Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
- Don
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
K MB... ano presne tak... ten stejny motor jde do GL a jedno to kolo stoji 15k a musi se menit vsechny tri. 450 je mene spolehlivy nez 500
s500 je stejně nuda, takže S65 AMG to jisti 

Tam nevim, jak je to s motorama, ale vseobecne motory od AMG budou taky pekelne drahe. Co jsem nekde cetl, tak nejsou tak poruchove.
jsou tam nějaké opravy šilene, ale na vše je řešení, američaní ví víc, dost to studuju, ale první se musím svíst at vím jeslti to má cenu.
Měl jsem na měsíc tuhle svini a neskutečný peklo
Ale živit to je finanční nesmysl 

- Přílohy
-
- IMG_20151221_090638.jpg (1.76 MiB) Zobrazeno 1707 x
-
- IMG_20151221_090616.jpg (1.95 MiB) Zobrazeno 1707 x

- Přílohy
-
- IMG-20151217-WA0000.jpg (199.23 KiB) Zobrazeno 1698 x
-
- IMG-20151217-WA0002.jpg (196 KiB) Zobrazeno 1698 x
-
- IMG-20151217-WA0006.jpg (178.93 KiB) Zobrazeno 1698 x
můžeš se víc rozepsat? to je W221?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:11, celkem upraveno 1 x.
Už jsou to asi tři roky co jsem to měl. Byla to 2010. V Mercedesech se vůbec nevyznám, takže to označení bych kecal. Každopádně svezení naprosto dokonalý. Milion možností nastavení jak podvozku, tak motoru, tak sedadel ... Byl jsem hotový jak se mi v každé zatáčce přifouklo boční vedení, jak jsem cítil přitahování pásů... Prostě ve srovnání s těma italskýma plackama super. I proti M6 od Hamanna kterou jsme v té době měli na jízdách to bylo úplně někde jinde. Ve 180 když se dal kick tak začal blikat protiskluz
Těch 800 koní prostě bylo znát 

Je to W221.
W221 je Sko...pokial dobre vidim je to dvojdverove cize CL...
Inak dneska mi dosli mailom ze Prins zoznam motorov co maju sady na lpg a oproti zoznamu co som videl naposledy tam pribudla A8 4.2 273kw..
Ale blbost, je to C216 po FL. Tahle bestie toho s "klasickou" 65 AMG nebude mít moc společnýho, resp. minimálně turba budou určitě jiný jak v serii. W221 bude taky v longu uplně někde jinde, pokud vím, tak podvozek pro CLka byl vždy nelongovej.
Mas pravdu, ja myslel, ze je to SkoMichal595 píše:W221 je Sko...pokial dobre vidim je to dvojdverove cize CL...
no dneska už by to bylo S kupé 

Ještě sem našel jednu z interieru ... Jinak obrazovky v sedadlech, telefon po odklopení krytky na loketce, hudba super .... Jen ta spotřeba
No po měsíci když jsem ho vracel a bral si zase LR mi bylo smutno
Jako zarytý milovník BMW jsem opravdu byl z tohodle nářadí nadšený a musel jsem uznat že BMW se nechytá.... Možná nějaký G Power ...

- Přílohy
-
- IMG-20151217-WA0003.jpg (204.1 KiB) Zobrazeno 2260 x
Brabuse ted nemaji, jen carlessona v ošklivé kombinaci, tak tuhle
https://m.mobile.de/auto-inserat/merced ... ml?ref=srp

https://m.mobile.de/auto-inserat/merced ... ml?ref=srp
Schvalne co si bral naspat, LR? Range?Tomasis píše:Ještě sem našel jednu z interieru ... Jinak obrazovky v sedadlech, telefon po odklopení krytky na loketce, hudba super .... Jen ta spotřebaNo po měsíci když jsem ho vracel a bral si zase LR mi bylo smutno
Jako zarytý milovník BMW jsem opravdu byl z tohodle nářadí nadšený a musel jsem uznat že BMW se nechytá.... Možná nějaký G Power ...
Ano, Autobiography 4,4 SD V8
První auto ve kterém jsem viděl displej s lomeným obrazem