Nech si svou starou e46, je to starý auto tak že sem tam něco odejde a bude to něco stát, ale zdaleka ne tolik jako na e9x, a kromě toho e9x je podle mně jeden z nejhorších modelů 3 série který BMW kdy vyrobili.
e90 320i a e46 320i se nedají srovnat, nedávno jsem v obou jel a e90 320i má hnusný, slabý motor, a celková kvalita auta působí jako škoda rapid když si do toho sedneš z e46.

Nevím jak jsou na tom silnější motory ale nemám zájem je v e9x ani zkoušet a jejich 4 válcový naftový motory jsou katastrofická kapitola sama v sobě.

Docela mně zajímají benzínový F3x, ty jednoho dne projedu protože když jsem byl v BMW muzeu v Mnichově, seděl jsem v nich a působili docela dobře, ale když to bude jako e9x tak od BMW jdu pryč, hodně se mi teď líbí nová Mazda 3.
Jinak si celkem myslím že Evropský automobilový průmysl ma to nejlepší za sebou, teď budou vycházet nový zákony EU který nařídí že tě auto bude sledovat podle GPS, samo zpomalí když překročíš povolenou rychlost, před nastartováním budeš muset fouknout do trubičky jestli jsi něco nepil tak že o nový auta po roku 2022 nemám absolutně žádný zájem ani kdyby mi je nabízeli zadarmo.
A koncem konců v ČR novější auto k ničemu nepotřebuješ protože jediná silnice která se dá nazvat silnicí u nás v Plzeňským kraji je vlastně dálnice z Německa na Prahu, ostatní cesty jsou rozbitý a můžeš tam jet maximálně 100 pokud tě neblokujou 4 kamiony za sebou. Mně je líto podvozku na mý e46 natož kupovat nějaký nový auto, no a hlavní město Praha je další katastrofická kapitola sama v sobě.