Zdravím, potřebuji poradit.
Minulá zima v prosinci - po letech baterie KO, koupená nová Varta 95Ah AGM, repas altíku, registrace výměny baterie, přes celý rok vše OK, včetně svolávací akce BMW na plus kabel... Minulý týden ze čtvrtka na pátek (už ve čtvrtek 2x liné starty - startér se 2-4x líně protočil než auto naběhlo) ráno přijdu k autu, DO nereaguje, poblikává jen přední levý blinkr - po ohledání kuna neřádila, vše OK, vzhledem k časovému presu jsem si zapůjčil auto od tety a a jel do práce, přijedu z práce, baterie KO - ukazuje 6,5V, oživeno přes start booster od známého, po diag zjištěna chyba IBS - přerušovaný signál. IBS odpojeno - vzhledem k tomu že auto denně potřebuji, celý týden jezdím s autem, dobíjí 14,2V.
Teď k věci: Mám doma nový IBS kabel včetně redukcí pro zapojení, baterii nechám nabít na 100% + zkoušku na kapacitu a následné plné dobití (jestli to baterii výrazně nepoškodilo), nainstaluji nové IBS.
Otázka: Je potřeba nějak vyresetovat stav baterie/IBS po tomto zásahu nebo si IBS zjistí stav baterie a vše pojede jak má? Mám INPU, takže pokud bude potřeba nějaký zásah, tak jestli to jde skrz INPU a jak - jestli to podporuje.
Děkuji za rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady