by ste s tym ist po 4 stranach na skodaklub nejaky?:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8244 Příspěvek od JaraX »

někde jsem četl že to automaticke parkovani potřebuje 2x delku auta na zaparkovani, to je pak dost k hovnu.
stejně jak maj novy škodovky adaptivní tempomat co čte značky a podle toho jede, ale pry jedeš po dalnici, on vidi že zezadu kamionu je kolečko 80kmh, tak ti zašlápne brzdy a zpomalí na 80 :D
soukupadam

#8245 Příspěvek od soukupadam »

to si někdo vymyslel ne? Prostě dojel kamion co jel 80, tak to auto se prizpůsobilo.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8246 Příspěvek od JaraX »

nn, pry to občas vezme, říkalo mi to už víc lidí i ve světe motorů o tom byla nějaká zmínka.
tak auto vídí 80 v červenym kolečku, ale nepozna že to není daleko, ale jen malá tabulka.
a prej ani nejde nastavit nějaky offset, tzn že to jede naprosto předpisově.
cheater

#8247 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:30, celkem upraveno 1 x.
Stepan1

#8248 Příspěvek od Stepan1 »

co by nešel nastavit offset?
arteon to normálně má.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8249 Příspěvek od JaraX »

u škodovky ne.
kurevtor

#8250 Příspěvek od kurevtor »

Pico me fakt vomejou z tohodle fora.

Se mi libi jak tomu vzdy jeste Jaris nasadi korunu. 77kw na superba fakt staci. Akorat se to musi nacipovat :D :D

HyndaDan a dalsi mrdkokreteni (nic ve zlym jo, hlavne se neurazte jak maly defky, ja to nemyslim zle): Co sem napsal tak strasne neortodoxniho nebo ujetyho, ze do toho hned tahas drogy?! :shock:

Napsal sem pravdu tak se z toho neposerte a jestli to vidite jinak tak taky v poradku, ale hlavne se z toho neposerte, protoze s tim mate evidentne problem.

Taky by bylo dobry, kdyz uz vam tu napisu pravdu (nebo svuj pohled na vec), abyste si k ni nepridavali svy vylhany / vybajeny / vymysleny sracky, co vam rekla kamaradka filozofovo sefa s A8, abyste to mohli vyfabulovat do stavu, aby to slo otocit o 180°.

Tak jeste jednou pro retardovany:
- nikomu necpu posranyho superba s tim vasim fujky fujky dieselem, Stepan se ptal na nazor co do na "hopsání po práglu" takze sem mu ho napsal. Myslel jsem, ze od toho forum je. To auto ma k dokonalosti docela daleko, ale nez nejakou chiplotinu E65 tak to radsi jezdit a nic neresit se superbem.
- definujme si slovo sedmickar. Kdo to je? Ted uz to ma diky tomuhle foru uplne jiny konotace. Sedmickar kdysi byval clovek, chlap, kterej byl cool, protoze jezdil sedmickou. Proste rizek co jezdi pasackou karou. K tomu ta vomacka. Dneska? Sedmickar uz je dneska nekdo, kdo chce jezdit v "luxusnim" aute, ale nema na to prachy. Tak rok shani vojetou mrdku do 3899 EUR, aby do ni naprcal bastl LPG, aby vubec utahl financne provoz, protoze nema ani na palivo.
- to co jsem napsal je pravda, superb nijak nevychvaluju, ale opet jde o ten stepanovo pripad: E65 vrak z 2001 nebo superba II? Tak to radsi 100x superb, pokud bude mit Elegance/Executive/L&K vybavu a aspon 103 kw.
kurevtor

#8251 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:někde jsem četl že to automaticke parkovani potřebuje 2x delku auta na zaparkovani, to je pak dost k hovnu.
stejně jak maj novy škodovky adaptivní tempomat co čte značky a podle toho jede, ale pry jedeš po dalnici, on vidi že zezadu kamionu je kolečko 80kmh, tak ti zašlápne brzdy a zpomalí na 80 :D
"Nekde si cetl" jo? Zajimavy. Ty, kterej tu furt lamentujes jak je to strasny, ze lidi tu pisou neco cemu nerozumi (protoze nemaj stejnej nazor jako ty), co si sami nezkusi, s cim nemaj zkusenosti a buuu buuu hrozne to nici forum apod. Furt to sem cpes.
A ted napises takovou sracku, zes to nekde cetl? :D Aha no.
Asi jako si nas tu krmil, ze u Superba nejde stahnout vokynko uplne dolu, ze? :D Hned druhej den kolem me projel se stazenyma voknama i jsem ti ho stacil vyfotit.
Ale chapu, kdyz jde o to uchcat si trosku na superba tak proste napises cokoli, ze. Ale musim te zklamat - ten parkovaci asistent te vmackne do mezery, kde mu staci fakt par centimetru na obou stranach, takze nejakej dvojnasobek auta sorryjako - to tvrdi lidi co tim nikdy nejeli, ale pochcat si to musi.
A co se tyce tempomatu. Sorry no, tohle nepisu na just, ale fakt po pravde - teprve u Superba III jsem zjistil, ze aktivni tempomat muze byt super vec.... zlatej "hloupej" tempomat v SII oproti tomu aktivnimu tempomatu v E65. Ale chapu, tobe to jiste maximalne vyhovuje, kdyz ti tempomat dupe na brzdu jak zmrd pri zpomaleni z 90 na 80 a dupe na plyn jak nepricetnej, aby to jelo za 100 na sto, kdyz zrychlujes z 50 na 55. Pohodli v pici, spotreba v pici, ale pochval si to Jaraxi :D
Jaris330D

#8252 Příspěvek od Jaris330D »

Kurevtore: cipovat to nemusis., ale proc ne.
Ja te beru uz jako nemocnyho cloveka, co si zapomel predepsat prasky od psychiatra. Takhle nasranyho cloveka, ktery porad nadava jsem jeste nepotkal. :lol:
Kor, kdyz jezdi v aute, co ho sere. :lol:
Filozof

#8253 Příspěvek od Filozof »

Já kurevtora chápu ... prostě ho ta intergalaktická 7er zklamala svojí poruchovostí ... a pokud by koupil pěkného superba co má kolem 100tis na tacho tak stím dalších 10let bude jezdit a nic víc neřešit ... sem tam nějakej servis a hotovo.

V tom má pravdu stím se nedá nic dělat že se dá dnes za 250-300k koupit sice super e65 s 5litrem a V8 a parádní výbavou ...ale prostě bude chtít servis a občas přisypat lopatou ... nebo ten superb v pěkné výbavě např elegance a bude jezdit a 2x ročně zajede na servis před zimou a na jaře a opraví to každej kdo servisuje auta ...jelikož je to z 90procent větší oktávka.

Tento pohled prostě dokážu pochopit a taky je to jedna z variant o které jsme přemýšleli ... ikdyž BMW mám nejraději dokážu pochopit zklamaného člověka nad poruchovostí ikdyž 10x vybavenější 7er kterou umí servisovat jen pár lidí v ČR.
kurevtor

#8254 Příspěvek od kurevtor »

hele ja ale vubec nejsem nasranej a ani nejsem zklamanej. E65 mne vubec nezklamala, tohle si zas vzal kde Filozofe? :D Jen rikam jak to je. Zaroven jaksi nejsem z cukru takze ano radsi pojedu sedmickou nez favoritem. Ale kdyz je potreba tak klidne pojedu tim favoritem nebo starou vokopanou audi A4 nebo fabii nebo cimkoli. Nepotrebuju si furt na neco hrat. Lidi co si mysli, ze jim E65 da nejakej vyssi spolecenskej status jsou k smichu. Nikdo se dnes z E65 neposere. V praze uz je to vylozene stary auto jak kdyz kolem projede skoda 120.
Proste ty roky 2014,2015 kdy jsme kupovali 10 let stary sedmicky za 10 prumernejch platu s vidinou nic moc naroku na servis jsou pryc, navzdycky. Smirte se s tim, tu optimalni dobu, kdy jste mohli mit relativne ne-starou E65 za par kc, jste uz propasli. Pomalu byste tenhle pohled na vec meli opustit, protoze je konec 2019 a ty E65 starnou dost rychle.

250 tisic na auto v roce 2014? Koupil bych starou E65 v individualu a neresil bych.
O 5 let pozdeji uz je to ale jiny. Uz i z tech servisovanych aut jsou vraky, na kterych se musi menit veci starim a musi se servisovat vic a vic. Ten cas nezastavis. A bude hur. Kdo si dnes kupuje sedmicku s najezdem ctvrt mega s tim, ze mu to bude dalsich 15 let jezdit tak good luck. Bude. Ale kupte si rovnou permici na Snejkovo cas.
Se staci podivat na inzerci tady na klubu. Proc to nikdo nechce hmm? :D
Jaris330D

#8255 Příspěvek od Jaris330D »

Ja osobne jezdim cimkoliv. E66 porad beru, jako bezpecny auto. Radeji budu jezdit starou E66 nez novejsi skorapkou o tridu niz. Ted treba jezdim Golfem 5 nebo Fabii 1. Mam sjete desky a kotouce. Driv, jak o vikendu se k tomu nedostanu.
Stepan1

#8256 Příspěvek od Stepan1 »

kurevtor: A k tomu, že dneska už je "10 let" starý auto absolutně neperspektivní mrdka, kterou udržet na silnici bude stát víc než operákovat nový, z toho je mi trošku smutno :? jak si má chudej vesničan dopřát pořádnou dvoutunku?
cheater

#8257 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:30, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8258 Příspěvek od matiz »

Fuj, jsem se vylekal... Schvalne jsem se sel mrknout, operak na sedmici je nejakych 36k mesicne. V tom pripade ty desetilete mrdky s nama jeste zustanou nejaky ten cas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8259 Příspěvek od JaraX »

Jaris330D píše:Jinak, co se tyce jineho auta, tak osobne bych bral Mercedes W211 3.2 i. Ale bohuzel pro nektere uz stare, ale oproti Superbu 2 auto z jineho slunecni soustavy. Komfortni, tiche, bezpecne a kombik. Voni mu i LPG a jede lip nez Kurevtorova spolehliva, smradlava 125 KW jebka. I parkovat se s tim da obstojne.

Filozofe: N62 tech 500 000 taky najede v klidu. Jen ho pretesnis, udelas rozvody, gufera. Vse pri jednom. Ale nemusis, i kdyz z toho bude chcat olej, tak to porad pojede. Jen po tobe bude stopa hruzy vsech zamkovek :lol:.
M62 bych rekl, ze byla problemovejsi. N62 je zlata.
jj to mi říkal kamarád že jel se svoji exBriketou za právničkou, a ta měla tak krásnou vintage zámkovku, a pak mu volala "pane vám vyteklo z auta strašně moc oleje a zašpinilo mi zámkovku" "to není možný paní, vždyt je to sedmičkovej baworák, neměla jste tam nějaky dělníky?" "a jooooo, tak to se omlouvám"
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8260 Příspěvek od JaraX »

kurevtor píše:
JaraX píše:někde jsem četl že to automaticke parkovani potřebuje 2x delku auta na zaparkovani, to je pak dost k hovnu.
"Nekde si cetl" jo? Zajimavy. Ty, kterej tu furt lamentujes jak je to strasny, ze lidi tu pisou neco cemu nerozumi (protoze nemaj stejnej nazor jako ty), co si sami nezkusi, s cim nemaj zkusenosti a buuu buuu hrozne to nici forum apod. Furt to sem cpes.
A ted napises takovou sracku, zes to nekde cetl? :D Aha no.
Asi jako si nas tu krmil, ze u Superba nejde stahnout vokynko uplne dolu, ze? :D Hned druhej den kolem me projel se stazenyma voknama i jsem ti ho stacil vyfotit.
Ale chapu, kdyz jde o to uchcat si trosku na superba tak proste napises cokoli, ze. Ale musim te zklamat - ten parkovaci asistent te vmackne do mezery, kde mu staci fakt par centimetru na obou stranach, takze nejakej dvojnasobek auta sorryjako - to tvrdi lidi co tim nikdy nejeli, ale pochcat si to musi.
A co se tyce tempomatu. Sorry no, tohle nepisu na just, ale fakt po pravde - teprve u Superba III jsem zjistil, ze aktivni tempomat muze byt super vec.... zlatej "hloupej" tempomat v SII oproti tomu aktivnimu tempomatu v E65. Ale chapu, tobe to jiste maximalne vyhovuje, kdyz ti tempomat dupe na brzdu jak zmrd pri zpomaleni z 90 na 80 a dupe na plyn jak nepricetnej, aby to jelo za 100 na sto, kdyz zrychlujes z 50 na 55. Pohodli v pici, spotreba v pici, ale pochval si to Jaraxi :D
vím že to bylo někde napsane když škodovka uváděla tento systém, že to vyžaduje 2x takovy parkovaci misto jak auto, realnou zkoušenost nemam a ani nechci, superbem II jsem najel cca 100km, když jsem tím vozil svatbu, pak jsem to rychle "zahodil" a vzal si E38, je to jedno z nejhorších aut jaké jsem řidil.
a u Superba I fakt zadní okno nejde stahnout až dolů
Odpovědět