Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 318i imobilizér

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DominicTT

E46 318i imobilizér

#1 Příspěvek od DominicTT »

Zdravím,
máte někdo zkušenost s opravou imobilizéru?
Auto je po vloupání, poškodili imobilizer a auto od té doby nestartuje. Zajímá mě, jak to lze vyřešit a případná cena.
TurboShnek

Re: E46 318i imobilizér

#2 Příspěvek od TurboShnek »

Jestli je poškozená jenom EWS jednotka kterou máš pod volantem tak jí budeš muset vyměnit. Pokud vím tak tu jednotku lidi kupujou od dealera který jí naprogramuje přesně podle tvýho VIN čísla, potom jí musíš spojit s počítačem a přidat k ní klíče.

Taky jsem slyšel že lidi koupí celý počítač, imobilizér a anténu s klíčem a vymění to celý což je nejspíš levnější jenže potom budeš mít jiný klíče od zámku ve dveřích a kufru. Já bych to nechal udělat buď u dealera nebo někoho kdo dělá BMW a má na to věci abych měl jeden klíč od celýho auta. Tady na fórumu je plno chytrých lidí kteří to dělají a pomůžou ti s tím. ;)

Pár tisíc to bude stát ale buď rád že imobilizér fungoval a přišel ji jenom o drobný ve srovnání s cenou celýho auta. ;)
DominicTT

#3 Příspěvek od DominicTT »

Takže to projet diagnostikou a odvíjet se od toho, co ukáže.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Odkud jsi? Můj odhad je, že poškodili snímací kroužek u spínačky nebo kabeláž... ale musel bych to vidět. Každopádně s ews dokážu skoro cokoliv.
Odpovědět