Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Don
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tj ty knofliky musi byt super 

to zrovna ne 

- soukupadam
Me by zajimalo jestli v kufru to je drevo nebo co.
Dodelat chrom vyhrivanej volant a je to perfekt.
Dodelat chrom vyhrivanej volant a je to perfekt.
Filozofe: proc zebrak? Ma to vybavu, kterou kolikrat ani nema 750tka. Pred tim, to byl klasickej individual a ted z toho udelal Apollo 13 

no protože 730d se odsuzuje veřejně za zvuk motoru , tím že je to nafta a taky že to do 7er moc nepatří ... ale chápu lidi co v 730d v pohodě cestují ale není to pro ně žádnej adrenalin jak v 750i s klapkou.
Kurevtor to tak bere ... že ten co má peníze a neřeší jde do V12 ... chce to nejlepší z nejlepších, pak má smysl i individual a velké upravy.
Kurevtor to tak bere ... že ten co má peníze a neřeší jde do V12 ... chce to nejlepší z nejlepších, pak má smysl i individual a velké upravy.
Co ja vidim, tak prave ten, co ma penize resi kazdou korunu a jezdi naftou.
za zvuk motoru odsuzujes leda tak ty. Plus lidi co "odsoudi" zvuk dieselu, kterej ani neslysi, z kolem jedouci sedmicky, predtim nez nastoupi do precpanyho autobusu dejchat smrady.Filozof píše:no protože 730d se odsuzuje veřejně za zvuk motoru , tím že je to nafta a taky že to do 7er moc nepatří ... ale chápu lidi co v 730d v pohodě cestují ale není to pro ně žádnej adrenalin jak v 750i s klapkou.
taky bych ocenil, kdybys furt nepsal co kurevtor jak bere, dik
Kurevtore nevím ale myslím si že to hodně lidí co má rádo BMW a jejich charakteristický zvuk R6 či V8 nechtějí naftu ikdyž někteří mají firemní povozy ale to se nepočítá. To je pracovní věc. Ne auto pro radost za volantem... Jinak pokud to byla narážka na mě jezdím autem všude, ... busem snad cca rok zpátky jedna cesta po x letech.
OT: Jinak nemám proti naftě nic jen mi nevoní a nelíbí se mi projev. Ale to už tady bylo srovnávání LPG vs NAFTA ...
Každej at si koupí co mu voní a co mu vyhovuje. Pokud chceš naftu kup si ji a je to...
OT: Jinak nemám proti naftě nic jen mi nevoní a nelíbí se mi projev. Ale to už tady bylo srovnávání LPG vs NAFTA ...
Každej at si koupí co mu voní a co mu vyhovuje. Pokud chceš naftu kup si ji a je to...
- Itchythefirst
Mazec, typek koupi zakladni naftovou (
) sedmu a udela z toho totalni lunapark
To je tak, kdyz buran "pres noc" zbohatne
A to rikam jako clovek, kterymu nafta nevadi a jezdi s V6 naftou 

Tak V8 benzin ma rozhodne lepsi zvuk nez R6 nafta, to se asi moc zpochybnit neda, ac to je hodne subjektivnikurevtor píše:...lidi co "odsoudi" zvuk dieselu

Koncern?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Itchythefirst
Je li to na me, pak ano, 3.0 TDi ASB.Vlasta píše:Koncern?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:28, celkem upraveno 1 x.
Ale shaní, ale asi len špeky 

Ta 750i LPG je moje
pesa : proč se jí zbavuješ ? Nic lepšího nekoupíš ...snad jedině to plnotučné AMG s pěknou výbavou jako náhradu s pořádným V8.
K tobě sedí snad jedině M5 nebo 760i .
K tobě sedí snad jedině M5 nebo 760i .

a proc by nemel koupit neco lepsiho? Treba neco z ceho nechcije volej a co nebere vodu....?