Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- soukupadam
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak kdyz si nechces povidat, tak to nechame bejt.
né že bych měl nějak extra přehled jo, ale nevyšlo by levnějc už mít tu E60 M5 než W221 S65? 

taky jsem si říkal
a je to bmw...

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
- soukupadam
Jenze tam dat lpg, tak vybouchne vesmir.
E60 M5 není velká rodinná limuzína, nedělá se zadní výbavou, nemá pořádné Audio. atd.
M5 E60 normálně na LPG jsou, dokonce i ta od G-poweru, první si něco zjisti
https://www.auto.cz/g-power-bmw-m5-hurr ... veta-53873
M5 E60 normálně na LPG jsou, dokonce i ta od G-poweru, první si něco zjisti
https://www.auto.cz/g-power-bmw-m5-hurr ... veta-53873
Naposledy upravil(a) JaraX dne ned 10.11.2019 13:26, celkem upraveno 1 x.
Adame jak jezdí Jára všichni víme. Cestou na Lefkadu většinou kolem Bělehradu se dostává před Boeing 737, co předtím vyletěl před hodinou z Prahy 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:27, celkem upraveno 1 x.
no tak když si Jarax v jednu chvíli stěžuje, že nemůže mít E60 M5, protože na to prostě nemá peníze a o pár měsíců pozdějc mluví S65 AMG, tak to minimálně zvedne obočí 

M5 E60 při sportovním použití bude mít mnohem větší náklady než S65 AMG při rozumném. navíc to Sko nebudu určitě kupovat letos, není kam spěchat
Zrovna včera jsme měli 3 hodinovou diskuzi o všem možném a známej co jezdí v MB GLK a měl asi 22 aut a už neví co by přemýšlel co si má jako koupit do 500-700k aby to bylo zajimavé auto a rychlé.
No přemýšlí o porsche cayenne ale něco co prostě pojede. Pak o M5 e60 co jsem mu řekl že je rychlé a zajimavé auto tak přikývl že stím jednou jel a je to pecka ale neumí si představit že by co 3-4 roky dělal motor že to není spolehlivé auto.
To je fakt že M5 není pro denní ježdění ale víkendová radost. A ty motory nejsou nesmrtelné.
Chápuá jaraxe že M5 na denní ježdění je sebevražda při nájezdu 40k+ což jistě má ale to samé jakékolik AMG bude náročné. Keramické brzdy a jen spotřebák bude uplně jinde. Sice ušetří na palivu ale neušetří na dílech které budou násobně dražší jako u 7er.
No přemýšlí o porsche cayenne ale něco co prostě pojede. Pak o M5 e60 co jsem mu řekl že je rychlé a zajimavé auto tak přikývl že stím jednou jel a je to pecka ale neumí si představit že by co 3-4 roky dělal motor že to není spolehlivé auto.
To je fakt že M5 není pro denní ježdění ale víkendová radost. A ty motory nejsou nesmrtelné.
Chápuá jaraxe že M5 na denní ježdění je sebevražda při nájezdu 40k+ což jistě má ale to samé jakékolik AMG bude náročné. Keramické brzdy a jen spotřebák bude uplně jinde. Sice ušetří na palivu ale neušetří na dílech které budou násobně dražší jako u 7er.
tak zrovna S600L je zajímavá alternativa a dá se lehce přifouknout.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:27, celkem upraveno 1 x.
w221, i když mě láka zkusit i nějakou W220. ale zatím není čas na nic. zatím jsem ani nechytl na ten Individual, asi pujde pod kudlu.
mě se líbí jak někteří tvrdí, že nevyužiješ 450kW...ten max možná ne...ale těch 300kW co máš už ve 3tis otáček to využiješ vlastně vždycky...místo těch 245kW u 745i někde v 6,5tis ot
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
TADY jedná 750i za směšnej peníz pro filozofa. Nasypeš 35gr. dřevěných hoblin do motoru, naleješ VIF dofoukneš pneu, preděláš turba ven a máš hotovo. Za půl dne nemáš co dělat, tak si z nudy ještě mlaskni termostat a hurá najezdit dalších dvaapulmilionukilometru.
za smesnej peniz, pro filozofa? Nebo za smesnej peniz pro filozofa?horan píše: jedná 750i za směšnej peníz pro filozofa.

To jsem opravdu použil neslučitelná slova v jedné větě. 

- soukupadam
Uznávam, že to až zas taková blbost není. Hlavne ty v12 maj 5q převodovku oproti 7q v osmiválci, která se sere víc.fishmaker píše:mě se líbí jak někteří tvrdí, že nevyužiješ 450kW...ten max možná ne...ale těch 300kW co máš už ve 3tis otáček to využiješ vlastně vždycky...místo těch 245kW u 745i někde v 6,5tis ot
Mě třeba jednou ročně chytne tohle:
https://www.autoscout24.fr/offres/-0413 ... bf44b194da
Ja ked som riesil dilemu ci sedma ci esko alebo co vlastne tak som bol skusat aj S600 aj S500...nebolo to zle...ale proste mi nesedel ten podvozok mercedesacky, akoze zvykol by som si samozrejme, ale je to jak lodka to tak plava, alebo ako to opisat, to iste bolo aj ked sme mali Ecko aj CLS...proste sa to stale vlni....bmw je proste tvrdsie..alebo ani nie je ze tvrdsie len to tak neplava hore dole...a ete mi vadil volant strasne uzky:)moj vyber Ska definitivne "pochovalo" ked z neho vystupila partia romales...