Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#2181 Příspěvek od JaraX »

pod rezervu se to vživotě nedostane
Jaris330D

#2182 Příspěvek od Jaris330D »

No, muze se to tam dostat. Ono to obcas muze tyct po bohdenech a kapat pod rezervu. Pak je to takova lepkava sracka. Ale to by ti to tam muselo hodne tyct nebo dlouho.
PetoK

#2183 Příspěvek od PetoK »

Blbost, to v E65 neexistuje... tam tecie max tak piest vlavo nad navi
Jaris330D

#2184 Příspěvek od Jaris330D »

No jasne, ze jo. Kudypak ti vede hydraulika k pistu od cerpadla? Od pistu to jde dolu k zamku kufru a pak k cerpadlu. Mne to teklo po pistu k hadicce (bohden jsem spatne popsal) a dolu. Ale to by mu muselo chcat fakt hodne. Zalezi kolik tam toho ma. Ta kapalina pak vyschne a stane se z toho lepkava sracka.
Sahni schvalne na hadicku od hydrauliky, jestli je lepkava.
soukupadam

#2185 Příspěvek od soukupadam »

To je ta modro-černá hadička? Já ji mam pod navi, ale je scuhá.
Já tam mam asi něco vylitýho v kufru pod těma plastama kolem ručky a postupně se to dostává dolu do rezervy.
Fakt to vypadá jako magi nebo ústřičná omáčka, ale ochutnávat to nebudu.
Jaris330D

#2186 Příspěvek od Jaris330D »

To je cerna tvrda tlakova hadicka. Musi se rozdeklovat bocni levy tapec, aby byla videt.
Vanessa_CZ

#2187 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Ahoj kluci. Tak jsem si dovezl ten maritim z Dánska co tu někdo dvakrát nabízel. Díval jsem se na ni delší dobu protože byla ve vnitř úplně jíná než 90% ostatních a na fotkách zachovalá. Komunikace s čmoudem byla složitá komplet VIN jsem z něj vyrazil až den před odjezdem a to jsem mu musel 3x psát takže moc velkou důvěru to nevzbuzovalo. Navíc když jsem se ho ptal zda to má servisku tak tu prý nemá o autě celkem nic moc nevěděl. Na otázku v jakém je stavu se mi dostalo strohé odpovědi, že auto je v pořádku... takže asi tak. No nic říkal jsem, že si maximálně udělám výlet. Výlet se vyplatil, protože auto je v super stavu. Karoserie na sobě nemá žádný ďolík ani defekt laku. Měl to jeden člověk, garažovaný a nakonec jsem našel ještě servisku v knižce a ejhle auto jezdilo az dokonce do autorizáku. Po vyčtení diag. jsem zjistil, že auto je bez závad, před prodejem původní majitel udělal komplet brzdy, oleje atd... Motorově super nekouří, převodovka řadí hladce, nekope. Čmoud tomu eviděntně vůbec nerozumněl, protože jinak nechápu, že na ní měl takovou cenu. Jediný co mě čeká tak stab tyčky a hardyna která sem tam cinkne. Interiér nevybydlený velury nevyšlapané a spousta věcí na autě udělaných, žádný tuner se na ní nevyřádil. Kola netknuté. Tak ji ještě hodím do plynu a budu se vozit.

Jo a pro ty chytráky co tu melou něco o superbech jdete už doprdele (nic ve zlym), ale to auto se s tím nedá vůbec srovnávat ani náhodou!!!!

Pokud chcete jezdit musíte i sypat do servisu to je přece logický, že to zadarmo jezdit nebude. Jinak jsem čmouda solidně smotal na ceně takže jsem to auto dostal za hubičku. Takže se určitě vy ostatní nenechte odradit nějakýma kecama....

Lovu zdar!
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#2188 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Hoď sem pár fotek pro nás zvědavce ! :-)
Vanessa_CZ

#2189 Příspěvek od Vanessa_CZ »

trochu ju o víkendu umeju a kožku počistím a něco sem hodím ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2190 Příspěvek od JaraX »

a má to teda výbavu nebo ne? at vím jestli mám být nasranej :D
Filozof

#2191 Příspěvek od Filozof »

Vanessa_CZ: Klobouk dolů. Kdo se nebojí má úlovek. Tak jsis pořídil pěkné auto a kdo by to byl čekal že ještě v pěkném stavu za ty peníze dle toho co píšeš.

Jsem zvědavej na foto i interiéru.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2192 Příspěvek od JaraX »

no otázka jestli ten stav posoudil třeba Snejk, pro člověka co mu E65 neprojde denně pod rukama je dobrý stav kde co.
soukupadam

#2193 Příspěvek od soukupadam »

Takhle nejak bych potreboval koupit Land Cruiser. Za hubicku a v topu.
Vanessa_CZ

#2194 Příspěvek od Vanessa_CZ »

DM64171

chybí mi tam ty dvojtý okna a vzduch na zadku ten si asi dodelám. Byla za 3t
Co se týče stavu funguje v autě z výbavy všechno, všechny dveře, webasto atd... neříkám, že je to topovka, ale momentálně krom těch stabů nic nepotřebuje.
Naposledy upravil(a) Vanessa_CZ dne pát 06.12.2019 11:17, celkem upraveno 3 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2195 Příspěvek od JaraX »

za 3 tisice je to za cenu interieru, jen to dřevo ma cenu 1000.
díky za vin, aspon mě to nesere :)
soukupadam

#2196 Příspěvek od soukupadam »

Ted si vem, za kolik to ten prodejce sehnal, ze na tom jeste vydelal.
kurevtor

#2197 Příspěvek od kurevtor »

A je to nivo na kratkou potreba? Nedokazu posoudit rozdil jaka je kratka sedmicka bez neho, ale dodelavat nivo za 40 tisic mi pripada mozna trosku zbytecne. Nevim. To uz bych radsi dodelal ty chybejici adaptivni svetla.

Jinak ja nevim jestli blbe koukam do dekoderu, ale ono to nema vzadu vyhrivany sedacky? Ono to nema alarm? Prijde mi divny, ze to ma byt jakoze Ind. Kompozice 1, ale neni tam napsano, ze by to melo strop a sloupky v alcantare. Ma to kozenou palubku? Jak rikam, mozna blbe koukam do dekoderu. I ten cupholder je nejak divne pojmenovanej...

Za tu cenu asi super koupe, i kdyz teda nevim kolik najeto, ale nejaky diry ve vybave jsou. Dvojity skla s climate comfort, svetla, roletky, ta alcantara(?), comfort access... a to fakt nechapu, nekdo si objedna high gloss, proc ne. Podle me super krasna vec, ktera to auto dela fakt krasny. Ale k tomu si objedna chrome equipment a zaroven si neobjedna CA, ktery ma chrom na klikach? Docela na hlavu.
Chybejici tempomat by me ani nesral, stejne je divnej. Ze to nema ovladac garaze v zrcatku je asi taky jedno.

Nemate nekdo nejaky obrazek se srovnanim barev sampansky vs platinum?
kurevtor

#2198 Příspěvek od kurevtor »

Vanessa_CZ píše:
Jo a pro ty chytráky co tu melou něco o superbech jdete už doprdele (nic ve zlym), ale to auto se s tím nedá vůbec srovnávat ani náhodou!!!!
!
to je asi na me, ze?
Vis Vaneso je potreba cist ty komentare poradne a vnimat kontext - ten superb jsem zminoval v reakci na zdechlou E65 z roku 2001, kterou chtel Stepan jako mestky auto. A ja jen napsal kacirskej nazor, ze nez to tak to radeji do mesta toho koncerna. A protoze se mi nelibi passat tak sem napsal Superba. Psal jsem to nekolikrat, ze je to jen muj nazor a nikomu to nevnucuju tak se z toho nevosypej a kdyztak se do ty prdele odporoucej sam. Nechapu proc by se dva sedany se ctyrma kolama a jednim motorem nedaly srovnat. To, ze se superb v ruznych parametrech nemuze s o 10 let starsi sedmickou ani merit je asi jasne, ale je potreba vnimat tu diskuzi jako celek a nevytrhavat ty citace z kontextu.
Vanessa_CZ

#2199 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Nevim na koho to uz bylo jak slysim o Shaaade tak mam alergii.

K vybave adaptivmi svetla ma uplne novy, alcantra strop a zbytek a palubka taky kozka. Jinak ja zadek neresim jezdim sam max s pritelkyni a vzadu asi stejne nikdy nepojedu.
Nivo bych chtel kuli plynu. Jinak jsem max spokojen. Dneska jsem ji prohlidl a motor peknej nezechcanej, akorat v expancce plave nejakej polystyren a zacla ukazovat malo vody i kdyz je plna tak jsem objednal druhou.
Co za olej klulci dat pokud motor nebere a nekuri? Mame 300t. Diky
kurevtor

#2200 Příspěvek od kurevtor »

v tom pripade super a je to opravdovej individualek :) Jakou mas barvu ext.?

S tim zadkem souhlasim, mam to stejne, jen me to zaujalo..

volej tam lej co tam mas, ale tak nejak se tady doporucuje 5w-40, v servisu ti tam daj 5w-30, protoze to rika vyrobce...
Odpovědět