Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Schopný servis v okolí Olomouckého,Zlinského kraje?
-
Schopný servis v okolí Olomouckého,Zlinského kraje?
Prosím o Doporučení servisu ze zkušenostma ohledně Bmw,Někdo kdo tomu rozumí a nebude po mě chtít hrnec zlata jako v autorizáku.Olomouc,Přerov,Zlín a okolí..(O jaraxovi vím,ale nejspíš to nebude jednoduché se k němu dostat).Předem díky za odpověd
Re: Schopný servis v okolí Olomouckého,Zlinského kraje?
Bude lepší rovnou napsat, co chceš řešit..
-
Rovnou píšu že stále řeším klepavý,žmoulavý zvuk z motoru závislý na otáčkách,nezavisle na teplote motoru.Již jsem jeden servis navštivil,vyměnili hadici separatoru s tím že tam přisavá a tím to zvukove rozhazuje motor...Ovšem klepaní přetrvává a chyba na inpe ukazuje stale na smes vzduchu,tedy prisava.Takže sháním znalce který prostě bude věddet po čem jít,,a.ne metodou pokus omyl(N52 325i)
V podstatě řeším podobný problém a taky hledám někoho kdo se vyzná v stejném okolí + MSK. A ano, k jaraxovi opravdu není jednoduché se dostat 

Odkud jste kluci? Poradil bych slovensko, Je to stejne daleko z Uh Brodu jak do Olomouce a borec se opravdu vyzna....
Ak si z MSK a k JaraXovi by si sa nedostal, tak len o trochu ďalej ako Olomouc je Tvrdošín na Slovensku, kde má servis slovenský klubák starynovy - STN Customs.
Osobnú skúsenosť nemám, ale na slovenskom BMW klube má dosť dobré recenzie. Môžeš pocheckovať aj jeho posty a zistíš, že sa docela vyzná, aj keď mám občas pocit, že to je starý cholera
Osobnú skúsenosť nemám, ale na slovenskom BMW klube má dosť dobré recenzie. Môžeš pocheckovať aj jeho posty a zistíš, že sa docela vyzná, aj keď mám občas pocit, že to je starý cholera

Na mě můžete zapomenout. Nejsou mechanici
No povídej, já jsem konkrétně z Ostravy.Marek-WAR píše:Odkud jste kluci? Poradil bych slovensko, Je to stejne daleko z Uh Brodu jak do Olomouce a borec se opravdu vyzna....
-
Ja jsem teda z Hranic na Moravě a po uvážení a doporučení budu v následujicích dnech kontaktovat Bmw Smržice,autoservis Buchtik Zlin a také P.Škrabala.S Jaraxem nepočítám a děkuju mu za zpět ou vazbu a kratkou konzultaci přes messenger..
-
Čau. Nemá někdo zkušenosti s Autoservis Hejda - BMW GARAGE ze Starého Města? Hledám servis v okolí Zlína, díky.