Hamba
Hele já už sám nevím, co je prémiovka a co ne. V rádiu pořád běží reklamy na prémiové passaty. Ale když to tak vezmu, tak vlastně jako prémiovku můžeš označit cokoliv, záleží jen na tom, s čím to srovnáš.
Hele a co ked ma clovek E65,E70,E39,E83 ako napr.ja, a pouziva take, ktore sa prave hodi ? Nechapem co tu furt riesite kraviny, nech si kazdy kupi co chce, ake mu vyhovuje a hotovo...
A ze si clovek kupou stareho SUV zvysi ego ??? To tak max vo vasich naivnych snoch...
PetoK chaeter, jasne ja uplne suhlasim nech si kazdy kupi co len chce, len proste nechapem preco je kazdy hned “drbany” ked nechce to co vacsina...
Jasne ze Pesa ma jasno v tom co hlada takze urcite si zidne suv nekupi, evidetne neni odkazany na jedno auto takze si vybere co chce...
Ja som len reagoval na to ze suv je ostuda a neni to premiove auto...
Celkovo suv ma proste neuraza, a chater ano nastupuje sa tam lepsie ako napr do limo alebo coupe je to proste vyssie ano mpv je v tomto zrovnatelne, ale proste tie sa mi nepacia, tak som si kupil suv, samozrejme ze konretne od e70 neocakavam vlastnosti napr e65 takze ma proste nesklamala...nemyslim si ze sa za nu musim ani hanbit ani nic podobne to na co to auto mam splnuje super...
tady se to zase zvrhlo, jak můžete říct že luxusní SUV jsou stějně luxusní jako sedany z kterých sou odvozené?
opravdu chcete říct že GLS je stejně pohodlný jako S ? a X7 je stejně pohodlná jako 7er? to jste s tím asi nikdy nejeli!
já ted poslední dny jezdím daily s X5 E70 4,8i a mužu vám říct že E60 je luxusní pohodlný auto proti E70
doneška si pamatuju jak si kimlic se svojí e39 535i v mpaketu pujčil moji e53 4,4i s novým celym podvozkem (tlumiče, ramena atd), a když ji vracel tak říkal "jaktože to drncá víc jak ta Mpaketová E39?"
Jarax ale ty davas dve veci dokopy...nehovori nikto ze luxusne suv je komfortom na urovni luxusneho sedanu...ale to ze to je rovnako premiove auto...ale materialom, vybavou su na tom zrovnatelne..
Tak ako suv nedosiahne max komfortu, neoklame fyziku tak sedan nedosiahne napriklad prejazdnost suv alebo velkost a tvar kufra...
Preto tie auta existuju ze si kazdy vyberie co preferuje...ale rovanko premiova je 7er aj X7 len zalezi kto co preferuje...
K e70...ale vlastne nic:)))
nemůžeš přece říct že x7 je stejně premiová jako 7er,
X7 můžeš srovnat s 5er.
teda vlastně, třídy aut se určují dle rozvoru, proto konkurence superbu není 7er ale 3er.
g12 má rozvor 3210mm, X7 3105mm, G11 3070, tzn že X7 se dá dle tříd rovnat s G11, ale G12 je někde jinde.
na druhou stranu prostě zvýšením těžiště rapidně poklesne komfort, tzn že reálnej konkurent X7 není G11 ale G30
btw když už tady vytahujete Snejka, tak pokud vím tak si Escaladu koupil jako druhy auto k sedmě, jako já mám Voyagera jako 4té auto ke třem sedmám
ještě jsem neslyšel že by mi Snejk řekl, seru na sedmu, budu jezdit Escaladou, ta je někde jinde, ty SUV jsou lepší.
ale třeba nám to napíše sám.
No jako jedine auto do rodiny, nebo v mem pripade do meho provozu podnikani bych si asi sotva poridil SUV... SUV je skvela vec, z escalade sem uplne vysranej, je to monstrozni parnik s vykonem titanicu a vybavou sedmicky a spolehlivosti nevidanou... ale to je tak vsechno... proste uplne idealni druhy auto do rodiny pro starou, vejde se ji tam livanec, bordel, kocky, kramy, kola pro jitrnici a este si u toho muzou oba koukat na DVD a jsou v tom nesmrtelny...
ja kdyz se chci projet tak si to pucim sklopim sedacky a nacpu do toho skrin po babicce a lednici do srotu nebo tricet beden sracek dilu,muzu za to zaprahnout platak s kamionem a ty veci je to uplne fuk.. a jeste z prdele sjedu z hlavni cesty na rybnik ten prebrodim a blatem se zkratkou prohrabu do dilny protoze to projede uplnej nesmysl... ale to je zase tak vsechno..
porad je to jen obri krabice ktera je proste absolutne king of the road ale ted sem jel do vidne na letiste a vezl 6 lidi a proste ne.. proste asi milionkrat radsi bych to jel sedmou, jedu s tim na dovolenou a stara ridi a ja spim natazenej na zemi v ulicce a je to uzasny ale stejne takovou dalku jedu radsi sedmou...
protoze jsou to proste dve jina auta... suv uzasny ale jen na uzitnou praci, nesmrtelnost zeny a deti a porad si to jakz takz zachova nejakou uroven vybavy a pohodli...
ale e65 je proste nekde jinde... podvozek, audio, sedacky... sednu si tam sam a jedu 2000km a je mi to jedno... na denni jezdeni neprekonatelny..
takze SUV ano, skvela vec do rodiny, ale ne jako jediny auto..
chybi tomu proste komforty, logic7, dynamic drive a hlavne to krasne ticho..
a to tam to BOSE hraje fakt krasne, sedacky jsou vyhrivane, chlazene, mekoucke vic jak vsechny cluby ale nemaj lamani takze proste smula..
podvozek ma magnetic ride coz je na SUV super ale na DD a EDC to nema ani hovno...
ma to i dreveny vyhrivany volant co 7er neumi... a po ceste do vidne a trapeni se hudbou z auxu sem tam pripojil pres usb iphone a ta kraxna rekla ze vita novy iphone a zacla hrat spotify jak uplnej zmrd... proste sem nechapal ze to ta kraxna umi...
ale proste na dovolenou nebo pro auto do francie bych stejne radsi jel 65kou, protoze pro osobni prepravu je to o pet trid jinde... nez bych dojel do francie escaladem tak bych z toho asi vyskocil za jizdy..
ale asi sem samozrejme jen rozmazlenej protoze s normalnima autama se ani jedno neda srovnavat, s tim bych nejel radsi vubec nikam. porad radsi escaladem nez nejakym hovnem typu e60...
Já myslel jestli ten nový je lepší v tom co zmiňoval jako mínusy, než ten starší.jestli s tím má zkusenost či ne. ne jestli je lepší než e65 .. tj jasný že nelze srovnat