- zddan01 a to ti v zimě vytopí auto jo?
- matiz nešlo jen pro e65 a G11
- dosah je stovky metru až kilometry, v zastavbě mín, na 100m to funguje uplně na jistotu.
No, vzhledem k tomu ze u petky nejde koupit ani ten ovladac tak je asi vymalovano -))) Ovsem skoro sedmicku za ovladac, no, kazda sranda neco stoji. jeste ze ho mam -))
Michal595, píšu že to umí jen E65 a G11 a ty napíšeš jestli to jde na E70? a kdyby to šlo na e70 pujde to i na E64
zdan: jak to chápu? tak jak to je, že ti vyklimuje auto na 21,5°C, jak v létě, tak v zimě, čemu na tom nerozumíš? klimatizace přece nemusí jen chladit.
Klimatizace (označované zkratkou AC či A/C z anglického air conditioning [ˈeə kənˌdišəniŋ]) je zařízení pro úpravu teploty vzduchu uvnitř budov a dopravních prostředků. Jeho hlavní funkcí je snížení či zvýšení teploty a vlhkosti vzduchu[pozn. 1], na rozdíl od ventilace (vzduchotechniky), jejíž hlavní funkcí je výměna vzduchu za čerstvý nasávaný z exteriéru.
mířím tam, že v zimě vytopis auto Standheizungem, který dodělat jde, dalo se přikoupit rovnou při výrobě a v létě, s nadsázkou, u kabria Standklimu nepotřebuješ
- já používám i v zimě standklimu místo webasta, mě se líbí že se auto nevybije, naopak nabije, vše se ohřeje, včetně oleje,repráků,monitorů a dalších věc a kdyby matiz už konečně udělal ty svoje jednotky co by ještě zaply výhřev sedaček a volantu tak by to bylo uplně skvělý.
- 6er mám bohužel s černou kůži, a tam chladit otevřenou střechou nemá moc význam
Když jsem nechával přehrát auto a dokodovat nějaký věci, tak byla otázka, jestli chci nakodovat aby si auto pamatovalo zapnuté sedačky a volant pokud byly zapnuté při chcipnuti.
Tak tady by si vyřešil ten problem.
JaraX píše:- já používám i v zimě standklimu místo webasta, mě se líbí že se auto nevybije, naopak nabije, vše se ohřeje, včetně oleje,repráků,monitorů a dalších věc a kdyby matiz už konečně udělal ty svoje jednotky co by ještě zaply výhřev sedaček a volantu tak by to bylo uplně skvělý.
- 6er mám bohužel s černou kůži, a tam chladit otevřenou střechou nemá moc význam
ALe to musí víc chlastat ne? Když to běží na prázdno. Já stojím 10 minut na volnoběh v koloně se zaplou klimou a spotřeba letí nahoru. Sedačky a volant bych neřešil, ty hřejou rychle. Jako fakt rychle. Ted tu máme 5°C a než jsem vyjel z ulice, tak už jsem stahoval na minimum.
JaraX píše:jo akorát pokud vím tak tam jde nakodovat max 30min.
Je to možný. Nevím. To co píšeš mám od doby co mám e66, bral jsem to jako samozřejmost. Právě jsem to pochopil z vysvetleni tak, že to dokoduje aby to bylo i druhý den.
no protože máš rychlost = 0, tak je spotřeba nekonečná.
N62 žere cca 2 L/H při volnoběhu, prvních par minut pak cca 2,5L/H, auto startuju zhruba na 20min, cca ve 1/3 tohoto času se zapne LPG,
tedy cca 7 min na benzín při spotřebě 2,5L hod tzn 0,29l benzínu x 35 = 10Kč a 13 min na LPG, tzn cca 7kč na LPG, takže mě toto "předehřátí a připrava auta na jízdu" přijde na 17Kč, mám dobitou baterku, motor na provozní teplotě (vody), tzn už spotřebově ok, převodovku teplou, inteirer teplej, všecko rozmraženy, atd.
webasto žere myslím litr na hod, ale zase benzínu, tzn 12Kč na 20min, což je rozdíl 5kč, ale pak máš stejně studenej motor, žere to jak tank, musí se dobít baterka, takže ono to ve výsledku vyjde šul nul.
No, mnohem elegantnejsi by bylo kdyz si po zapnuti klicku zmeri teplotu a pokud je mene nez x°C tak zapne automaticky sam vyhrev prdele a volantu pro ty co meli stesti ze si to ten prvni majitel v te vybave zakliknul...
Zitra proberu s kolegou na jakem hw to udelame a moooozna na jeziska by to mohlo par kusu byt... Je to sice pikacovina, ale potesi -)
Nechapu ze to ty lopaty nezakomponovaly do idrive. Jako kdybych to tam videl.
Automaticka aktivace vyhrevu sedacek ano -ne
pri jake teplote se ma aktivovat 0-25°C
Jaka by to byla parada, s presnym odectem teploty, zapnuti az po nastartovani... Maji jeste co zlepsovat. Hlavne by je to nic nestalo. Misto toho premysleji jak udelat rozvodak jeste tensi a saly z hnoje...