ano koupil jsem si jetou pračku, koupil jsem si jetej kavovar Jura se 40ti tísícama porcí, koupil jsem si jetou americku ledničku kterou měl někdo 2 roky předemnou a buh vi co v ni měl. dokonce i ženu mám jetou, taky už ji někdo měl předemnou, naštěstí aspon děti mám nový, ty nikdo předemnou neměl. a nemám problém to přiznám. všecko je to každýho věc.
jinak nechapu když je tu tolik zastancem novych aut a novych škodovek proč si to nejdete koupit a sypete peníze do starých jebek? nebo vám někdo drží pistol u hlavy že musíte mít E65?
cheater, ano souhlas.
často se mě lidi ptají jakou ojetinu si mají koupit a já jim říkám "podle toho jakýho máte servisáka" dneska je 90 procent servisáku podvodníků a to včetně velkých servisů, když vidím co se kolem mě děje nechápu, naučtovany nevyměneny díly, GO motoru za 50k výměnou čidla kliky apod. a ti lidi jsou ještě rádi že je vzali.
ale, když si koupíš oktávku za 800k, budeš mít 6 let, za 6 let prodáš za 200k, jsi 600k jen za amortizaci, tzn 100k ročně, a kolik lidí tady do E65 dá přes 100k ročně do servisu? takže třeba amortizace oktávky ti u E65 pokryje servis.
ale jak říkám, je to každýho věc. ale nevidím důvod vykládat jak je sedma nahovno že se oktávka vyplatí víc a jezdit sedmou? proč? tak si ju koupím.
hodně lidí se mě ptá jeslti se ta sedma sere moc, jeslti stojí moc na servis, a ono to je Individualní, někomu vůbec, někomu málo, někomu hodně,hlavní je stav, druhý je štěstí atd. ale každej to může kdykoliv prodat a utíkat pro slepici v dehtu.
jinak mě mrzí že nemužu už nikoho vzít, nikomu dál dopřávat tu radost jezdit v E65, ale bohužel nemám na to řešení, vše co bych vzal by bylo na ukor těch co jezdí na servis teď. bohužel žijem v republice kde dneska nikdo nechce dělat a už vůbec ne podstivě. a já nemám nervy tu řidít 10 neschopných lidí. obdivuju všechny co máte nějaké zaměstnance nebo podřízené.
Ja mam E66tku , i kdyz nevyuziju tolik, jako jini kvuli bezpecnosti. Vzdycky jsem chtel BMW a V8. Kdyz pominu ten posledni servis, repasu novych tlumicu a rizeni, ktere se menilo uz po druhe a vysypal tam pomalu 50 000 kc a to se nademnou Jarax smiloval upravou ceny na miste, tak se tam nemenilo nic zasadniho. Jen me ted obcas kopne automat a mam divny pocit z toho podvozku. U toho automatu to muze byt malo oleje, vadny ten lock up ventil. No a na naprave unavene zadni silace na naprave. Ale nevim ke komu se vecpat, aby me rekl, co a jak.
spíš bych řekl že je krásně když to tvoje auto má cca 500k najeto jak krásně funguje. o tom si Fka a Gčka mužou nechat jen zdát, a my "chudí" už se jich nedočkáme.
K tomu "pravopisu".
Já se vztekám pokaždé, když tankuji na benzině tady u nás.
Mají tam na kase lísteček, na kterým je vypsané zboží s "uplinulou" dobou použitelnosti. Nejdřív jsem jim to říkal. Nic. Teď je prosím o propisku a když ji dostanu, tak to přepíšu. A za tři dny je to tam znovu špatně. Prostě soutěž, kdo vydrží dýl.
Jarax: minulý týden jsem měl půjčený Fiat doblo s 1,6jtd (nebo jak to má Fiat označeny) s 730000km na budikach. Majitel to má od nova. Servis nejdříve co 20000km, postupně sníženo na 15000. Původní motor,vstriky (tankuje pouze v A),čerpadlo,turbo....
Druhá převodovka, spojka, poloosy,tlumiče......
Najel jsem s ním 600km a neměl jsem pocit, že by mě měl někde nechat. Normálně lepší chod než jakékoliv PD, 2,0d od BMW.........
Na druhou stranu u práce už přes rok stojí to stejný s zadřenou klikou. Servis vždy, když "byl čas".
Tak o tom servise to bude dost.
určitě jo, ale novým BMW strojům nepomuže nic.
můžeš ovlivit jestli budeš mít zakarbonovanej motor nebo, můžeš značně zvednout životnost automatu oleje, ale neovlivníš že se ve 150km roztrhnou rozvody, kardan, diferak, nebo se to zadře na klice.
JaraX píše:spíš bych řekl že je krásně když to tvoje auto má cca 500k najeto jak krásně funguje. o tom si Fka a Gčka mužou nechat jen zdát, a my "chudí" už se jich nedočkáme.
No, jestli to ma opravdu tolik, tak to klobouk dolu. Jenze ja se nemuzu dopocitat, kde se to najelo. .
JaraX píše:určitě jo, ale novým BMW strojům nepomuže nic.
můžeš ovlivit jestli budeš mít zakarbonovanej motor nebo, můžeš značně zvednout životnost automatu oleje, ale neovlivníš že se ve 150km roztrhnou rozvody, kardan, diferak, nebo se to zadře na klice.
Však 150 je pohoda. Plánovaná životnost byla dodržena.