Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 navigace
E60 navigace
Zdravím,
nedávno jsem si pořídil e60 530d rv2004. Navigace pro mne nebyla prioritou, proto jsem to neřešil, ale teď mě tak napadlo, jak vlastně na to. Mám menší display business a pouze jedno místo pro CD. Další věc v I-drive mám, napravo, údaje o vozidle místo navigace. Lze z toho, co jsem uvedl říct, jestli to navigaci zvládne, když koupím nebo je potřeba sehnat ještě něco jiného? Děkuji za pomoc.
nedávno jsem si pořídil e60 530d rv2004. Navigace pro mne nebyla prioritou, proto jsem to neřešil, ale teď mě tak napadlo, jak vlastně na to. Mám menší display business a pouze jedno místo pro CD. Další věc v I-drive mám, napravo, údaje o vozidle místo navigace. Lze z toho, co jsem uvedl říct, jestli to navigaci zvládne, když koupím nebo je potřeba sehnat ještě něco jiného? Děkuji za pomoc.
Re: E60 navigace
Sis brzo uvědomil... Lze, otázkou kolik chceš investovat, original dražší nebo z chiny levnější.
-
- Klubové ID: 3970
Ale i k ty cine potrebuje ccc ne? Takze drahy bude oboji 

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Hele jako jeden z mála netoužím po dvoj CD/DVD (byť širokej display by se hodil) a oceňuju volnou přihrádku. Místo toho plánuju vyměnit M-ASK II (LCI) a to umí prej mapy barevně atd. Ale otázka jak na tom je tvůj GPS modul a tyhle potřebný doplňky k navigaci ?
myslím, že nepotřebují CCC. Základ je mít funkční CCC či M ASK (bez restartu či vypadávaní zvuku).
Jinak pro GPS je potřeba natáhnout anténu ( je schovaná v ,,ploutvi")
Jinak pro GPS je potřeba natáhnout anténu ( je schovaná v ,,ploutvi")
-
- Člen Klubu
Pánové co vše je vlastně v ploutvi E60/61 kromě GPS anteny? Budu teď dodělávat NAVI (Business), tak jestli tam nemůže být už nějaká příprava?
Jedná se konkretně o VIN: B002154
Jedná se konkretně o VIN: B002154
V ploutvi je i GSM anténa, ale ta je už tak nějak k ničemu, pokud nemáš telefon v snap-in adaptéru. Má tam cenu dávat Business navi a ne rovnou Professional?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
mě fascinuje jak jste někteří skromní.
-
- Člen Klubu
Ano skromnost šlechtí. Já mám auto na ježdění ne koukání na telku, od toho mám obyvák. 
Ps. Autotelefon je uplná blbost, tu navigaci ještě budiž když nějak nefakčí mobil. Musím protože mi klekla (sporák)klima tak už to překopu i s radiem na LCI, poňadž se na ten chudobinec nechci dívat.

Ps. Autotelefon je uplná blbost, tu navigaci ještě budiž když nějak nefakčí mobil. Musím protože mi klekla (sporák)klima tak už to překopu i s radiem na LCI, poňadž se na ten chudobinec nechci dívat.
-
- Člen Klubu
Nějak nejsem moc moudrej jestli je v ploutvy příprava na co všecho, viz. ty 3 konektory? Je tam moc kombinací ještě DAB-Tuner atd.
https://www.realoem.com/bmw/cs/showpart ... Id=65_1331
Tzn. GPS antenu atd. má každej a stačí si natáhnout co potřebuju ?
https://www.realoem.com/bmw/cs/showpart ... Id=65_1331
Tzn. GPS antenu atd. má každej a stačí si natáhnout co potřebuju ?
Jestli potřebuješ jen anténu k navigaci, tak kup nějakou univezrální s fakra konektorem a jebni ji někam, co nejblíž jednotce (asi bude fungovat schovanái pod palubkou), ať nemusíš odendavat stropnici a táhnout koax přes půlku auta
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
auta uplně bez navi ani ploutev nemají, na některá auta se dodělávala i ploutev.
zbytek zjistíš dle vinu ve Vin decoderu
-
- Člen Klubu
Jo díky mám variantu umístit do prostoru centr repraku v palubce a hotovo (myslel jsem že musí bejt jen origo antena). Chytá tam signál pěkně to mi kdysi potvrdil člověk co to dělal.Vlasta píše:Jestli potřebuješ jen anténu k navigaci, tak kup nějakou univezrální s fakra konektorem a jebni ji někam, co nejblíž jednotce (asi bude fungovat schovanái pod palubkou), ať nemusíš odendavat stropnici a táhnout koax přes půlku auta
Zároveň mám nachystanou černou stropnici co jsem jěště nepřehodil od M5 intecu, takže bych se jednou k ploutvi dostal, nechtělo se mi hned kupovat další antenní ploutef.

E60 bez ploutve jsem neviděl, stejně jako bez obrazovky. Z dekoderu k věci leda příprava na bluetooth telefon :JaraX píše:auta uplně bez navi ani ploutev nemají, na některá auta se dodělávala i ploutev.
644 Prep. For. Mob. Ph. Bluet. Interf. Handy Vorb. Mit Bluetooth-schnitts.
neboli
S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth
Ale netuším jak GPS antena, nebo kolik mi potom z ploutve vede konektorů ?
Sorry že s tím otravuju ETK se o GPS vůbec nezmiňuje a k Navi leda
"DAB-Tuner
Není vhodné pro vozidla
S navigačním systémem nebo přípravou
navigace."