Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
- Don
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Ta stoji taky pekne za prd a oni delaji stejne jen hybridy 

Je to pekne v riti:)a pritok ked citas skusenosti, nejake recenzie, pozries videa ked som to pozeral tak tu L405 sdv8 vychvaluju do nebies jak je to svetove auto aj motor..
to ale aji u oktávky 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:12, celkem upraveno 1 x.
Nemyslel sok vylozene recenzie novinarov, skor real skusenosti...chaeter v tom pripade sa nabavime o 20 rocnom auta...
-
i to jde většinou zařidit. a plně souhlasím.
Ano to suhlasim aj ja..aj ked u niecoho vies hned ze je to co chces:) nemyslel som teraz skusenosti ze toto je pekne toto je super toto...ale skor v tom duchu ze to nie je problemove..
já když jsem prodával auto tak jsem dal mladému klukovi klíče a řekl mu at se jede projet a vyzkouší si jej a řekl jsem mu vše co je ok co je na hovno a co se musí udělat. Byl tam LPG a nebyla to žádná voňavka a nevadilo mi že jede pryč a třeba za hodinku či dvě dojede ... říkám projeď se a udělej si obrázek zda jej chceš nebo ne. O BMW nějaké povědomí měl když jedno starší vlastnil.
Kluk přijel zpátky k práci a řekl že jej bere. auto bylo fuč celkem rychle. Tak kdyby to fungovalo všude bylo by to fajn.
Je fakt že auto za 500k apod bych asi takto z ruky nedal.
Kluk přijel zpátky k práci a řekl že jej bere. auto bylo fuč celkem rychle. Tak kdyby to fungovalo všude bylo by to fajn.
Je fakt že auto za 500k apod bych asi takto z ruky nedal.

Za mě to funguje, ve většině případů cítiš hned, jestli je to fajn nebo úplně out (viz moje zkušenost s těžkopádnou psí boudou jménem Lexus Rx300h).cheater píše: udělat nějakej závěr z 5 minutový jízdy a hodinový prohlídky je nereálný.
“Ability is what you're capable of doing.”
zrovna mi ted psal zákazník co si kupoval E65 před měsícem že ho to nechytlo, že půjde pryč, prostě každej má rád něco jinyho, a je super že to můžeš prostě kdykoliv prodat.
tzn základ je to prostě nekoupit draho
tzn základ je to prostě nekoupit draho
-
Sedmá bez vyhřívanych sedaček?
Hlavne by som sa bal ze to je z AAA...
-
takhle vypadá 760tka v základu BEZ jakéhokoliv příplatkucheater píše:https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Cena velice lákavá, ale v popisu dobrý technický stav. Tak toho bych se hodně bál![]()

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
OT: kdyby někoho napadlo mít blbej nápad a koupit si Hyundai ....
fakt dobrá hovadina ...
nenatočí někdo parodii na BMW 750i ?

fakt dobrá hovadina ...
nenatočí někdo parodii na BMW 750i ?
pobavilo

Hoši. Tak mě napadlo, že f02 je ve skutečnosti super auto a e65 nahovno.. e65 se každej zbavuje , ale f02 nechce nikdo pustit z ruky..sem koukal na inzerce a tam je snad 10 e65 na 2 stránkách a f01 jenom jedna.. to určitě něco značí

jako na jakych strankach?