Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servis Praha
Servis Praha
Dobrý den. Mohli byste mi doporučit nějaký dobrý servis pro bmw v Praze. Proste všude, kam jsem jezdil, mechanici chtělí nějaké šílení peníze.
E39 530d. Teče nafta, nemůžu zjistít proč. A hned začala foukat turba místo 1800 na 2800.
Kam všichni jezdí do servisu Bmw v Praze?=)
E39 530d. Teče nafta, nemůžu zjistít proč. A hned začala foukat turba místo 1800 na 2800.
Kam všichni jezdí do servisu Bmw v Praze?=)
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Re: Servis Praha
Neporadim ti kam jet, ale muzu ti poradit, kam v Praze nejezdit 

Itchy, tak napíš, zaujímalo by ma to, keďže riešim podobný problém ako OP. U Snejka je dosť dlhá čakačka, takže pri nejakom menšom servise by som kľudne využil aj niekoho iného. Ale samozrejme je dobré vedieť aj to, komu sa vyhnúť 

Všude vidím Snejk. Kdo to je? Jak jsem pochopil, to je nějaký dobrý mechanik? A kde ho mužů najít?Pilifo píše:Itchy, tak napíš, zaujímalo by ma to, keďže riešim podobný problém ako OP. U Snejka je dosť dlhá čakačka, takže pri nejakom menšom servise by som kľudne využil aj niekoho iného. Ale samozrejme je dobré vedieť aj to, komu sa vyhnúť
Je to mágVil píše:Všude vidím Snejk. Kdo to je?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Zde: http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=100458Pilifo píše:Itchy, tak napíš, zaujímalo by ma to, keďže riešim podobný problém ako OP. U Snejka je dosť dlhá čakačka, takže pri nejakom menšom servise by som kľudne využil aj niekoho iného. Ale samozrejme je dobré vedieť aj to, komu sa vyhnúť
A jeste jeden servis v Prahe, kde totalne domrdali (co meli opravi neopravili a na co sahat nemeli, to posrali) Kubovu sestku, ale nemam svoleni je jmenovat

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel e39 uz nedelam, to uz bych se uplne zblaznil, mam tolik prace na tech novych a s tema staryma uz je to bohuzel jen trapeni...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
zato takovy Fka fungují dokonale