Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Svolávačka E6x
Re: Svolávačka E6x
takových je většina lidí co mají Fko a Gkčo, hromadně odchází od BMW a těch co u BMW zustalo je fakt malo.
už to začlo E60, díky které hodě lidí opustilo BMW nebo se vracelo do E39.
bohužel taková je doba.
už to začlo E60, díky které hodě lidí opustilo BMW nebo se vracelo do E39.
bohužel taková je doba.
Jinak ta výměna airbagu není výměna, je to kontrola, a funguje to tak že vlastně objednaj auto, a pokud při kontrole zjistí že tam je airbag nějaké serie, tak ti ho objednaj a vymění. ale chápu že to je nepřijemný tam jet 2x, takže lepší tam třeba auto nechat.
Mě v BMW chybí něco navíc, když už jste pane tady, co se jít za 500Kč projet s i3? co si zkusit tady 320D za 400kč? co M3 na pul dne za 2500kč? prostě něco navíc. tady v BMW platí taxíky po městě, přivezeš auto na servis a taxík tě zdarma hodí kamkoliv po městě, smutný na tom je, že ty taxíky jsou citigo, takže ty přijedeš v M760Li a do města tě pak veze Citigo.
Mě v BMW chybí něco navíc, když už jste pane tady, co se jít za 500Kč projet s i3? co si zkusit tady 320D za 400kč? co M3 na pul dne za 2500kč? prostě něco navíc. tady v BMW platí taxíky po městě, přivezeš auto na servis a taxík tě zdarma hodí kamkoliv po městě, smutný na tom je, že ty taxíky jsou citigo, takže ty přijedeš v M760Li a do města tě pak veze Citigo.
Airbag...aha, tak to jo, já myslel, že to je rovnou výměna...když chtěli VIN...ale je-li to tedy jen kontrola, tak dobře no...pojedu ještě jednou...
Sice jsem posílal panu Cvejnovi fotky s číslem airbagu, aby mi právě zjistil, jestli je to opravdu potřeba vyměnit, abych tam nejel zbytečně - a on mi to zjistil s tím, že to opravdu je potřeba vyměnit...ale chápu, že holt tam neví pravá ruka, co dělá levá...
Ale na tom parkovišti se ta moje e39 fakt vyjímala
Sice jsem posílal panu Cvejnovi fotky s číslem airbagu, aby mi právě zjistil, jestli je to opravdu potřeba vyměnit, abych tam nejel zbytečně - a on mi to zjistil s tím, že to opravdu je potřeba vyměnit...ale chápu, že holt tam neví pravá ruka, co dělá levá...

Ale na tom parkovišti se ta moje e39 fakt vyjímala

málokdy odejde najednou z ničeho nic klapka druhá. To byl dle mě podvod aby si vydělali zmetci...
Jejich praktiky zmrdství znám a je to ojebávačka na lidi opraví jednu věc pokurví druhou a řeknou ti že je špatná i ta druhá ikdyž nebyla. Takže to platíš dvakrát oni se smějí inkasují a pokud uznají že jsi blbá blondýna oprava klidně stojí 3x tolik protože se naučtují ještě jiné hovadiny.
Znám vyprávění ze zákulisí od jednoho nejmenovaného technika co tam dělal dlouhé roky ... říkal že se na to vyjebávání s lidma už nemohl dívat a šel pryč na živnost.
Jejich praktiky zmrdství znám a je to ojebávačka na lidi opraví jednu věc pokurví druhou a řeknou ti že je špatná i ta druhá ikdyž nebyla. Takže to platíš dvakrát oni se smějí inkasují a pokud uznají že jsi blbá blondýna oprava klidně stojí 3x tolik protože se naučtují ještě jiné hovadiny.
Znám vyprávění ze zákulisí od jednoho nejmenovaného technika co tam dělal dlouhé roky ... říkal že se na to vyjebávání s lidma už nemohl dívat a šel pryč na živnost.

Svolavacku mam za sebou v cartec ostrava, vse v pohode. Pry menili cely kabel, mam k tomu i vypis dilu a prace za cca 30tis.
Za 550 jsem dostal nahradni trojku v mpaketu. nejede to, kraval v tom je a nove to stoji 1,5mio. Zlata e61.
Za 550 jsem dostal nahradni trojku v mpaketu. nejede to, kraval v tom je a nove to stoji 1,5mio. Zlata e61.
-
- Člen Klubu
Co máš za rok a motor? Cartec zdá se zákazníkovi blíže nakloněn.
530d 170kw 2006
Vin CP31445
Vse probehlo vpohode. Zavoal jsem, slecna mi zdelila ze se me to tyka a hned domluvila termin kontroly.
Kontrola byla na dopoledne.
Samotna vymena nevim, jel jsem na dovcu a auto jim tam tyden nechal... vratil se a bylo hotovo, pry to bylo 5 min po 12
Vin CP31445
Vse probehlo vpohode. Zavoal jsem, slecna mi zdelila ze se me to tyka a hned domluvila termin kontroly.
Kontrola byla na dopoledne.
Samotna vymena nevim, jel jsem na dovcu a auto jim tam tyden nechal... vratil se a bylo hotovo, pry to bylo 5 min po 12
jelikož mě taky nějak začla zlobit elektrika na mojí 645Ci s podobnými příznaky, cinknul jsem do BMW a nic, svolávačka se netýká
nebyli mi schopni říct proč, ten kabel tam maji podle pn všechny 6tky stejnej, jediný, co mě napadá, je, že moje auto bylo v roce 2016 na svolávačce, kdy na kabelu v kufru vyměnili ten plastovej kryt šroubu/průchodky a berou to teda jako vyřízený?
podle tohohle papíru se to typu mýho auta týká
https://ec.europa.eu/consumers/consumer ... /19&lng=en
jen pro zajímavost, Pavle528, tvoje bylo taky už dřív?
v pátek jsem dal nabitou baterku do auta, 12,8V, v sobotu večer krásně nastartovalo, v neděli to samý, dneska ráno taky, ale po dalších 10 min už ne, všemožný chyby a ani ťuk
napětí na odpojený baterce 12,3 V; starty jsem jenom zkoušel, žádný jízdy, baterka je zkontrolovaná, je ok, 2 roky stará... nechám to samozřejmě zkouknout, důvodů může bejt pochopitelně víc 

nebyli mi schopni říct proč, ten kabel tam maji podle pn všechny 6tky stejnej, jediný, co mě napadá, je, že moje auto bylo v roce 2016 na svolávačce, kdy na kabelu v kufru vyměnili ten plastovej kryt šroubu/průchodky a berou to teda jako vyřízený?

podle tohohle papíru se to typu mýho auta týká
https://ec.europa.eu/consumers/consumer ... /19&lng=en
jen pro zajímavost, Pavle528, tvoje bylo taky už dřív?
ještě k těm projevům, vybilo vám to reálně baterku, nebo se to tak jenom tvářilo?Pavel 528 píše:Tak ja to take proveroval a to u 2 dealeru a pry se to na moje auto nevztahuje.....
Dobrý den,
V tuto chvíli na vozidlo WBAEH71030B293898, BMW 645Ci, 245kW není žádná technická ani svolávací akce otevřená.
Hezký den
CarTec Praha s.r.o.
Michal Drásta
Garanční technik
v pátek jsem dal nabitou baterku do auta, 12,8V, v sobotu večer krásně nastartovalo, v neděli to samý, dneska ráno taky, ale po dalších 10 min už ne, všemožný chyby a ani ťuk

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
zdann01: netuším,auto mam 4 roky a sice jsem baterku pred 2 lety novou daval,ale ta byla puvodni
Nepozoruji zadny problem....

Nepozoruji zadny problem....
Zddan01: Zkus napsat nějakému dealerovi do Německa.